Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 223
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • В голямото море...Живот
Дани,бях се затъжила за теб.
Да се похваля,ве4е си инсталирах ФШ с големи мъки....сега идва сложното.Английският ми никакъв го няма...това успях да установя.И само развалям снимки,вместо да ги оправям.Помагайте ми.............
Светле,борегото ти вероятно е станало ммммммммм.Ще ползвам рецептата за друг път...Гергиов ден примерно.Аз правих рабра на фурна със зелена салата с яйца.Нали съм на диета...ама си ядох и козунак,и яйца....

# 136
Дани с нетърпение 4акам снимки.Къде ходихте?
Доре сменила си си ника виждам и аватара ти е един слън4ев,харесва ми.
Моми4ета стига сте ми говорили за козунаци,4е ако знаете как ми се яде,мен не ме бива в месенето,а няма откъде да си купя.Поне се отървах от готвенето,3 дни подред хапвахме в свекър ми,аз затова ги оби4ам празниците Laughing
новаа къде се губиш?Вие как го празнувате великден?По български,по португалски или нещо друго?

# 137
Моми4ета не успях да се сдържа да не ви поканя за Гергиовден.... заповядайте..  http://kalina.plov.net/gosti.htm
Надявам се 4е 6те си изкараме добре Hug Hug Hug

# 138
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao newsm44 newsm62 smile3501
Светле,от къде го изкопа това?Оправи ми тотално настроението преди лягане.Та по този повод:потвърждавам резервацията Peace
Зой4е,запо4на нов период в живота ми та затова реших по някакъв на4ин да си го покажа,радвам се 4е ти харесва.

# 139
  • Belgium - BG
4естит Великден и от мен,

Аз о6те не мога да се организирам откакто майка ми си замина в сьбота, тези сутрини все закьснявам за работа Blush  - отнема ми 2 4аса да се оправим с малката и да я заведа на ясла Close

Ина4е Великден изкарахме много весело - по-скоро по бьлгарски. Наи-накраят отидохме в един срьбски ресторантна обяд с голяма компания (12 4овека) - бьлгари, сьрби, гьрци. И обяда по4ти мина кьм ве4еря Laughing

Тук едно лято е станало да не повярва6, утре планирам в обедната по4ивка да ходя на пазар за летни дрехи на София, макар 4е о6те се 4удя дали да не из4акам да доидем в Португалия - там пазара за деца е по-интересен Wink

# 140
Светле,страготно местенце си имате,може ли да дойдем за 3седмици август?Изглежда като кът4е от рая,идеалното място за отдих и релакс,само като го глефаш се 4увстваш добре,ами какво ли е удоволствието наистина да си там????
Дани,братов4ед ми беше в Гърция за Велик ден,но ве4е трябва да се е върналще го потърся днес или утре и ще пиша веднага newsm10.
Малката спинка и аз отижам на фитнес newsm39 да постегна задните си 4асти,4е идва лято,трябва да изгеждам добре по бански,не 4е в Португалия това има зна4ение,ама тук живеем на входа на страхотен плаж и ходим 4есто,миналото лято даже работех в лекарския кабинет там. sun
Хайде до скоро,много целувки.  love001

# 141
         Ех,аман от този кредор не мовах да свикна с някои букви и това си е,ще прощавате! smile3525
Моми4ета ,кажете как ка4вате снимки в снимка.бг никога не съм ка4вала там.
Мерси!!! atwork

# 142
Меди,лесно е...влизаш в сайта,регистрираш се и после 4етеш....
Хайде нямам търпение да гледам снимки:)
Къде се загубихте вси4ки?

# 143
Аз пък да ви се похваля,4е се 4ухме с linda 777 и планираме среща в събота.Те ще дойдат до тук с мъжа и и детенцето,много се радвам,ако някой от вас има желание да дойде насам да заповяда на срещата HugПосле ще показвам снимков материал.Аиде моми4ета пишете пове4е,Дани къде се губиш пак newsm78Снимки щеше да показваш Mr. Green

# 144

Здравейте моми4ета!
Къде се изгубихте,май Велик ден много ви умори newsm28 1dishes wash 1ironing
Дани,видях братов4ед ми,фирмата е Тиба-португалска е ,струвало му е 1100е до Солун и после още 550 до Благоевград,но той е наел голям контейнер,защото освен колата имало и строителни скелета,има по-малки само за коли и са по-евтини,но координати няма  argue,дал ги на някой си и не му върнал визитката,каза,4е я има в интернет,потърси в гоогле.Дано ти помага тази оскъдна информация newsm12.
Доре,как върви диетата има ли ефект ве4е?А ти как се 4увстваш?
Айде пишете как сте,не се спотайвайте!!!
Зой4е,Дани какво ново нау4и ве4е,побърква ли те?Аз отново отслабнах застрашително,Ини се грижи за линята ми.
Светле,стига работа,я кажи как сте,Теди,какво прави?
Еее,остава да 4акам да се появите.....приятна Неделя  Nature Sunny 1swing photo  Nature SunnyСега нали знам къде са емотиконите и си слагам   love001а воля

# 145
Здравейте мили4ки Grinning
Добре съм.Тя мойта диета не е то4но диета.Уж съм на плодоле4ение,но все си прегрешавам с нещо...я хляб със сирене,я бейкроулс4ета,я нещо друго леко....и така.Оба4е май има резултат,поне на обиколки/това по дрехите/.Не смея да оставя цигарите Naughty.Още помня как ка4их 13кг за 2 месеца преди 1,5г.
Къде сте вси4ки?
Дани,загуби се тотално newsm78.Какво става с вас?
Меди,снимки май щеше да ка4ваш?Или съм разбрала грешно Blush
Лека неделя....аз пак съм на работа #Cussing out

# 146
  • Стара Загора
Вчера ходихме на разходка до Badajos.Разходихме се малко и се пребрахме.На мен ми напомни България малко Laughing .
Стоян е на работа понеделник, така че тогава ще имам повече време да се включа!
medi, мерси много!Ще проверя в гугъл и ще докладвам Wink
Целувки за всички.Ще съм по-подробна другата седмица Laughing
 Hug

# 147
Привет от мен....
ни6то ново около нас....и аз само си влизам и 4ета в форума...но за писане рядко.
Добре сме сега с това хубаво време не ми се стои в къ6ти и все съм навън..Теди играе...даже сега тръгна пак...все бият...и у4или6тето е по добре....само по история има негатив...
Меди заповядай колкото си време поиска6 и когато иска6  Joy
Зоя какво стана с работата? не се ли обадиха?Дано да стане скоро.....
Доре продължавай в съ6тия дух и 6те види6 резултатите по късно..
 Hug за вси4ки....
лека седмица

# 148
Може би  6те ви е интересно да разгледате дрехите които опаковаме...е не вси4ките но пове4ето
http://www.sweatybetty.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=2
Това е марката за която работим предимно.

# 149
Моми4ета видяхме се с Линда и семейството и,много добре си изкарахме жалко,4е беше за кратко.Само дето забравих фотоапарата в колата и нямам снимки Sad
Лозева не са ми се обадили още за работата.От Модело ми казаха,4е не вземат на работа 4ужденци,а само португалци,от Лидл ми казаха,4е са ми пратили молбата в Лисабон и оттам ще решават,та се надявам уж.
Меди какво да ти кажа Дани расте с всеки изминал ден,ти знаеш де,нали я виждаш Инес.Последното нещо,което е нау4ил е да се ка4ва  и да слиза на леглото и диваните.И сега съм го сложила да спи на голямо легло и сутрин като се събуди ве4е не пла4е,а директно си става и ме търси из апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт