На море в Турция - тема 86

• 63 408
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Искам да попитам знаещите, тъй като не съм добре ориантирана по отношение на турското средиземноморие. Търся препоръчан ми хотел Конкорд де лукс ресорт. Нямам време да правя кръстосано проучване, та си позволих да ви занимая с този въпрос. Добър ли е? Освен в Анталия има ли от веригата по на запад?

# 121
Аз съм била в хотела, но преди няколко години, така че не мога да бъда сигурна доколко е актуално мнението ми. Хотелът беше/е добър. Компактна територия, 1- ва линия, плажът е на 50-100 м. Морето е добро, мисля че няма камъчета, за бързо ставане дълбоко не помня, по-скоро нормално. Плажът не е много голям, шезлонгите се запълваха набързо /ние бяхме от средата на юни - може би около 20-ти беше/. За басейн/и не мога да съм полезна, защото по принцип не ползваме. За плажна и друга анимация - също. Чистота много добра, храната също беше такава. Има полуотворена тераса - покривът се отваря и затваря и поради тази причина пушенето беше забранено. Това за нас, за да не повторим беше единственият минус, сега дали са направили някакъв ъгъл за пушачи, не знам, но и не ми се вярва. Като общо впечатление, за мен, хотелът не е нещо "УАУ", но като съотношение цена/качество тогава /сега не знам цените/ си заслужаваше.

# 122
Аз съм била в хотела, но преди няколко години, така че не мога да бъда сигурна доколко е актуално мнението ми. Хотелът беше/е добър. Компактна територия, 1- ва линия, плажът е на 50-100 м. Морето е добро, мисля че няма камъчета, за бързо ставане дълбоко не помня, по-скоро нормално. Плажът не е много голям, шезлонгите се запълваха набързо /ние бяхме от средата на юни - може би около 20-ти беше/. За басейн/и не мога да съм полезна, защото по принцип не ползваме. За плажна и друга анимация - също. Чистота много добра, храната също беше такава. Има полуотворена тераса - покривът се отваря и затваря и поради тази причина пушенето беше забранено. Това за нас, за да не повторим беше единственият минус, сега дали са направили някакъв ъгъл за пушачи, не знам, но и не ми се вярва. Като общо впечатление, за мен, хотелът не е нещо "УАУ", но като съотношение цена/качество тогава /сега не знам цените/ си заслужаваше.
Благодаря.

# 123
  • София
NatyNatyDaymi рекох да видя в трипа как вървят оценките, баси, за Бурж Ал Араб няма толкова положителни отзиви. 15 страници върнах назад, 99% положителни оценки. Мисля, че друг хотел Конкорд в Турция няма, ама грам не съм сигурен, поне в мапса не излиза

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 13:42 от valerko

# 124
NatyNatyDaymi рекох да видя в трипа как вървят оценките, баси, за Бурж Ал Араб няма толкова положителни отзиви. 15 страници върнах назад, 99% положителни оценки. Мисля, че друг хотел Конкорд в Турция няма, ама грам не съм сигурен, поне в мапса не излиза
Еха! Дано са заслужени оценките. В смисъл, нямам съмнение, но това, което пишеш е значително постижение

# 125
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Може ли мнение за https://www.booking.com/hotel/tr/leodikya-resort.bg.html?aid=318 … &ucfs=1&#tab-main

Благодаря

# 126
  • София

Това си е за хвалба, с 5,0 е в трипа

# 127
Може ли да ми препоръчате хотел по Анталийското крайбрежие с хубав пясъчен плаж и плавен преход? Изключваме познатите вериги ВОН и Камелиите в това число и Суено Сиде.

# 128
  • София
Може ли да ми препоръчате хотел по Анталийското крайбрежие с хубав пясъчен плаж и плавен преход? Изключваме познатите вериги ВОН и Камелиите в това число и Суено Сиде.

Джакаранда, LIU

# 129
Здравейте, търся мнение за TUI BLUE XANTHE в Сиде? В Трипа е с добри отзиви, но не намирам български такива.

# 130
  • Варна

Джакаранда, LIU

Бюджетни варианти - Seher Resort, Arcanus Trendline, Arnor Deluxe, Well Palace, Oz hotel Side Premium, Cesar,s Side, Sural Resort,
По-класни хотели - Sunis Evren, Sunis Kumkoy, Sural Saray, Seaden Quality, Kirman Sidemarine, Ali Bey Resort Sorgun

# 131

Всички хотели от Камелиите до Сиде  са на една плажна ивица и са с хубави пясъчни плажове и плавен
       преход в морето.

# 132
  • В.Търново
Излезе един казус при нас. Имам ранна резервация за септември за Кушадасъ. Оказа се, вчера научихме, че големият ни син ще имат бебе като терминът е точно 1 седмица след завръщането ни от почивката, но е всеизвестно, че бебетата не се раждат точно на термина си, а изпреварват, понякога закъсняват. Та, въпроса ми е, ако сменим датата за 24 май дали ще е студена морската вода. Всъщност не знам дали ще е възможно да сменим датата, дали ще загубим капарото, което не е малко. Като чета договора май пише, че се загубва капарото. Неудобно ми е в почивен ден да звъня на агентката да я питам.

# 133
Русалка_1, най-добре е да питате в агенцията. Те ще ви дадат най-точен отговор, какво може да се направи. Вие много навреме ще реагирате. Има доста време до септември. Ние една година се отказахме да пътуваме(имахме си лична причина, а нямахме застраховка) месец или два преди самото пътуване, обадих се на агентката и и обясних. Тя ми каза, че сумата ще остане при тях за друга резервация, а ме глобяват от хотела за анулацията 200 лв. За мен беше абсолютно приемливо.
Иначе ние всяка година ходим от около 20 май и после края на септември. Тази година даже сме от 18 май в Кушадасъ. Водата не е топла със сигурност, но при 30 градуса навън става за къпане без проблем. Около 22-23 градуса е водата. Септември е по-топла водата, но аз искам да имам тен още от май, тъй че не го пропускам.

# 134
  • София
Русалке, ти 5-6 г се назлъндисваш с тая Турция и като гледам ще продължиш да проучваш, да се чудиш. Май месец в Анталия не става, да не говориме за Кушадасъ. Капаро категорично не губиш, тия дето ходя с тях ако се откажеш те суровакат с по 100 кинта на глава от населението, ако се откажеш до 40 или 45 дни май беше. Кой е хотела?

Общи условия

Активация на акаунт