На море в Турция - тема 86

• 60 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
За Фетхие нищо лошо! Магия от всякъде Simple Smile

Там изобщо НЕ си струва да си на UAI, защото кел файда че си в Рая, когато няма да може да го усетиш. А за да го усетиш, ти трябва да си дълго време вечер по морската променада, светлините от залива те омагьосват, чар-а на град-а, който не е малък, но я няма тази гъч и жмел като другите курорти... има си финес, има си уникална природа, която не е само морска, но и планинска, който не се е качил на Бабадаг... нищо не е видял, както и не е обиколил островите по море...

А за да го направиш... ти трябва цял ден Simple Smile И тогава за какво ти е мравуняка в UAI? Пред очарованието на малкото семейно хотелче в Олудениз Simple Smile

Като си запретнал ръкави за UAI, изобщо не мисли за Фетхие Simple Smile

# 301
# 302
Фетие е Рай .
Невероятно място.  Нощно време старият град е нещо феноменално ,все едно съм в света на Шехеразада ...

Хотела не ми хареса ,почупени шезлонги ,малки стаи ,основно хора над 60г .
Всъщност аз се разболях от чревен вирус и 3 денонощия бях в тоалетната и леглото, мъжът  ми и той от мен хвана и си прекара РД в кревата със системите .
После и другите ...
Та нормално да съм с горчив привкус от хотела.
Но факт ,природата е НЯМА ТАКАВА !

Алхамбра е проверен ,но не през Букинг ,там и GURAL premier  беше с не особено добра оценка .
Вече имаме резервация 5 стаи сме .

Не съм съгласна за Club Letoonia. Бяхме семейно там преди 2 години. Хотелът е страхотен, никакви стомашни проблеми не сме имали. Проблем е може би за трудноподвижни хора, че къщичките са по-нависоко и е малко стръмно. Храната беше изключително разнообразна и вкусна. Стаята ни не беше изобщо тясна. Като цяло му давам оценка 5/5.

Относно оценките на турските хотели в Букинг и на мен ми е направило впечатление, че там винаги оценките са доста ниски, обратно пропорционално на цените, които дават в платформата. Имам чувството, че умишлено се занижават оценките, за да изпъкнат "силните" дестинации на Букинг. Там например съм виждала супер висока оценка за хотел в Гърция, който е абсолютно посредствен, понеже бяхме в него и мога да дам оценка.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:42 от Veneta Bozhilova

# 303
Да побутна малко темата!
Остават ни 20 дни до първата за тази година почивка в Турция. От 18 май сме в така коментираният Omer Prime в Кушадасъ. Само ще вметна, че 7 нощувки ни излезе по 550 лв на човек, без включен транспорт. Ще напиша отзив като се върнем. Пътуваме от Варна. Ще минем през Лесово. На отиване ще пренощуваме в Бурхание, а на връщане в Одрин.
Сега по празниците отскочихме до Гърция. Ядоха ни комари, с цени ни убиха, плажът като при нас с треви и троскот, не добре почистено (там, където бяхме), не много отворени магазини (търсиш нещо да си купиш, а не като в Турция голямо предлагане). За пореден път изобщо не ме впечатли с нищо. Турция си остава моето място.

# 304
  • Dublin
приятна почивка.
ние го резервирахме пак, за края на септември. има минуси и плюсове, но в крайна сметка решихме, че плюсовете  са повече. Този път ще сме в клубни стаи, да ги видим и тях.

# 305
  • София
Дано да са вдигнали нивото, макар, че за 550 лв колко да са го вдигнали. Да, пишете после отзив малко да се опресни инфото.

# 306
Да побутна малко темата!
Остават ни 20 дни до първата за тази година почивка в Турция. От 18 май сме в така коментираният Omer Prime в Кушадасъ. Само ще вметна, че 7 нощувки ни излезе по 550 лв на човек, без включен транспорт. Ще напиша отзив като се върнем. Пътуваме от Варна. Ще минем през Лесово. На отиване ще пренощуваме в Бурхание, а на връщане в Одрин.
Сега по празниците отскочихме до Гърция. Ядоха ни комари, с цени ни убиха, плажът като при нас с треви и троскот, не добре почистено (там, където бяхме), не много отворени магазини (търсиш нещо да си купиш, а не като в Турция голямо предлагане). За пореден път изобщо не ме впечатли с нищо. Турция си остава моето място.
О! Супер! Аз заминавам след 10 дни, за 10 дни в Кушадасъ. Чакам с нетърпение първата си почивка за годината. Дано да е хубаво времето. Прегледах прогнозите в Европейския метеорологичен център /или нещо подобно беше/ и го дават след 6-7 май много хубаво време там. Дори водата да е хладка /а тя в това време на годината си е хладка/ поне Лонг бийч ще го обходим от край до край, ще се напечем и ще разпуснем. И за мен Турция си е моето. Харесва ми атмосферата. Дори си мисля, че в предишния си живот съм живяла в Истамбул. Установих, че там познавам града, без да съм го посещавала много-много. Сякаш се разхождам по улиците от детството ми.
Приятно летуване на всички, които са решили да се потопят в атмосферата на турското средиземноморие!

# 307
  • Burgas, Bulgaria
Валерко, вие къде сте това лято?

# 308
Здравейте, да Ви питам от София коя нискотарифна авиокомпания летеше до Анталия? Искам да погледна цените. Въпреки, че ние сме от Варна и докато стигнем до София ще стигнем и до Истанбул. С две деца сме и цифрата е сериозна тази година.

# 309
  • Luxemburg
Бихте ли ми препоръчали морски хотел по възможност АIl inclusive, подходящ за девойки на 13 и 17г за края на май? Нямам претенции за мястото. Била съм само веднъж на Сиде преди 20г и искам сега да отида с децата, но да има атракции за тях, и задължително плажа да е ситен пясък. Българските плажове много са ме разглезили и не признаваме плажове с едър пясък, камъчета, бетон, и подобни. Друго си е да заровиш пръсти в нежния топъл пясък.
Децата говорят няколко езика, така че всякакви хотели ни устройват.

# 310
Аз препоръчвам Джакаранда или Камелия ризорт в Сиде - Фуля или Селин. Прекрасен плаж, голяма територия, водни пързалки и активности, които вероятно ще допаднат на девойките. Simple Smile

# 311
  • Пловдив
Здравейте, да Ви питам от София коя нискотарифна авиокомпания летеше до Анталия? Искам да погледна цените. Въпреки, че ние сме от Варна и докато стигнем до София ще стигнем и до Истанбул. С две деца сме и цифрата е сериозна тази година.
Няма такава.Всичко до Анталия е чартърни програми.

# 312
  • София
Ерос- До Анталия от София летят Пегасус и СънЕкспрес.
Но цените в сезона са доста високи вече, имаше промоции преди месеци, а и агенциите купуват и в тези полети много.
От Варна наистина по-добре до Истанбул- и полети много през всички часове и по-малък шанс за закъснение.

# 313
  • София
Аз виждам София-Анталия в приложението на Пегасус. Не че ми харесва цената, но си има полет:

Абсолютно произволно търсене е това, може и да има по-добри. С прекачване на Сабиха изглеждат по-изгодни.

# 314
  • София
Валерко, вие къде сте това лято?
Една част 9 парчета френдове и рода са в Палм Ефесус, аз и силна група от Мозамбик и Вануату, около 11 парчета, ама двама отпаднаха, та пак 9 броя сме в Корумар горе долу по едно и също време. Освен това тука имам френд от форума и те са някаква група, не знам колко са, поне 7-8 души. Абе ще се случи това дето най мразя, много българи на почивка в Турция. Но пияни простотии, събиране на маси, бутане, крякане, наздравици, гарантирам, че няма да има. Все пак сме ентелегенция. Даже мойта група 90% сме виШисте. 2 деца на 2 и 9 г, само не са. Въобще мозък, интелект и мъдрост ще струи иззад всяко кьоше.

Общи условия

Активация на акаунт