На море в Турция - тема 86

• 63 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Валерко, кой ти каза, че месец май в Анталия не става? Бил си там и говориш от собствен опит или си чул отнякъде, и къде разбрал, къде не, си толкова категоричен? От личен, нееднократен опит ти казвам, че не само става, а е прекрасно да си на море там по това време. За Кушадасъ съм съгласна, че водата може да е студена, но не мога да се съглася, че същото е валидно и за Анталия.

# 136
  • В.Търново
Русалке, ти 5-6 г се назлъндисваш с тая Турция и като гледам ще продължиш да проучваш, да се чудиш. Май месец в Анталия не става, да не говориме за Кушадасъ. Капаро категорично не губиш, тия дето ходя с тях ако се откажеш те суровакат с по 100 кинта на глава от населението, ако се откажеш до 40 или 45 дни май беше. Кой е хотела?
Сега не е по наше желание.
все нещо излиза и ни се разминава тая Турция. Какво да направя? То по принцип е хубаво, това което ще се случва. Аква Фентъзи, 3 възрастни, фамилна стая.
Края на май сигурно и водата в аквапарка ще е ледена...

# 137
Русалка, ако ще е от 24 май, по-добре хотел в Анталия. Ако не се сменя хотела, ако само датата, според мен да е след 10 юни...

# 138
  • В.Търново
Русалка, ако ще е от 24 май, по-добре хотел в Анталия. Ако не се сменя хотела, ако само датата, според мен да е след 10 юни...
До Анталиия колко стават километрите с автобус, много часове ще дойдат, нали?
За 10 юни няма да е тук съпруга ми.

# 139
Русалка от Търново -Сиде,почти без чакане на границата 17-18 ч в зависимост кой поред ви е хотела .

# 140
Русалка от Търново -Сиде,почти без чакане на границата 17-18 ч в зависимост кой поред ви е хотела .

Има и изключения. Преди 3 или 4 години Търново-Сиде го взехме точно за 24 часа, в 9:00 тръгнахме, в 9:00 ни стовариха на рецепцията. С Емералд. То не беше чакане по границата, объркване по пътя от турските шофьори през ноща и чакане за трансфера в Анталия. Точно 24 часа. И оттогава само сс собствен транспорт!

# 141
Още повече ,точно този хотел ..тя водата там е ледена и септември месец. Аквафентъзи беше хубав хотел преди 10-12 години. Стара захабена база,кофти еднообразна храна,основният ресторант не работи за обяд. Храна,напитки и сладолед в аква парка се заплащат. Миналата/по-миналата година имаше много оплаквания.

# 142
  • София
Crystal_Noir

Това са температурите на водата за почти целия май за Анталия. Ако питащия прецени, че на 19, 20, 21, 22 градуса може да се топне във водата, нека ходи. Да, има и 25, но те са сигурно след 5-6 следобед. Но на 19-20 в 10-11 часа сутринта, няма как да се топна, въпреки, че съм дебелокож и имам 2 пръста сланина. Да, не съм ходил през май, предварително чета, все пак не съм Петър Стойчев.

# 143
  • В.Търново
Аквафентъзи имат реновация на хотела  2022/2023. Да се надяваме, че всичко ще е наред.

# 144
  • София
Аквафентъзи имат реновация на хотела  2022/2023. Да се надяваме, че всичко ще е наред.

Аквата 23-та е била тотал щета, има човек тука, mitko-dvd ако се включи ще ти каже. 2024 обаче са се пооправили нещата. Да кристал и тука не съм ходил, обаче го знам, или ще кажеш, че не е вярно.

# 145
Аз там не бих се върнал -говора за аквафентъзи,май месец водата ще е студена в аквапарка колко и да е жега. Ходи ли сме за Гергьов ден водата в басейна беше около 16 градуса, като тегаво беше първото скачане после си на кокъл и ти е се тая Grin,били сме и края на май,за мен е ок,но за змия ми(ох жена ми Grin) е била умрела от студ,затова вече само септември ходим.

# 146
Миналата година бяхме в Алания от 21 май, водата в морето беше 23 градуса в басейните 25. Пътувахме със самолет, лично аз не бих си го причинила с автобус. Разбира се хората сме различни и всеки си преценява.

# 147
Аз пък нямам нерви да ме правят на маймуна с промени в полетите,висене по летища и отговори ,,От нас нищо не зависи,тя авиокомпанията си прави квото иска,,....и всичко се разминава с повдигане на рамене.
Някак си почти всичко винаги остава за сметка на крайният потребител.

# 148
  • Sofia
Валерко, нямам намерение да убеждавам никого! Статистиките са хубаво нещо, всеки си има глава на раменете, да си я ползва по предназначение. Аз, като по-глупава ще си ходя в Анталия през май, само да сме живи и здрави. 😃

# 149
С две ръце за втората половина на май! Страхотни температури на въздуха, цените не така високи и не на последно място тена преди в България да се съблечем. Ние пътуваме, както с кола, така и със самолет. Миналата година едното беше със самолет - голямо чакане, нерви, ранно ставане от хотела. Второто пътуване беше с кола - 3 коли бяхме, спиране за кафенце, много емоции, разглеждане на още забележителности.
Но всеки сам избира. За мен трябва всичко да се опита.

Общи условия

Активация на акаунт