Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 208
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
ОК Grinning

# 91
къде се изгубихте Thinking
Новаа предполагам 4е сте си изкарали 4удесно....айде 4акаме снимки Naughty
Дани дано да се оправите най накрая с тези номера....
Меди наистина неприятно тази детска агресия и е много сложно наистина възпитанието в такива слу4аи...Но вси4ко е плод на семейната обстановка(за агресивните деца )според мен..Но и родителите трябва да се намесват  Naughty
Доре какво стана с компа?
Зоуи какво стана с работата..обадиха ли се?Ама ти нали работи6 в момента?С какво се занимава6 ако не е тайна?

Аз този уикенд се отдадох на 4истене и готвене...нали е последната седмица преди Великден....
Какво правите за Великден? Аз 6те боядисвам яйца,6те меся козунаци и 6те правя курабии..
В4ера то4их баница...и правих парфе от ягоди
Ина4е съм по добре...ка6лям по малко  но сега носа ми се запу6и и изкарвам(извинявам се...(хра4ки)
Лека и успе6на седмица на вси4ки....и да пи6ете Naughty Hug Hug

# 92
  • Стара Загора
Отвратително време #Cussing out .Вали-спре, вали-спре...
Стоян е сам в офиса и след обяд ще ходя при него.
Решила съм да стягам крака и дупе, че съм се отпуснала там #Crazy (през дрехите не се вижда, ама съм  Embarassed ooooh! ...)
Ще започна редовно да скачам на въже.

# 93
  • В голямото море...Живот
Здравейте моми4ета.
Светле,компа е добре...махнах някои неЩа дето не се ползваха,смених други и така....за сега....
Дани,ти в ред ли?С тия килограми дето ги имаШ КЪДЕ си се отпуснала?
Аз пък по4нах диетата Японско 4удо 2...трябва да сваля 17кг...кога,как и дали.....Меди,я кажи ти като доктор,аз с кръвно 60/90 мога ли да спазвам диети и какви.И тая дето съм я по4нала,мога ли да я продължавам.
УспеШна седмица на вси4ки.
Целувки.

# 94
  • Belgium - BG
Здравейте, ето ме и мен - като 4исто нова но за сьжаление ве4е на работата. А едно време се е отворило тук тия дни, просто лято - как да работи6 като умьт ми е само да отида на кафе Laughing
Много добре си прекарахме, бяхме с приятелско семейство - по цял ден фитнес, басейн, сауна, масаж...абе кеф. Добре 4е майка ми е на гости тук ве4е от месец та малката я оставихме с нея. Ето и малко снимки - от селото и от един град с римска история
http://snimka.bg/profile.php?upload_photos&upload=1
Паролата е 0000

Medi като казва6 за агресия - тук белгий4етата са много кротки но като се сьбираме с бьлгарски деца поне едно 6те ни бльсне или ухапе!!! Незнам как е в Потугалия, надявам се да не нося сега каска за протекция

# 95
Новаа,не отваря сайта,т.е.отваря на4алната страница.....

# 96
  • Стара Загора
Аз искам да се стегна.Като се седя как бях преди и как съм сега #Crazy ...
Новаа,не отваря сайта,т.е.отваря на4алната страница.....
Не се отваря наистина Peace

# 97
Дани,ти не спиШ ли?

# 98
  • Стара Загора
Не, Стоян ме събуди #Cussing out .Търсеше една карта за телефона, аз му казах къде е, ама я намало там и аз шматката прерових навсякъде, не я намерих и накрая реших да видя там, където му казах (т.е. пред клавиатурата) и си беше тук, пък той не я видял #2gunfire И за товя не спя Tired

# 99
  • Belgium - BG
Nadiavam se sega da se otvori, parolata e: 0000

http://snimka.bg/album.php?album_id=120172

# 100
  • Стара Загора
Отворих го, в момента разглеждам! Peace

# 101
Невероятни красоти има в тая Германия,ама къде е спацентъра?Аз си мислех,4е и от там Ще пуснеШ снимки:(

# 102
  • Стара Загора
Красиво е наистина, ама много малко снимки Blush Mr. Green , няма ли повече Embarassed

# 103
novaa и на мен ми се видяха малко снимките Sad
Светле досега работех само в понеделник,ходех да 4истя и гладя в една къща,но ве4е не ходя.А сега както мисля,4е съм казвала си подадох молбата в лидл,модело и мини пресо,4е и трите са на 5 мин път пеша от вкъщи и ще са ми удобни,но засега не са се обадили Sad
Дани дано да успеете да ги оправите тези номера преди да си тръгнете.А това с картата дето го разправяш е типи4но за мъжете Crazy,моя мъж е същия Mr. Green
Айде и на вас да разкажа какво направи снощи моя син Laughingснощи за половин 4ас беше успял да изяде един портокал барбар с мръсната кора,целия беше омазан от главата до петите,след това развил една тоалетна хартия,извадил вси4ки найлонови торби4ки(около 50 бр) и ги разхвърлял из къщата и накрая за капак взел 4исти дрехи,приготвени за гладене и тях докопал и разхвърлял .Най новата му измислица е да хвърли нещо на земята със замах и да си запуши ушите и се кефи,4е ми надува главата .Оба4е последните дни е много лиубвеобвилен,непрекъснато се гушка в мен и в баща си,все ни прегръща и целува,затова няма как да му се разсърдя  Heart Eyes

# 104
  • Belgium - BG
Ами аз не сьм много по снимките, та в хотела не сьм взимала фотоапарата вьоб6те с мен, но ако отворите линка пак  - добавих няколко снимки от хотела които намерих от листа с резервациите ни. А пьк и аз по бански май скоро няма да се снимам Blush 4е мойта девойка ми остави ве4ни спомени (като едно кило кожа по корема) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт