Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 637
  • 918
  •   1
Отговори
# 705
Msr, стискам палци! Търпение и надежда! Знам колко е трудно, но нямаме друг избор.

# 706
АА, подай тез кокошки малко там.

# 707
Относно имплантацията имам питане, то не е ли за всеки човек в определен ден и така е завинаги? Примерно 8ми ден след О и си остава без промяна. Защото правят имплантационен прозорец и тн и съм останала с такова впечатление, може би ми е грешна информацията.

# 708
  • Замък сред облаците
Не, може да се променя доколкото помня от тукашни дискусии. Но ще се променя след определени неща - заболяване, след раждане, операции, такива неща. Не месец за месец да е различен.

Кенди https://media0.giphy.com/media/l0DEJy80550C4kj5u/giphy.gif?cid=6 … id=giphy.gif&ct=g

# 709
Момичета, имам кутия Биозин мама.
При положение, че не съм бременна, мога ли да си я пия като профилактика в сегашните грипави дни ?!

# 710
  • Замък сред облаците
Той не е за бременни само 🤗. Много си е хубав и за небременни и за хора, на които имуностимулантите не са препоръчителни (модулатор е лактоферина).

# 711
Момичета, имам кутия Биозин мама.
При положение, че не съм бременна, мога ли да си я пия като профилактика в сегашните грипави дни ?!

Аз пия, когато се чувствам "застрашена" ,примерно малкия като е болен,  винаги ми е помагал, не виждам защо да не го пиеш. 😊

Относно имплантацията е доста интересно всичко, може би трябва да чета повече по темата.

# 712
Мср, хайде дано твоя случай е поредното чудо в тази група. 🍀💚

# 713
Пуснах все пак чхг и прогестерон за всеки случай, да видя как върви и като излезе ще запазя и час за АГ, дано да ме вземе утре, за да се успокоя вече..

# 714
  • София
и аз стигнах до лабораторията, сега чинно ще чакаме резултатите.... репила съм, че ако амх е над 0,50 да повдигна въпроса с последна заповед към фонда, само че на друго място, обаче къде е това друго място не мога да реша...

# 715
Golden stone Успех момиче ❤️ и не спирай да вярваш , всичко ще повече от добре. 🍀🍀🍀

msr222 Според мен всичко ще е наред , на този етап нищо притеснително не виждам в резултатите до в момента! 😇🙏🙏 Аз се надявам това да е една чудесна бременност с много , много пухкав и Шумен  финал.

При мен излязоха резултатите от ПИД на двата ни ембриона , единия е балансиран и годен за трансфер. Другият не е...
Не мога да скрия , че не се зарадвах все пак един е по добре от колкото нито един 😇😇😇
Дано това ембрионче , тази наша снежинка ❄️ бъде нашето мечтано и дългоочаквано съкровище ❤️ пожелавам си го.
Все още нямам яснота кога ще си го прибера , но и този момент ще дойде !

# 716
Golden, сигурна съм, че и днешните стойности ще са чудесни и чакам утре да се похвалиш с вътрематочна бременност!

miracle, честито балансирано ембрионче! Скоро да си го прибираш и да стои на топличко 9 месеца!

shantall, дано се похвалиш с хубави резултати от изследванията.

# 717
Мср, не пускам палците!
Голден, стиснати палци за добър резултат!
Анди, успех! Дано това ембрионче е вашето бъдещо дете!
шантал, чакаме добри новини!
При мен явно от този прекрасен нисък естрадиол вече 9 ден ми цапа.. Уж кратък цикъл, а се влача по 5-6 дни след него със зацапване. Тези, които сте с нисък АМХ, съответно висок ФСХ/нисък естрадиол имате ли подобен проблем? Напоследък и акнето ми тръгна пак, особено на гърба е ад.

# 718
Голдънче, дано всичко върви наред, мисля, че може да я отпуснеш тази душа вече! Heart

Мср, стискам палци всичко да е наред, не се отказвай, вярвай до последно!

Аз минавам да мрънкам, направих един ранен тест 10 DPO и е отрицателен, подута съм и имам предменструални крампи вече два дена и май просто ще си чакам цикъла. Frowning1 Сега ми остава чуденка дали да говоря с Калчев да пробваме още една стимулация или да преминавам към лапаро. Хем ми се иска да избегна операцият, хем ако ще се прави, предпочитам да е сега, а да не отива към лятото и съм в едни мисли и дилеми…

# 719
  • София
слънце, аз съм само с нисък амх, и обикновенно същинският цикъл е не повече от 2-3 дена и още поне 3 ми зацапва.
иначе не чакам добри резултати аз, този цикъл ми е много странен btw...

Скрит текст:
дали много се вглеждам незнам, но ми се струва че има промяна в цветовата гамя, една идея по-светло от обичайното. така беше и с имб... разбира се тогава на лице беше по-голямо закъснение, симптоми на бременности и ала бала. сега подозирам разбъркване на хормоните.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 10:14 от shan^tall

Общи условия

Активация на акаунт