Как тренирам - 29

• 22 890
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Тренирам си вкъщи, но от известно време съм в застой и се чудех дали този тип тренировки може да ме подбутне, не става въпрос за постоянното им използване или разчитане само на тях. По принцип съм навита да пробвам, стига да знам, че хората, които работят с тях, си разбират от работата, което ми е по-важно, но нямам такива отзиви от близки. Чисто здравословно ми е притеснението, не че ми е известно да имам някакви проблеми.

# 676
Tulip, сигурна съм, че само ти си ги виждаш тези дебели ръце. Като тука преди с коленете дето обсъждахме.

# 677
Tulip, ако това ще те успокои и аз съм с 30см ръка... и повече е било. Много съм страдала през годините, най-накрая го приех.
Нищо не мога да направя освен да продължа да работя за мускул и поне да изглежда стегнато.

Относно непоисканите съвети аз не се сърдя - хората обикновено се опитват да помогнат, според техните си разбирания, а може и нещо ново да науча, може пък и наистина грешно да съм правила някое движение. Така или иначе рядко се осмеляват да ме заговарят - или съм с треньор, или със слушалки.

# 678
Благодаря за разбирането. Аз още не мога да го "приема" и го крия по всякакъв начин. Всяка пролет се депресирам, че идва лято и не мога да тренирам с дълги ръкави в тъмно цветове.
Изглежда ужасно, особено на моите 158см

# 679
Аз това не мога да си го представя, да имаш плочки на корема и големи мазни ръце. Тренираш ли горна част, силови тренировки с тежести?

За съветите не се сърдя, стига да са градивни. В случая не бяха.
Аз съм на мнение, че мога да науча от всекиго по нещо.

Човека си ме наблудава регулярно, видно е просто. Незнам каква му е целта и не ме интересува, но аз съм малко краен човек и никак не ми се нрави.

# 680
30 см ръка май не е много, предполагам горе на бицепса? Сега си измерих, но с ролетка, горе долу 25.. 26 ми е, а се водя с тънки ръце.

# 681
Има жени, които носят повечето мазнини в горната част на тялото - ръце, гръб, рамене и там първо качват. Обикновено са и с бюст. Други в долната - бедра, дупе и често няма голям балкон.
Чак пък да се срамуваме от тялото си не е нужно, че и в жегите да се крием под катове айде няма нужда. И разбира се, повечето кусури си ги виждаме само ние.
Едно време много скрупули много нещо за всеки малък недостатък, вече не ми пука. С възрастта ставаш перде. Който не ме харесва, няма вкус Satisfied

# 682
Да се разпиша и аз - козунак хапнах много малко, само и само да ми мине мерака, да кажем половин парче. Друго тестяно не съм яла, не съм се теглила, но като цяло, според мен, задържах положението и не се отпуснах както по Коледа. Относно ръцете - на мен са ми най-слабата част от тялото и винаги са били тънки и слаби, а бюстът - голям, така че няма общо правило. Китките ми са адски тънки, като на тийнейджър и точно по тази причина имам проблем с йога и набирания, както и лицеви опори.
Кардио във фитнес правя само два пъти седмично, но се опитвам да ходя всеки ден,  което също е кардио. След като почнах да вдигам тежести, горната част на тялото ми е по-силна и спряха проблемите с кръста! Само ми кажете какво да правя с този врат мой, който все се секва и пращи като го движа.
Поздрави на всички:))

# 683
Нона, да, тренирам силово горна част. Дори имам много сила. Умея всякакви набирания, лицеви опори и т.н.
По 4-5 силови упражнения за мускулна група на горната част правя. 🤷🏻‍♀️

И аз се чудя как може плочки и мазни ръце, ама ей го на! 😭 И бюст нямам голям 🤣

# 684
Има жени, които носят повечето мазнини в горната част на тялото - ръце, гръб, рамене и там първо качват. Обикновено са и с бюст.
Да, но подобен тип телосложение върви и с корем.

Tulip, специално за ръце моите виждания са, че по- изолиращите упражнения оформят по- добре от многоставните, които ти си написала, като набирания и лицеви.

Мерих си бицепса в стегнато положение е 28 см.
Снощи ми беше ден за горна част, както Ви бях споделила по- рано мислих да я заменя с цяло тяло и го направих, получи се по- високо интензивна, понеже съчетавах 2 упражнения е едно, за горна и долна част едновременно.

1.Хоризонтален скрипец
2.Румънска тяга+ гребане /правих го на скрипец, но може и с дъмбели/
3.Клек+ раменна преса
4.Задно рамо на пек-дек машина в почивката ходещи напъди със собствено тегло
5.Отпади+ бицепсово сгъване- тук вените на бицепса веднага изкочиха Grinning
6.Трицепс на скрипец с въже
7.Хиперекстензии
25 мин. пътека

Хареса ми, поизпотих се.
Хубав ден, момичета Flowers Hibiscus

# 685
Нона, ти какви упражнения за ръце правиш? Колко често, с какви тежести?
Аз правя бицепсово сгъване един път седмично, 4×10-15 повторения с 5кг в ръка.
За трицепс правя френско с 10кг лост, пак 5×12. Разгъване за трицепс на скрипец с въже, 12кг 4×15 и кофички на лежанка да речем за трето (редувам третото). Трицепс пак 1 път седмично. 🙅🏻‍♀️

# 686
Tulip, тези кг ми се струват малко за тренирани ръце. Аз правя упражнението за трицепс с въже с 30-35кг вече.

# 687
Нона, ти какви упражнения за ръце правиш? Колко често, с какви тежести?
Аз правя бицепсово сгъване един път седмично, 4×10-15 повторения с 5кг в ръка.
За трицепс правя френско с 10кг лост, пак 5×12. Разгъване за трицепс на скрипец с въже, 12кг 4×15 и кофички на лежанка да речем за трето (редувам третото). Трицепс пак 1 път седмично. 🙅🏻‍♀️

Всякакви упражнения правя.
2 до 3 упражнения веднъж седмично за бицепс и трицепс е добре.
3 до 4 за рамо са да обхване всички страни на рамото
4 серии 8-10-12 повторения с колкото тежко можеш, но моите бяха слаби, нямаха много мазно.
Пробвай вместо въже на скрипеца да сменяш и с лост, таргетирането е различно.

# 688
  • София
Ехоо, как сте 😇 Аз няма да лъжа, по празниците си бях обещала да не прекалявам, но е факт, че имах един ден,  в който карах само на кисело мляко с козунак 😂 И това мина де.

Позасилих кардиото малко, чувствам се по-лека и по-добре. Имам за сваляне 2-3кг, след които мисля, че ще изглеждам така както искам. Сега няма да ям нищо, че за рождения ми ден, който тази година се пада в петък, ще ходим за уикенда в Солун и мисля да не се ограничавам откъм нищо. Диетата после 😂

Скрит текст:

# 689
Аз съм на 2 дена фаст - само вода и кафе. Ядох последно вчера привечер и ще ям пак във вторник сутрин. Тези два дни са ми почивните от тренировки. Последните няколко дни установих, че дънките ми минават по-трудно през ханша, което изобщо не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт