Ноемврийски бебета 2024 - тема 2

• 13 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Ако е установена марка, която просто има производство в Китай, не е проблем - те си регулират производството. Ама ако е някоя измислена марка, която е само в Тему или Шейн, изобщо им нямам вяра, че са спазвали добрите производствени практики. Има толкова репортажи, че са откривали какво ли не в тях. Да не говорим, че може и да са произвеждани с робски труд, което за мен също е нещо, което не искам да подкрепям.

Абсолютно съгласна. Не ми се дават 50 лв за гризалка, но ще взема Софи. Категорично неща за в устата за толкова малко бебе не бих взела от Тему или Джъмбо дори

# 511
  • София
Ние взехме този комплект със Софи от Вис Виталис, още е намален даже:

https://visvitalis.bg/product/sophielagirafe-podarachen-set-v-chanta-516343

Не е особено впечатлена засега, но мисля, че ще му дойде времето.

Иначе и аз предпочитам нещата, които имат контакт с нея, дали кожа или уста, да са от сравнително сигурни източници. Дрешки и играчки не смея да взимам от сайтове като Тему и Шейн. Дори да е уж "същото", изобщо не е ясно колко е същото. Освен имитации, знаем и какви разлики има в съдържанието на производството на едни и същи марки за различни пазари.

# 512
Аз днес поръчах тази, за да видя как ще й е:

# 513
За жирафчето Софи да се включа и аз. Малкият има няколко неща на марката. Дрънкалката изобщо не я иска, радва й се само ако му я държа аз. Но двете гризалки Софи вече са любими. Започна да ги хваща и блъска в устата от средата на третият месец и от тогава без тях не минава и ден.

# 514
Аз също се чудя дали да купим Софи, малко слъпичка ми се струва. Иначе му взехме O ball ,много и се кефи обаче след 5 минути почва да и се дразни, защото не може да я налапа цялата. 😃 Взехме и дрънкалката на O ball , засега не проявява голям интерес. А тази маймуна е една от успешните ни покупки. От някакъв специален материал е и си чеше венците с нея. Препоръчваме, даже е намалена в Нотино сега.

# 515
Унас жирафчето Софи изобщо не представлява интерес. Дрънкалката на оball май е за по-нататък, още не е интересна вкъщи,иначе и ние я имаме.
А тази маймунка ще я видя, благодаря за препоръката!

# 516
Взех две гризалки от Вис Виталис с всички възможни сертификати за безопасност. Пилето веднага стана любимо - онова, което всички го имат. И едно зайче взех. Изненадвам се, че като цяло масово играчките за бебета нямат много от сертификатите.
Скрит текст:

# 517
Признавам си, накарахте ме и аз да поръчам това пиле Joy

# 518
Мами, какъв бебефон използвате? Бяхме решили да не взимаме и използваме месинджър видео разговор на телефона досега, но честно казано не е много удобно. Търсим нещо, което да не е с WiFi връзка (чухме за странни случаи в Америка на подслушване на децата) и по възможност и камерата и родителското устройство да са на батерии. Май търсим еднорог. 😃 Все пак ще съм благодарна на препоръки!

# 519
  • София
Аз съм супер доволна от това, много хубаво се вижда, дори в тъмното, камерата стои в тока, другата част се зарежда и батерията издържа по 2-3 дни, а много го ползвам. Мисля че е без wifi, не помня да съм настройвала, но аз малко с техниката съм зле, ММ още по-зле. След 2 месеца видях че има опция да му пускам шум и песнички и то защото реши да сверя часовника
 Но уточнявам че за техника не съм претенциозна.

https://www.amazon.co.uk/GHB-Monitor-5000mAh-Temperature-Lullabi … -1&ts_id=60276031

Мами, какъв бебефон използвате? Бяхме решили да не взимаме и използваме месинджър видео разговор на телефона досега, но честно казано не е много удобно. Търсим нещо, което да не е с WiFi връзка (чухме за странни случаи в Америка на подслушване на децата) и по възможност и камерата и родителското устройство да са на батерии. Май търсим еднорог. 😃 Все пак ще съм благодарна на препоръки!

# 520
Момичета, въпрос към кърмещите майки на бебетата в групата - нашето е на 4+ месеца и се изхожда почти при всяко ядене. Яде 5-6 пъти на ден. Как е при вас? Започвам да си мисля, че нещо не е наред, на 4м. и 11 дни тежи 6,800. Не знам дали правя правилно нещата. Дайте, моля, инфо за сравнение как се движат при вас бебетата момчета. Мерси.

# 521
Врабченце, нашето момче е дребничко, 6.200 на 3 месеца и 25 дни е, храни се 6-7 пъти по 130мл изцедена кърма. Повечето дни се изхожда по 1 път, ако пропусне на другия ден има бомба като за два дни 😅
Защо да не е правилно при вас? Защото ака често ли? Не мисля,че е проблем, това си е до организъм.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 14:30 от slanchogledka^

# 522
Момичета, въпрос към кърмещите майки на бебетата в групата - нашето е на 4+ месеца и се изхожда почти при всяко ядене. Яде 5-6 пъти на ден. Как е при вас? Започвам да си мисля, че нещо не е наред, на 4м. и 11 дни тежи 6,800. Не знам дали правя правилно нещата. Дайте, моля, инфо за сравнение как се движат при вас бебетата момчета. Мерси.

Защо нещо да не наред???

# 523
Врабченце, нашата 4+ се изхождаше след всяко хранене до към третия месец и после започна по веднъж на ден. Сега се случва и веднъж на 2 дни. Теглото на 25.02. беше към 6.200, може и 6.300 да е вече (сега спи, не мога да я тегля), така че вашето тегло е супер. Храненето е около 5 пъти на ден (включвам ранното сутрешно и последното преди лягане). Нашата не е дребна, даже върви по-висока.

# 524
Врабченце, на 4+ месеца е моето момче. През деня е основно на кърма. Нощното събуждане е с АМ. На 20.02 тежеше 6720 и 66см. За изхождането се радвай😃 при нас е рядкост. Уж нещата се бяха нормализира с омни биотика, но от седмица пак се изхожда на 3/4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт