Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 220
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • В голямото море...Живот
Здравейте пак.
Моят великден Ще е без боядисани яйца и бг козунак:(
Така не ми се купува ве4е ниЩо от бг магазина....Ще си ги нарисувам моите с молив или фулмастер,а козунак Ще купя от магазина...не се нау4их да меся а и било трудно да се прави...
Весели празници моми4ета....
Аз Ще си работя и утре и в събота...4е като се е Юрнала една навалица да купува къЩи баШ по Великден....не е за разправяне...

# 121
Весело изкарване на великден и от мен Hug

# 122
Привет от мен...
Аз пък работих днес до обяд и до сега ходихме да пазаруваме 4е бях направила едни списъци......за великдена....4е 6те се събираме с едно приятелско семейство в нас и на мен се падна да готвя  #Crazy
6те меся козунаци....Доре не е толкоз трудно Naughty аз ве4е 2 години правя и става доста добре,
Яйцата 6те боядисваме в събота,купих и Борего и така....
Весел великден на вси4ки Hug Hug

# 123
  • Стара Загора
Аз се чудя дали да боядисвам яйца, само двамата сме, пък и не ядем варени яйца (аз поне ям жълтъка Laughing).Ако отидем до българския магазин може да купя боя да боядисам 3 яйца (първото червено естествено), ама още е под въпрос дали ще ходим до там.Миналата година Стоян прави козунак, ама толкова бухна, че  #Crazy най-голямата тава, която имахме изчезна от преливащия козунак Shocked .Тази година се чудя, че май ще е по-добре да купим, защото не ми се занимава пак после да чистя newsm77 (Стоян като прави нещо и после всичко е в брашно ooooh!), пък и купешките ми харесват повече Blush (като изключим на баба ми козунака Heart Eyes).
Целувки от мен за всички и весело изкарване на празниците!!! Hug easter

Зойче, ще ме накараш да се изчервя с това, че съм най-активната, мерси! Blush

# 124

Моми4ета,весел Велик ден!
Аз из4истих ,вси4ко е изпрано и мирише приятно,но съм изцедена,4е на целия зор и на фитнес ходих два пъти и съм и с мускулна треска Sickв4ера боядисах и яйцата,днес ги украсих с лепенки,Инес много се радва.Козунак ве4е си купих,защото много оби4аме и до Неделя пак ще купя.
Дани,от къде ги вадиш тия емотикони страхотни са с яйцата и скубещото косата си и не само тези,винаги има много готини в постингите ти????Ааа и благородна завист,4е Стоян готви!!!!
Светле,ти си наща образцова домакиня,възхищавам ти се вси4ко можеш,като майка ми  bouquet
Айде много целувки от мен не преяждайте на празника Joy

# 125
 EmbarassedМеди засрами ме....просто оби4ам да си похапвам и естествено да правя разни не6та...
Тъкмо сложих козунака да се пе4е  chef и замесих тестото за локумките но трябва да престоят една нощ в хладилника...така 4е утре 6те пе4а и тях....яйцата са сварени и утре Теди 6те се вихри в боядисването.....

# 126

Светланке,няма от какво да се засрамваш,напълно искрена съм и правя комплимент,мисля,4е трябва да си поласкана!!!!Продължавай в същия дух,днес такива домакини са малко! Heart Eyes

# 127
Браво моми4ета....
На мен Ще ми донесат боята в къЩи,та Ще си имам и аз Шарени яй4ица.Ама едно въпрос4е...те май след като залезе днес слънцето не се боядисват?
Моята диета отиде на вятъра.Днес изядох една супа и едно мляко с ориз....и съм на ръба да върна поръ4ката........
Светле,какво Ще го правиШ борегото?Аз съм на диета,но мъж ми не.
Весели празници,мили4ки.
Целувки за вси4ки...малки и големи....

# 128
  • Стара Загора
Христос Возкресе!

Вчера ходихме до българският магазин.Купихме си лютеница, сирене, боя за яйца, пастърма, луканка и суджук (а аз и слънчоглед Laughing).Боядисахме си 8 яйца-първото червено го оставяме до следващата година,други 3 ще дадем на наши приятели и останалите 4 са за нас.Борачето се падна в мен bowuu .Само козунак нямаме, ама карай.Купихме си и агнешко и довечера ще си хапнем добре Mr. Green
 medi, като кликна на "още" за имот иконките и ми излизат.Вътре са си и би трябвало и ти да ги имаш newsm78.

Целувки за всички!Бъдете много здрави и щастливи!
 easter easter

# 129

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Много здраве,къмет и лиубов за вси4ки вас и семействата ви!!!
Дани,сега ще пробвам,мерси!
До скоро! easter easterлеле колко много още имало,никога не съм влизала там,супер. smile3525

# 130
Воистине Возкресе.....
Запалете огъня на вярата в душите си...вяра в каквото и да е,важното е да е силна и последователна.....Бъдете щастливи,здрави и оби4ани.....

# 131
Честито възкресение христово много здраве и щастие на вас и вашите семейства

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 16:32 от zoui

# 132
Да простим слабостите,да ценим добродетелите,да се радваме на успехите,да съхраним душите,да воюваме за мечтите!Христос Воскресе!  easter

# 133
Цитат
Светле,какво Ще го правиШ борегото?
Доре може би късно ти отговарям но......пекахме го в гуве4 с прясни картофки...а предварително го темперирам с 4есън 4ервен пипер сол и вино.
Стана мммммм bowuu супер
Утре може би 6те се опитам да ка4а снимки ..... newsm78
Успе6на седмица на вси4ки

# 134
  • Стара Загора
Меди, пита ли братовчед ти за фирмата?Имаш ли някакви новини Embarassed ?

В скоро време ще пусна да разгледате снимки от почивните ни дни (само да мога да се добера спокойно до компютъра Laughing ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт