На море в Турция - тема 86

• 63 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Звучи,като Vogue с много малки разлики....ще го наблюдавам за догодина😆въпреки ,че ще ми струва един жизнено важен орган най-вероятно😅😅но пък в крайна сметка веднъж се живее

# 181
А имате ли препоръки за хотели с интересна анимация за деца (8г) игри,пързалки и тн. ,като в същото време плажът да не е каменист ? Все още не мога да избера курорт,тъй като всички около мен са били основно без деца

# 182
  • Варна
А имате ли препоръки за хотели с интересна анимация за деца (8г) игри,пързалки и тн. ,като в същото време плажът да не е каменист ? Все още не мога да избера курорт,тъй като всички около мен са били основно без деца

Поне няколкостотин хотела в поне десетина курорта отговарят на изискванията ви . Въпрос и на лични предпочитания - даже дъщерите и внуците ми не харесват моите избори . Въпроса е да не тръгвате с голяма кошница и при подготовката много да четете. '' Потребителят 'banga' е забранил получаването на лични съобщения.'' и няма как да дадем лични и конкретни препоръки

# 183

Поне няколкостотин хотела в поне десетина курорта отговарят на изискванията ви . Въпрос и на лични предпочитания - даже дъщерите и внуците ми не харесват моите избори . Въпроса е да не тръгвате с голяма кошница и при подготовката много да четете. '' Потребителят 'banga' е забранил получаването на лични съобщения.'' и няма как да дадем лични и конкретни препоръки

Благодаря ! Ще погледна настройките на съобщенията,тъй като сега разбирам,че имам огранчение Simple Smile

# 184
Здравейте досега не сме били в Турция и не съм ориентирана в кои сайтове да гледам за хотели. Интересувам се от такива които ще осигурят целият пакет хотел-самолет-трансфер. Благодаря предварително

# 185
Здравейте досега не сме били в Турция и не съм ориентирана в кои сайтове да гледам за хотели. Интересувам се от такива които ще осигурят целият пакет хотел-самолет-трансфер. Благодаря предварително

Всяка туристическа агенция има такива пакети. Можете да проверите на сайтовете на водещите туроператори и агенции: Emerald travel, Tez tour, Tours club, Cassia tour, aqua tour, Onex tour, Verso travel и т.н.
Когато си изберете транспорт, период, брой хора и ви излизат всички хотели, както и цените за различните хотели.
Ако нямате наблюдения изобщо за почивка в Турция, добре е да прочетете 1ва страница и да се запознаете поне малко с обстановката. Курортите не са малко, всеки с много и различни хотели, както и с различни особености, предимства и недостатъци.
Хотелите също са за хора с различни предпочитания, в зависимост от бюджета, който сте определили.
Тук обсъждаме различни хотели и на 1ва страница има доста мнения споделени от всички нас.
Пожелавам ви успех и дано първата ви почивка в Турция бъде едно добро и интересно преживяване!

# 186
  • Варна

То май няма ТА БЕЗ ТАКИВА ПАКЕТИ  и разбира се почни от най големите - Емералд , Тез тур , Караджъ , Ориент , Турс клуб , Бохемия и още десетки

# 187
Погледнах първа страница и направо ме хваща страх от толкова информация. Може би ще звънна на някоя агенция ще им кажа какъв ни е бюджета и какво търсим и да ми предложат. Все пак има ли някоя с най-добри цени че направо се плаша от необятното разнообразие от хотели.

# 188
Аз ползвам една агенция, която работи с всички туроператори. Като си набележа хотел казвам дати и искам да ми намери най-добра цена. Понякога според бюджета агенцията може да ви предложи не толкова добър хотел и да останете разочаровани, за това си избирам аз. Преди гледахме и в кои часове са полетите, но тази година нещо са махнали часовете и никой не знае кога ще са.
Курортите са различно отдалечени от летището и това също има значение.
Опитайте се максимално да определите какво точно търсите: хубав плаж, добра анимация, хубава храна, насоченост към деца, близост до магазини (места за разходки), голяма площ на хотела или компактен, отопляем външен басейн, аквапарк и много други.
Нека да ви предложат няколко варианта и тогава избирайте.

# 189
  • София
Погледнах първа страница и направо ме хваща страх от толкова информация. Може би ще звънна на някоя агенция ще им кажа какъв ни е бюджета и какво търсим и да ми предложат. Все пак има ли някоя с най-добри цени че направо се плаша от необятното разнообразие от хотели.

Определи си приоритетите какво искаш от хотела, анимация, плаж, пиячка, територия, аквапарк и т.н. Къде и през кой период, щото не навсякъде става през октомври например. Колко човечета сте, колко кинта сте склонни да заделите, с какво ще пътувате, деца има ли, държите ли да ходите на екскурзии, искате ли да се разхождате, или от маса на маса, мол искате ли.

# 190
Даниела , коя е тази агенция, която работи с всички туроператори?
Може и на лични...

# 191
Monii, почти всички агенции имат достъп към големите туроператори. Те са като посредници между туроператора и клиента. Може би ползват различни отстъпки понякога. Пробвала съм: цена на хотела от различни платформи, от самия хотел, от сайтовете на големите туроператори и т.н.
Писала съм на лични.

# 192
Здравейте, планираме почивка в Турция в началото на август. За момента сме се спрели на Анталия. Притеснява ме, че тогава вероятно ще бъде адски горещо, а на мен не ми се отразяват изобщо добре жегите. Може ли да споделите впечатления от климата там през август? И евентуално препоръки за турски курорт, където няма да е горещо като в ада. Благодаря предварително.

# 193
  • Варна
И евентуално препоръки за турски курорт, където няма да е горещо като в ада.

Двата острова - Gökçeada/Имброс , Bozcaada/Тенедос - поне доста подухва особено следобед. Там има и твърде различни неща от 5*АЛЛ - летуване в селски къщи , пансиони , в бунгала на плажа на сърфистите , риболов и от брега  и с лодка , че даже и сладководен на езеро

# 194
След дълго лутане и разглеждане, сведохме избора си до тези два хотела в Белек, които отговарят на бюджета ни и поне на снимки изглеждат добре Wink
ASTERIA FAMILY RESORT BELEK
AYDINBEY FAMOUS HOTEL
Не намирам мнения на първа страница. Може би не са много популярни.
Моля за мнения от първа ръка, ако някой ги е посещавал.

Общи условия

Активация на акаунт