Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 621
  • 918
  •   1
Отговори
# 720
  • На изток от Ада
Мср вярвай!
Миракъл дано тази снежинка е вашето бебе!
Голдън чакаме резултата!
Шантал добри резултати!
Бъстед е е ти пък тест на 10 дни след О и вече отписване на опита! Изчакай малко още дано имаш успех!

# 721

Прогестерона пада още... иначе чхг е повече от чудесно днес Heart Eyes

# 722
  • София
Голдънче, ще чакам с нетърпение да споделиш резултат след преглед. Според мен всичко си е наред!

# 723
Голдън, според мен са чудесни резултатите!
Миракъл, пожелавам скоро да прибереш снежинката на топло като Инферия и всичко да е наред!

# 724
  • На изток от Ада
Браво Голдън! Дано запишеш час за утре.
Едел ти как си?

# 725
Мср и goldenstone пожелавам всичко да бъде наред и до финал.
Miracle каквото сама си пожела, аз го повтарям Blush

Съжалявам ако съм пропуснала някоя дама, не е нарочно:blush:

# 726
Наси, благодаря, че питаш!
Без промяна откъм зацапването. Миналата седмица се видя и жълтъчно мехурче и нямаше отлепване на сакчето, а утре съм на нов преглед с надеждата да се види и ембрион.
Доста тежка седмица изкарах откъм притеснения. Вече съм се настроила, че каквото е писано, ще става и не зависи от мен. Разбира се, се моля и надявам за добър развой!

# 727
  • На изток от Ада
Едел съжалявам за кофти седмицата!
Дано утре се види ембрион!

# 728
Благодаря! 🙂

# 729
Даа, знам че всичко изглежда наред засега, обаче този страх, че нещо ще се обърка не ме напуска, не знам дали и след прегледа ще се успокоя. Тогава пък ще започна да чакам пулс, после ще има друго и май така ще изкарам живот и здраве до края. Първия път изобщо не го мислих толкова, а сега съм на тръни и се опитвам да мисля положително, ама ме е страх да не се надявам напразно. Много смесени чувства изпитвам..

# 730
  • София
хормоните излязох :
Скрит текст:

струва ми се, че не е чааак крайно зле положението

# 731
  • Замък сред облаците
Голдън, дай боже всекиму толкова нисък прогестерон 😂

Едел, чакаме да пишеш утре!

# 732
Голдън, чудесни резултати! Пожелавам ти лека бременност и спокойствие! ❤

Едел, стиснати палчета от мен, дано се види ембрионче и всичко да се нареди по най-добрия начин! ❤

Колко време естествени опити и изследвания (когато не се е откривал проблем) ви отне преди да пристъпите към инвитро? Започвам да влизам в някакъв ужасен филм, че дори инвитро няма да помогне при положение, че няма установен проблем. Не знам как да изляза от порочния кръг с лошите мисли, ужасни са тези състояния…
Ориентировъчно като цена някой може ли да каже за процедура инвитро колко горе долу излиза ако не сме по фонд?

# 733
Sisi_cat Ако обичаш недей подхожда с такива мисли, недей ❤️
Ние сме уж с неизяснен проблем...( на ММ спермограмата не му е баш изрядна ) но... нямам ясна причина защо не става. Или становище " Край вие не можете да имате деца естествено".
Ние вече сме прибегнали към Инвитро , но след направени 4-ри инсеминации. За това не мога да кажа колко струва без заповед.

Аз предлагам , ако искаш да пробвате с инсеминации...дано с тях се получи , ако ли не то поне с тях може да се кандидатства по фонда.

# 734
Миракъл, радвам се, че имате балансирано ембрионче! ❤

Голдън, едел, мрс, инферия, стиснати палци за прегледите ви и всичко да върви добре! 🍀

Шантал, и на мен така ми се струва, ама не съм съвсем наясно с хормоналните изследвания. А амх пусна ли сега също, че не разбрах?

АА на мен си ми отказват да ми изписват хормон за момента, предвид, че не съм с хашимото и съм в реф.стойности. Мен си ме устройва това, ама естествено при Б вероятно ще се наложи. Иначе за сънят:
Скрит текст:
Ами не мога да се оплача 😀

Сиси, подкрепям Миракъл. Какви изследвания сте правили, че ви водят с неизяснен проблем? Защото и нас ни водиха така 2 години и половина, а накрая проблем имаше.

Общи условия

Активация на акаунт