Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 628
  • 918
  •   1
Отговори
# 750
Аз подкрепям АА, 2000 единици зимата ми се виждат малко.
Сиси, много неща сте минали наистина, може би инвитро би дало някаква яснота за яйцеклетките, но не е никак евтино и е добре да са изключени всякакви други причини за неуспехите. Аз ти препоръчвам да си видиш инсулина, ако не си, защото масово цъфнахме с проблеми там, а той явно има сериозно отражение върху качеството. Или просто и ние вече се хващаме за всяка сламка. Blush
Сигурна съм, че другите момичета могат да споделят още неща.

# 751
  • Замък сред облаците
Към дамите с ИР един страничен въпрос: колко ви е било съотношението триглицериди/HDL холестерол последно?
Слушах един специалист днес и ми е интересно да споделите.
Става въпрос, че ако инсулина е до 17 и съотношението е над 1.5 наистина става дума за ИР, докато под 1.5 още не било ИР и може да били различни неща.

# 752
Шантал, присъединявам се към препоръката да провериш Д. Аз от 2 години съм на 5000 дневно и едва кретам на долна граница.
Ако решите нещо и ти потрябва Амх за фонда, опитай в Рамус - доколкото зная там леко завишават резултатите. Моята следваща заповед (ако не успеем със снежинката ни, не дай Боже) е на естествен цикъл. Може би за по-нисък Амх е по-добрият вариант.

А за себе си да се оплача - не стига всички отлагания ами чакам сега и пред кабинета на зъболекаря с подут зъб. Чак започва да става смешен моя карък 🤷‍♀️ Но пък си казвам - всяко зло за добро. Т.е. добре, че няма да правя трансфер след няколко дни в това положение.

# 753
АА, последно като съм изследвала всичко вкупом триглициридите са били 1.12, HDL 1.75, инсулин 13.9 и КЗ 4.91. При мен май се пада съотношението да е под 1.5, обаче аз пък заради СПКЯ съм си с кофти липиден профил.

+ за препоръката за вит Д, и аз затова се сетих.

vanesa, бързо да се оправя зъба!

sisi, предната СГ къде е правена?

# 754
  • На изток от Ада
Шантал и аз се сетих за вит д , нно викам тя сигурно го следи

# 755
Към дамите с ИР един страничен въпрос: колко ви е било съотношението триглицериди/HDL холестерол последно?
Слушах един специалист днес и ми е интересно да споделите.
Става въпрос, че ако инсулина е до 17 и съотношението е над 1.5 наистина става дума за ИР, докато под 1.5 още не било ИР и може да били различни неща.
Не съм правила съпоставка,моя инсулин беше 42

# 756
Vanesa дано бързо се оправи зъба, много е гадно....

Шанталче Heart

Мойто лечение на гадната Кандида, май не е много ефективно. Приключих курса, но си остана едно жълтеникаво течение, нямам никакви други оплаквания. Чакам Сенкова да се обади да се разберем дали да продължавам с нещо друго. Тези дни трябва да ми дойде и трябваше след като свърши да ходя за контрола. Този месец бях с О на 11-12 ден и май ще е по-къс, ще видим. Чудесен старт на годината си имам, след хубавата новина че бързо ни одобриха от фонда и трябваше веднага да стартираме процедурата се почнаха гъбите, като че е някаква прокоба.....

# 757
АА, аз имам последно всичко изследвано април 2024.
Триглицериди - 0.65 mmol/l
HDL - 1.86 mmol/l
КЗ - 4.68
Инсулин - 8.2
Съотношението ми излиза някакво … никакво ? Пък при мен проблемите излязоха на първия час от обременяването, затова половина казват, че нямам ИР, другата половина - че имам в много начална форма.

# 758
АА, аз имам последно всичко изследвано април 2024.
Триглицериди - 0.65 mmol/l
HDL - 1.86 mmol/l
КЗ - 4.68
Инсулин - 8.2
Съотношението ми излиза някакво … никакво ? Пък при мен проблемите излязоха на първия час от обременяването, затова половина казват, че нямам ИР, другата половина - че имам в много начална форма.
Колко ви е НОМЕ?

# 759
  • София
търсих рових и честно казано вит Д намерих последно изследван септември 23г. и е било почти 50, защо не съм го изследвала после нямам спомен, но аз така или иначе го спирам само за периода юни-септември, предполагам си е в норма.

# 760
  • Замък сред облаците
50 в коя единица? Мерси, момичета явно тоя маркер не е много достоверен.

# 761
аз нали ви казах, че е време да се откажа .... амх 0,15 Sad
Шантал, не се отказвай, моля те 🤗 моите хормони също не са прекрасни, но няма да се откажЕМ! В мн.ч.пиша, защото мъжът ми все още стои зад това желание. Ако той се откаже, отказвам се и аз. В сряда denis ме посъветва да отида веднага на УЗ, след като видя хормоните ми на трети ден от МЦ. Не успях поради ред причини...според нея ниското амх може да е заради ЗФ, киста или нещо друго, което, ако не се види веднага, може да претърпи обратно развитие след няколко дни.
Скрит текст:

Благодаря на всички момичета за хубавите вести, и стискам палци на очакващите 🤗

# 762
Шантал, Вит Д зимата взимам по 5000IU, понякога и 10000. Ама и аз не съм го изследвала от 1 година.
Монита, вземи някакви пробиотици специално за вагинална флора. Аз пия на Абофарма Имунохелт Фемин.
И сега да се оплчача- моят бластоцист изостава в развитието и ще го чакаме утре до 6-ти ден. Аз обаче, не храня надежди, защото и ембриологът не звучеше обнадежден, а по-скоро въртеше,  сучеше мрън-мрън.....

# 763
Шантал, АМХ не знам дали е толкова решаващ и показателен. Имам близка забременяла спонтанно с 0.10. А се беше отчаяла.

# 764
Аз мисля да поръчам витамин Е, някой може ли да ми припомни кой беше препоръчания и как се приемаше? За повишаване на естрогена ми трябва. 9 ден от цикъл и днес на УЗ - НИЩО. Нито един фоликул, лигавицата тънка и продължава да се лющи. Sad Включвам пак акупунткура и наистина не знам какво друго да пробвам за тези ненормални хормони. Отказвам да приема, че на 28 съм в това положение.

Общи условия

Активация на акаунт