На море в Турция - тема 86

• 63 261
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Споделям и аз опит от майско море в Белек 2023 година от 13-ти до 19-ти май в Selectum Family Resort. Не знам статистиката какво казва за този период, но аз от личен опит мога да кажа, че времето беше прекрасно, температура на водата в морето около 22-23 градуса, в басейните 24-25 градуса, която за нас беше супер ободряваща и разхлаждаща в жегите. За пореден път пътувахме до Анталия с автобус и мога да кажа, че не е нещо, което да не може да се преживее, ако мотивацията ви е спестени пари, ранно настаняване, не рядко и късно напускане Smiley Около 19 часа общо пътуване, включително и трансфера. Ако някой иска да разбере повече за периода или хотела, припомням публикацията ми (отзива е в скрития текст): https://www.bg-mamma.com/?topic=1561863.msg46691593#msg46691593

# 151
  • Варна
Ами аз съм следващата, която потвърждава, че е прекрасно през май месец на море  Турция. Личният ми опит е от Кушадасъ - средата на май 2023 - и плаж правихме, и в морето се къпахме, и в басейна. При това нито съм Петър Стойчев, нито съм става на кокъл, всичко си беше прекрасно. На когото не му се е получило по една или друга причина - ами да не повтаря, да си търси своя идеален вариант. Аз не само бих повторила, но и потретила - през май в Турция.

# 152
  • В.Търново
Следя температурите за 24 май в Кушадасъ. Статистиката казва 19-20 градуса. 22 мисля, че също са ниски.

# 153
Има ли някой впечатления от Oz Sui hotels Анталия?

# 154
  • В.Търново
Значи питах да сменим хотела и ми казва агнетката, че трябва да се анулира резервацията и може хотела да удържи цялата сума или неустойка, но нямало как да знае тя това. Което ми е малко странно. Питах я не може ли да се пита хотела и тя каза, че от хотелите не обръщали внимание на такива въпроси. Направо се ядосах, може ли такова нещо, за мен тя ме лъже.

# 155
Русалка_1, имате договор и клаузи. В зависимост колко дни има до почивката си пише колко се удържа. За по-добър вариант, зависи до колко самата агенция иска да влезе в положение.

# 156
  • В.Търново
Има доста до почивката. Явно агентката се дърпа.

# 157
Има доста до почивката. Явно агентката се дърпа.
Вижте си клаузите в договора, там трябва да са написани условията, при които може да се анулира почивката.

# 158
  • В.Търново

Вие как го разбирате? Почивката ни е от 5 септември. Тия 60 дни започват да ни текат от 6 юли.

# 159

Вие как го разбирате? Почивката ни е от 5 септември. Тия 60 дни започват да ни текат от 6 юли.
Тоест, почивката Ви започва на 6 юли?
Ако е така, имате пълни 60 дни и дължите само 50 лв( не е уточнено дали е на човек). Аз бих писала до агенцията , от която е купена почивката( за да има дата и следи от кореспонденцията), а след това и по телефона бих разговаряла с тях.

# 160
  • В.Търново
Не, на 5 септември започва почивката ни, а тия 60 дена започват да текат от 6 юли. Един път да решим да резервираме и отново на камък. Не ни е писано, това е.

# 161
Т.е. почивката започва на 05.09(септември месец)  Има много,много повече време от 60 дни ,когато по договор ще загубят целият депозит. Сега дължат по 50лв на човек, агенцията нещо шикалкави

# 162
Затова препоръчвам първоначално " официална" комуникация с агенцията.

# 163
  • София
Свързвай се с агентка ли е каква е, искаш прекратяване на договора, плащаш 50 лв на човек неустойка, връщат ти капарото и отиваш в Атлантик. НЕ ПРЕЗ МАЙ. В Търново ще те пратя при човек, шеф на агенция, само тая агентка да не е към същата агенция, че ще стане веселба.

# 164
  • В.Търново
Официално днес смениха резервацията ни и ще пътуваме със самолет за 7 нощувки от 20 май до Анталия, хотел Роял Гардън Бийч.
Каквото такова. Неустойката ни е само 30лв общо за трима ни.

Общи условия

Активация на акаунт