Как тренирам - 29

• 22 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Петенце, много си готинаааа! И правилно си решила за РД - в живота има неща, които са по-важни от други.

Аз отчитам тренировки вчера и днес плюс 10К стъпки и за двата дни. През седмицата ще го мисля.
Иначе и аз искам да позачистя кило-две, но така или иначе от Вликден насам съм основно на яйца и салати. Ще видим какво ще стане.

# 691
Чудна си, Петя! Дай Боже и на нас такива тела, въпреки че ми се вижда много далечна мисия Rolling Eyes Предлагам да оставиш снимката, за да ти се наслаждаваме по-често Heart EyesAnimal Pig
Започнах да пия креатин, но не съм очарована, чувствам се по-дебела, а и ми се повиши апетитът. Само четири дни съм го пила и май ще го спирам...
Тези два дни съм се разяла като за световно... Нещо ми става и непрекъснато ми се тъпче нещо, всъщност знам какво е, ще ми идва ..Heart Eyes

# 692
Здравейте и от мен, момичета Purple Heart

И аз в клуба на тъпчещите се. Откакто избягвам плодовете се тъпча с протеинови барове.
Купих си едни, ям ги като солетки. Ония ден си гледах целулита, ами на повече килограми е по-видим да му се невиди.

Чудя се тези два килограма, които качих на какво се дължат. Дали затова, че ям повече, чакам цикъл, ще видя след него колко ще съм.

Вчера се отчетох 5 упражнения за корем и 30 мин. стълби. Първите 15 мин. на степен 5, а вторите 15 мин. на степен 6. Исках да съм сигурна, че ще успея 30 мин. и затова бях на тези степени, рядко се качвам на стълбите и си личи. Но успях и доста се изпотих, което при пътеката почти липсва.
Уреда е на Матрикс.

Вкарали са новите уреди във фитнеса, довечера ще се опитам да пробвай някои от тях за крака, има и нова за хиптръст, дано е по- удобна от досегащната.

Невър, чак не си преставям някой да гладува два дни. Може би защото аз не мога Grinning

Аз да питам, кога ще успея да правя коремни преси от вис, само че с прави крака? В момента го изпълнявам със сгънати, но искам да се науча и на по- трудния вариант, ама дупето тежи, как да ги вдигна тези крака. Иначе на обикновенното повдигане,  когато гърбът ми е опрян няма проблем.

# 693
Нона, не е лесно първите 2-3 дни, после става доста по- но аз няма да фаствам толкова дълго. Най-дългият ми фаст беше (почти) 5 дни, но го прекъснах с костен бульон на 4-тия че имах силно главоболие и много високи кетони и се уплаших.
Всъщност ми липсва само кафето, че чисто не мога да го пия. Правя си едно, пия няколко пъти докато е топло и остатъка остава  - горчи, иначе не изпитвам затруднения с неяденето.
Е, яде ми се де ама не е нетърпимо или да ми става лошо от глад. Ако се занимавам с нещо, не усещам че не съм яла скоро. То е хубаво да е в дни, когато човек е зает, че няма време да мисли, ама не искам да го правя в дните, в които тренирам. Не искам да губя мускул, само малко сланинка.
Наливам се с вода и гледам да съм заета с нещо. Още 17 часа ми остават, почти половината от които ще са спане.

Аз не съм пробвала коремни от висене с изпънати крака. Само със свити го правя. Проблемът ми е повече със захвата. Изплъзват ми се ръцете от лоста/дръжките.

# 694
За изплъзването или ръкавици или фитили.
Аз нямам проблем с изплъзването, правя 4 серии/ 15 повторения.

Аз освен, че не мога да гладувам, ставам супер нервна, ако по някакви причини не си спазя часа за хранене и закъснея Grinning Като оная реклама- "Не си ти, когато си гладен" е моята работа.

# 695
Знам ги тези огладнявания аз. Преди бях така, но откакто махнах въглехидратите, няма глад, който ми се отразява на настроението. Просто чувствам празно в стомаха и от време на време стърже и ми се яде на устата.

Ръкавици не мога да си намеря подходящи, които да не ми правят мазоли. Просто пръстите свършват на неподходящо място, а фитилите за да ги овържа ще трябва да влача нещо на което да стъпя. Изобщо голяма хамалогия. Ще се мъча по голи ръце докато се науча.

# 696
Нона, протеиновите барове, които ядеш с колко грама протеин са? Днес изядох един след тичане, толкова тежко ми стана ама толкова тежко, оказа се че е с 40 гр протеин, май е множко това?

# 697
Нона, протеиновите барове, които ядеш с колко грама протеин са? Днес изядох един след тичане, толкова тежко ми стана ама толкова тежко, оказа се че е с 40 гр протеин, май е множко това?

С 40 гр. протеин не съм срещала барове. Коя марка са?
Моите са с 18 гр. протеин.

# 698
# 699
Това е %, а не чисти грамове. Между другото, някъде бях чела, че човек може да усвои максимум 25-30 грама протеин на едно хранене, останалото се изхвърля. Не знам доколко е вярно, но има логика.

# 700
  • София
Тези барове са едни от по-сполучливите, между другото. Фитспо имат и едни със зелен етикет, пак с повече протеин. За мен това си е живо ''чийт'' хранене - състава на етикета е все едно ядеш вафла Мура. С протеиновите вафли, барове, бисквити и всичко, което има протеин на прах в него, има една особеност, и тя е, че трябва да пиете повече вода, за да може този протеин на прах да се разтвори.

mamaLina, точно така е. Само тези на субстанции могат да усвояват повече. На мен затова месото не ми е повече от 120гр. на порция. Слушам ги някои ядат по 150-200гр. месо на едно хранене - всичко отива в тоалетната.

# 701
Пете, аз си слагам 150-170 гр. месо на хранене, но не заради протеина, а за да се наям, малко ми е иначе. Не мога да се нахраня Grinning

# 702
И аз станах голяма месарка, до 40 годишна възраст не ме влечеше изобщо месото, ядях го почти насила, а сега се събуждам с желание за мазен Τ-bone и през ден мрънкам на мъжа ми, че пак иска да правим "постни манджи" Smiley

# 703
В тези барчета протеина е колкото захарта...

Цял жинво т съм месарка. Ако няма нещо месно, не съм се наяла.

# 704
Ръкавици не мога да си намеря подходящи, които да не ми правят мазоли. Просто пръстите свършват на неподходящо място, а фитилите за да ги овържа ще трябва да влача нещо на което да стъпя. Изобщо голяма хамалогия. Ще се мъча по голи ръце докато се науча.

На метален лост ли опиташ са се задържиш? Не знам дали ще ти е полезно, но има течни препарати за захващане (grip). Аз ползвам такъв за моя уред и помага с хлъзгането на ръцете и също ако е топло и ръцете се потят много.

Записвам се с тренировка вчера, голяма 2 часова. За днес вечерта също планирам, надявам се по-кратка.

Бях на масаж в събота и ми казаха, че мускулите около рамото, на врата и clavicle са страшно стегнати. Имам болка при всяко вдигане на ръката и дори при малки движения. Сега планирам да наблегна на упражненията за засилване на тези мускули, защото както ми каза са overused, но не са достатъчно силни още.

Общи условия

Активация на акаунт