Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 094
  • 918
  •   1
Отговори
# 690
А разликата в двете мерни единици? Няма ли значение също? За чхг говря.

# 691
Еднакви са, няма разлика.

# 692
И според мен изчакайте и не го отписвайте.ЧХГ е хормон,който при всеки различно се увеличава.На мен два дни преди цикъл от клиниката ми казаха да приемам за положително поне 50 като сноиност и аз и на толкова се надявах....е беше 1982...след 48 часа....4215...лекарите бяха почти сигурни,че на тези стоиности ембриона се е разделил и бебетата са две....да,ама не..бебчето е едно...така че,всеки организъм е различен и различно реагира!

# 693
Има и нещо друго, което за мен е извън всякаква логика: във вторник вечерта правя sure check-a - втора бледа черта. В четвъртък сутринта правя кръвния със стойност 13. Което за мен значи, че в понеделник-вторник е била по-висока стойността и е почнало да пада. И днес 80… няма вариант да е високо, после да падне и после пак да се вдигне, нали? Единствено ми се върти резултатът от четвъртък да е сгрешен?! 😆

# 694
Mrs, добре ти е удвояването. Напълно възможно е да се развие нормална бременност с тези стойности, моето чхг на 13 ден сред наистина доказана О, контролирана от доктор беше като твоята стойност, но моята имплантация, обикновено е на 9ти ден от О. Напълно възможно е да не съвпадат нещата при теб с 2-3 дни, просто проследи чхг още пъти.

Като пускаш чхг на 48 часа ще се види как вървят нещата, обикновено прогестерон при извънматочна е по-нисък. Не мисля че е възможно да варира чхг, освен ако не са били две първоначално.  Имаш ли снимка на този тест от вторник?

# 695
Нямам, изхвърлих го, без да го снимам. 😀

# 696
На шуър чек ми излизат черти много късно, чак е странно да си имала чертичка на толкова ранен етап. Аз затова си ги снимам винаги, да си правя сравнение. Пожелавам ти една успешна бременност,  стискам палци за чхг поне 200 във вторник

# 697
Може най-първата черта да е била изпарителна. Стискам палци за успешна бременност!

# 698
  • Замък сред облаците
Вариант да са били 2 яйцеклетки?

# 699
Мср, трябва да го проследиш още 1-2 пъти.
В тая сива зона освен чакане няма много какво да се направи за момента. Моят доктор казва - докато расте някак, както и да е, можем да се надяваме.

Излязоха и моите гадории.
Скрит текст:
Дълбоко обидена се чувствам от тоя инсулинов резултат. От 5 на 15.
Обаче:
 1. Цяла седмица спя отвратително зле
 2. Нямах време за повече от 1 тренировка през седмицата 3. Вчера цял ден нямах достъп до храна, която мога да ям, та откарах на подръчни материали. 4. Било имало връзка с високия инсулин и лутеалната фаза. Чакам Ц след 3-4 дни.
Ще се сложа 2 седмици на строг тъмничен режим, ще тествам пак и ако отново е така, ще рева и ще вдигам дозата глюкофаж на 3х500.
Поне щитовидната се държи културно, ТАТовете спадат с по 20-30 на месец, глюкозата не е от тука до Каспичан, както обикновено, тоя гликиран хемоглобин просто ще му цапна един като излезе, ей така заради всичко по-горе.

Също ако ме питате, балеажът трябва да върви по НЗОК. Вчера не съм мислила цял ден за репродуктивни проблеми! Joy

# 700
msr, и аз се присъединявам към другите - щом нараства с добри темпове, не го отписваме и стискам палци следващото ЧХГ да е стремглаво нагоре.

candy,  моято ендо не се впечатлява много от инсулина ми напоследък. Всеки път ми казва, че е супер чувствителен и буквално може да скочи от храната предния ден. Не се хвърляй в супер строги режими според мен (особено на фона на глюкофаж все пак трябва да приемаш достатъчно храна). Търси просто баланса. А и не случайно искат поне 3 месеца прием на метформин преди повторни изследвания, на мен даже ми ги искаха след 6м. Ще го овладееш, сигурна съм.

# 701
Вариант да са били 2 яйцеклетки?

Един доминантен фоликул имаше, не знам. BTW този цикъл имах стимулация с Летрозол, не знам дали има значение за нещо въобще.

# 702
Мисля че от моя опит или ще е биохимична бременност или ще се развие нормално, просто с този висок прогестерон бих отписала извънматочна,  но винаги има изключения. Пожелавам ти да е напълно нормална бременност, но ако си абсолютно сигурна в датата на овулация може да е биохимична, при мен предишните не помня колко пъти беше така. Даже единия път чхг стигна 460.

# 703
Mrs аз не съм пускала палците! Прогестеронът се е вдигнал доста, спрямо различните мерни единици, чхг също се движи дорбе. Аз също залагам първата черта да е била изпарителна, всъщност писалките шуър хващат много ниски стойности.
Не знам къде се следиш (не съм запомнила), но и на мен веднъж ми бяха казали на 9ти ден, че е минала туко-що ову, имаше един посмачкан Ф, но аз не повярвах и отидох след 3-4 дни и тогава вече си имах истинска вече овулация. Тогава бях точно на стимумация с летрозол. Освен това ми бяха казали, че при стимулации, имплантацията може да е по-късна (не знам защо). И тъй, пускай след 2 дни пак, всички ще чакаме добри новини🤗

Скрит текст:
Ейй как ги докарвате тези щитовидни (T4 и TSH) толкова хубави бе! Направо евала!😀

# 704
  • Замък сред облаците
Пием си апчитата, бря 😄 и гледам да спя 7-8ч на нощ, лягайки с кокошките.

Общи условия

Активация на акаунт