Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 114
  • 918
  •   1
Отговори
# 630
Нормална реакция е, Дудъл. Аз след първото хистеро имах за 24 часа 37 градуса. Сега втория път не знам, защото ми вляха някакви неща превантивно срещу болки.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 17:03 от hardcandy

# 631
Дудъл, това с имунната система и отхвърлянето, може ли да се докаже по някакъв начин?

# 632
  • На изток от Ада
Ю ми Мср ти пусна ли 2 чхг

# 633
Не, Наси, усещам, че ще ми дойде във всеки момент и просто го чакам търпеливо. И ровя в интернет да намеря щастливи истории след загуби, само това в момента може да ми повдигне духа.

# 634
  • На изток от Ада
Ясно.
То след бх не се чака . И аз имах съмнение за бх , не правих кръвен тест, но имах няколко дни полож тестове. С едвам видим черта...

# 635
Колко най-много може да ми закъснее сега, просто информативно? Да съм подготвена, че това чакане в момента е мъчително, изцежда ме психически.

# 636
msr222, има две неща - имунология от периферна кръв (това, което АА прави) или имунологична биопсия на матката (повечето репродуктивни май правят, поне Надежда и Вита със сигурност). И двете неща са доста дебатирани, няма все още достатъчно проучвания. Аз съм правила и двете неща, кръвните не бяха най-пълните, но излязоха всичките в норма. След втория аборт правих и биопсия, там уж има отклонения и ми препоръчаха терапия. Но аз съм в Надежда и там си имат техни си виждания за много неща.
Стискам палци нещата да се развият благополучно при теб и по-бързо да се случи, каквото има да се случва.
Кенди, благодаря ❤

# 637
Мср, май под 5 трябва да падне ЧХГ, за да ти дойде, а пада с 50% на 1-2 дни. В твоя случай значи утре, вдругиден най-късно. Надявам се съвсем скоро да приключи мъчителното чакане.  🤗

# 638
  • На изток от Ада
На мен ми дойде след 3дни при онази бх.
Три дни след датата

# 639
Имам малко фундаментален въпрос към вас. Наивно ли е все още тъй силно да вярвам, че нещата все пак ще имат щастлива развръзка за случаи като моя? Когато човек е направил всички възможни изследвания за неговия конкретен случай, посетил е повечето от възможните специалисти за неговия конкретен случай и не е октрит проблем? Just wondering Simple Smile защото аз не смятам да се отказвам или да изчаквам, а ще натисна газта още след предстоящия цикъл!

# 640
Отчитам се аз с 4 броя биопсии пуснати днес. До седмица някъде би трябвало всички да са готови и са видим от тук нататък какво правим.

msr, не сещам какво имате изследвано,  но имунологична биопсия, хистероскопия, ДНК фрагментация на сперматозоиди? Ако и там няма нищо, може би инвитро с ПИД.

# 641
  • На изток от Ада
2402 хубави резултати от биопсите
За МСР , за биопсиите , те се правят е Надежда.
Аз има три от 4 биопсии. Само имунологичната беше с леко завишени НК клетки. Имам лекарство е матката за това...
Дали оказа влияние не знам, нямахме опити. Трябваше да чакаме и не правихме мн време след това лекарство.
Аз съм със смесени чувства за биопсии,...

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 18:16 от nasito8988

# 642
  • София
msr222, и ние сме като вас - даже и инвитро не свърши работа при нас.
аз обаче май съм на път категорчно да се откажа, демек и да минем на защита, че едно, че съм супер втренчена всеки месец за всякакви симптоми, второ, че явно ни действа и опъващо на нервите и сме два дена грее слънце - три ни носи бурята.....
все още мисля да пускам хормони в понеделник де Grinning

# 643
Благодаря ви много за утехата 🥰
Със сигурност искам малко да си починем, защото много ми действа на психиката и се усещам, че буквално сме спряли да живеем.
До сега не сме изследвали кариотип и кросмач ( не знам дали има смисъл и от двете) , мисля с тях да започнем. Другото което мисля е да направим и среща с реподуктивен, не знам и аз много съм объркана и искам изцяло да променя всичко  доктори, болници,методи - всичко. За това и мисля да идем до София, тук знам че повечето сте от там и ще съм много благодарна за съвет - към кой доктор да се обърна. Четох за Надежда много хубави отзиви и коментари, но ако имате конкретен доктор ще ми е от голяма полза.

# 644
Момичета, знам, че сте сила и като изключим най-добрата ми приятелка, с която коментирам изследвания... на друг, който да разбира, не мога да се оплача... Ако има някоя с подобни резултати, моля нека сподели. Днес пуснах поредната доза изследвания и съм меко казано в шок. Не мога да преценя дали да се радвам, че открих потенциален проблем, заради който не става бебе №2 или да съм силно притеснена от тия стойности, които излетяха в космоса. Или да очаквам да заприличам на Йети в най-скоро време. Успях да направя спешна онлайн консултация с ендокринолог, като дамата потвърди опасенията за поликистоза, трябва да направя и прословутото обременяване с глюкоза, ноооо каза, че трябва да пусна изследванията... наново. Понеже на въпросната лаборатория не може да се вярва. Сърцето ме заболя, защото по дяволите... дадох 500лв за изследвания последните дни и сега явно ПАК. М@мка му! Да, да... и ще трябва да започна да спортувам, за съжаление. Оффф, беее, оф!
Скрит текст:

Ягодке, msr222 - прегръдки, момичета. Дано скоро изгрее слънце и на вашата улица! Heart
Golden - честито, момиче! Лека и безпроблемна бременност. По отношение на въпроса ти за ЧХГ - аз лично бих повторила и в понеделник. Просто за собествено успокоение...
2402 - стиснати палчета, всичко да е наред и при вас!
Ванила - good to see you!

Общи условия

Активация на акаунт