Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 216
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Разгледах ги, супер са снимките!Другият път повече! Hug

# 106

Здравейте май4ета!

Пак ми залипсва времето за писане.
Новаа,изглежда страхотно мястото,никога не съм билав Германия и не ми е сред ме4таните дестинации,но знам,4е има много красиви градове.А това за спомена,ами затова си оби4аме толкова децата,защото след тях нищо не е като преди,докато за милите ни мъже,по4ти нищо не се променя #Cussing out
Доре,не знам какво представлява тази диета,попринцип можеш да пазиш диети,до моемнта ,в който не се по4увстваш зле,важи за вси4ки хора,не само за теб.много жени са с такова кръвно и  се 4увстват отли4но,ако при теб не е така трябжа да намериш някои да ти го вдига от време на време Crazyна мен мъжът ми успешно се справя със зада4ата.Ина4е серииозно трябва да пиеш пове4е от 2л те4ности,за да подържаш съдовия обем и можеш спокойно да си позволиш кафета,коли и други кофеинови напитки-4ерен 4ай и про4ие.Дори да гладуваш не жадувай,и все пак когато си гладна това ниско кръвно лесно става още по-ниско,тъй 4е умната Naughty
Светле,радвам се,4е си по-добре това с хра4ките е странно,защото алерги4ната кашлица е суха и дразнеща,но може би все пак се е насложила и инфекцийка ,която  е при4ина за хра4ките.Rapidas melhoras!
Дани,братов4ед ми сега си докара колата с контейнер,превозван от тир за 25 дни дойе ще питам колко е струвало,та и доста от нашия багаж беше вътре,това е ужасно изнервящо толкова време и никакъв резултат,ето това няма да ми липсва от Португалия,тук имаме познати по4ти на всякъде и вси4ко се урежда за секунди.Но пък много ми липсват хубавите детски площадки и разнообразието от детски храни,тук ама толкова хи4 нищо да няма,4е няма накъде.Например няма нито една каша за над 1год,няма Nestum,няма никакви йогурти,и сега съм решила да отида до Гърция,едни близки ходят два пъти в месеца и си купуват от там храна и за тях дори,тях пък ги гони параноята,4е тук ще ги отровят....
Зой4е,успех за работата!!!!А Дани още колко щуротии ще прави,само 4акай и имай търпение.Ини не спира да говори и ми е много сладка,разсъждава си на глас и прави едни заклиоу4ения да паднеш направо.
По4нахте ли великденското по4истване?
Лека нощ и сладки сънища,таи ве4ер успях да приспя малката по-рано и ще си обръщаме внимание сега ние родителите..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
На Великден ние ще сме в свекър ми,така 4е жена му да му мисли,аз нито ще боядисвам яйца,нито нищо,то и без това шоколадовите са ми по вкусни Crazy
Меди я кажи кога проговори Инес,4е на теб ти е по прясно.4удя се кога ли ще проговори Дани newsm78,само си блещи на неговия си език WinkЯ кажи къде са тия хубави детски площадки newsm78,аз откакто съм тук не съм виждала,само във детските градини newsm78

# 108
  • В голямото море...Живот
Меди,мерси за инфото...аз май основно трябва да си сменя на4ина на хранене и движение,и да се насиля да пия пове4е вода/но пък успеШно я замествам със сокове/.
Зой4е,тук при нас,съЩо има хубави плоЩатки.Мислех си,4е там не ги среЩаШ Щото в края на краиЩата района си е студентски,нали.Ама вси4ко май си е на обЩинска основа.
Видях рекламен плакат:БГ операта Ще гостува с "Набуко" във Фигейра да Фоз.Не успях да видя датата.Ама ми стана едно готино....и май не е за първи път,доколкото се сеЩам.
Дани,няма ли ве4е новинки?
Лозева....никаква те няма,бе жена....не се наработи ей.....
УспеШен ден,мили4ки.

# 109
  • Стара Загора
Оказа се, че имат дупка в закона и тези неща не са изяснени (с номерата). #Cussing out
Стоян намери някакъв, който може да докара колата до БГ, ама чакаме да разберем за какви пари става въпрос.
medi, Стоян пита за този контейнер на коя фирма е, колко пари струва и каквито подробности знаеш.

zoui, момченцата по принцип нали се развивали по-бавно от момиченцата, така че не се притеснявай.Дани ще проговори.Племенникът чак преди няколко месеца започна да говори добре (тогава беше на около 3 год.).

Светле, къде се изгубиии newsm78 Mr. Green

Целувки за всички и лек и приятен ден! Hug

# 110
Доре тук в нашата зона нямаме площадки,нито хубави,нито грозни Sad
Дани и аз съм останала с впе4етлението,4е мом4енцата се развиват по бързо физи4ески,а моми4енцата психи4ески,ама все пак вси4ко си е индивидуално,а аз съм нетърпелива да го 4уя как говори Blush

# 111
Зой4е,споко.После като по4не Ще искаШ да не говори толкова...и като се по4нат вапрос4етата...
Наистина е странно,4е си нямате детски плоЩадки......Виж,там където сега живея,цялото селиЩе е построено по дължината на улицата...и ние си нямаме...най близката оба4е е на 500 метра от моята къЩа,но в съседния "квартал",а градския парк е на 1км.Между тези двете има оЩе 1 или 2.Ама стига с това,да не те накарам да съжаляваШ 4е жувееШ там:)

# 112

Зой4е,във Фигейра да Фош имаше 3 страхотни плошадки,отдолу настилката е пружинираща и нещо като гумирана,не знам,идеята е да не боли като паднеш.Имаше игрушки,като на всяка пишеше за над колко годинки е ,огради да не излизат на пътя,съответно животни да не влизат вътре беше супер,едната беше на плажа в пясъка още по-хубаво,оставях я без страх,4е ще падне.Инес проговори на 1год и два месеца,постепенно,сега говори много неща и много ясно и хубаво,още не ми е досадно,4е бурбори постоянно,напротив приятно ми е да я слушам.Мом4енцата наистина проговарят малко по-късно,но това не зна4и,4е се развиват по-бавно не е така,те рабират вси4ко,както моми4енцата на същата възраст,просто по-късно решават да говорят,но не вси4ки са така има и изклиу4ения.
Дани,щом разбера веднага ще пиша.
Моми4ета,кажете,ако има някой трик за съхраняване на детски дрешки,имаме ве4е много малки дрехи,а вси4ки са от 4ужбина(приятелите и роднините ми не са в Бг)и са многохубави и искам да ги запазя за второ бебе или ако е мом4е  ще ги подаря,но как да останат хубави да не пожълтеят и про4ие.Ако го има някъде из форума кажете.
Доре,и сокове не е лошо да пиеш особено ако си ги правиш сама,важното е да си винаги добре хидратирана,заради ниското кръвно.Ох ставам,4е Ини изгуби търпение....А за Бг оркестъра и друг път е бил във Фиг.да Фош.

# 113
Абе аз съм на едно смотано място,нито площадки има нито паркове,най близкия парке в един съседен град на 5км и на вси4кото отгоре плащаш 1 евро,за да влезеш,общо взето се разхождам сама по тротоарите Crazy
Доре и аз съм с ниско кръвно,като по млада редовно припадах,но откакто родих и хапвам по ка4ествено и зна4ително увели4их те4ностите,заради кърменето и не съм имала никакви проблеми PeaceПоследния път като припаднах така беше в деня на раждането,яко уплаших акушерките,ама тогава кръвното ми беше 40/70 и по време на раждането непрекъснато ми го подържаха изкуствено.

# 114
Тук съм Peace    ами нали е ваканция и по4ти не мога да се добера до компа newsm78....ина4е и работим де нали има 2 по4ивни дни сега и доста се насъбра...
Ина4е аз съм си зле....запу6ен ми е носа и днес ве4е изгубих и обоняние..ужасно е....ям и не усе6там вкуса на храната....
и спрей взех за алергии и ни6то....дано да се оправя 4е #Cussing outняма да усетя вкуса на агънцето Thinking Joy
Доре за диетата като бив6 спортист и доста килограми свалени.....наи добрата е постепенната с изклу4ване на тестени,сладки храни от менуто...така бавно се губят кг но се запазват....докато с тези рязки диети се разваля здравето(имам пресен пример)и после се възвръ6тат бързо кг.....
А за соковете може но само прясно изцедени Naughty   от тези натуралните(уж) където ги продават...Не
Меди  ами тук продават едни торби с вакум....пълни6 изкарва6 въздуха и се съхраняват без проблем дре6ките
Това е за сега от мен....до следва6тото ми вклу4ване Hug Hug

# 115

Светле,това е ужасно,дано по-скоро подействат лекарствата,аз имам алерги4ен ринит и знам какво е ooooh!мерси за идеятя мисля,4е и тук има такива торби ще потърся още утре Peace
Това за натуралните сокове е самата истина,картофено пиуре,боя и аромати и витамините,скоито са обогатени ги няма,защото ги пастиоризират преди запе4атване накутията и вси4ко из4езва,това го знам от вносителя на по4ти вси4ки марки сок за Бг,а пар4енцата портокал и семките от круша,дето ги има в 100% сок идват сухи в 4ували.Тъй 4е винаги,когато можете си изцегдайте,при вас поне плодовете са евтини.
Зоя,това е ужасно,4е няма площадки,а това с разхождането сама ми е познато,няма майки с бебета,по улиците,както тук,в наи-слън4евата 4аст от деня не могеш да се разминеш по главната улица,а през уикендаи по алеята към Ба4иново(парк извън града).А там се разгождахме по крайбрежната алея сами и иамше само баби и дядовци с ку4ета и тук там някоия маика или бава4ка,,като дойдте ,за да спием кафе ще ги заведем нанай-хубавата площадка да дивеят,до нея има и кафе.Ние се приспахме успешно и продължавам с 4истенето TiredЛека нощ от мен Simple Smile

# 116
ОК,моми4ета...слуШам и изпълнявам.Ще броя тия дни като разтоварваЩи и Ще продължавам без тесто,захар и др.подобни....
Лека ноЩ.

# 117
  • Стара Загора
Момичета, пиша ви да знаете, че Стоян почива и няма да мога да влизам във форума (аз до компютъра няма да мога да се добера, камо ли до форума #2gunfire Laughing) .При нас още няма развитие и си чакаме, ама ако до другата седмица няма нищо-Стоян пак ще започва да звъни по телефони Tired

# 118
  • Belgium - BG
И аз се приготвям за Великден - цяла сутрин с една приятелка званим да си тьрсим хубав грьцки ресторант Laughing Ама нали е най-близко до на6та кухня. Намерихме в Brussels един с градина навьн, дано да готвят добре. Не 4е аз оби4ам агне, но поне салатки и сьрми4ки искам да си хапна
Майка ми си трьгва в сьбота и 6те се врь6там кьм реалноста на живота Wink А тази ве4ер 6те се боядисват яйца

За детските пло6татки - тук има един куп но пове4ето са осрани от ку4ета Shocked Само избирам кьде да стьпваме Grinning

# 119
Линда приятно пътуване ти пожелавам,дано да успеем да се видим докато сте в Португалия.Писах ти и на ли4ни,но за по сигурно пиша и тук.
Дани много жалко,4е няма да влизаш,4е ти май си най активната и ще се усети липсата ти.
Светле дано скоро да се оправиш,стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт