На море в Турция - тема 86

• 60 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Много добър въпрос защо няма видеа от Бг агенциите.
Те отиват за 7 дни в 25 хотела, снимат си визитката в лобито или да фона на басейна и си заминават. Няма как да направят полезно видео с тези условия.
Чужденците се хващат да разберат всички подробности, често и говорят и разпитват управата на хотела.
БГ агенциите промотират ранни резервации и на края отиват на “инфо тур” през април в хотелите с най-голям интерес и да се снимат, за да може още чудещите се да резервират.
Огрооооомна разлика и съответно такава и в предлагането. Каква е причината, ние няма как да знаем със сигурност. Информираните Бг агенти, защото и такива има, не са информирани от инфо туровете.

# 346
Благодаря на всички, които се включиха 🤗 голямо избиране падна, а и ще ни е първа година в Турция, та затова така се вълнувам

# 347
  • sofia
Скрит текст:
Daniela_Nikolova78, защото масово  са  некадърници . Пътувала съм с автобуса много пъти, тъжно е на връщане като гледам лицата на хора, видимо можещи да си позволят и по- добри хотели, но подведени от незапознати ли, незаинтересовани ли агенти, и пратени в гадни хотели, някои от тях не крият яда си, разменят си реплики.
Чак пък гадни ???? Всяко нещо си има цена - не може за 50 Е/ден да спиш в Burj Al Arab Jumeirah , да не говорим че 5*АЛЛ като се каже пак има огромни раЗЛИКИ и диапазони на цени по старата максима ''баба знае и 2 и 200 и 2 000''. Много е важно  да тръгнете с по малка кошница , та ако ще се разочаровате да е по малко , на всичко отгоре за всеки хотел има хиляди отзиви по руско/английско/немско/френско и т.н. езичните туристически сайтове. Дори в бг.- тук или магеланците примерно можете да намерите на ЛС някой неутрален , добросъвестен и полезен съветник както тук е РОЖЕ и да го разпитате Simple Smile
peterky2002, ти май не схвана за какво говорим, ама да си контра? Ето за какво говоря-  по препоръка на туроператора Глобул турс да избереш това. Ами не всеки чете, масово хората около мен не го правят, доверяват се и избират по лъскави картинки и добра цена.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 14:19 от Tюркоаз

# 348
  • Пловдив
https://pochivka.blitz.bg/oferti/turisti-poveche-nyama-da-stapim … -cenite-poludyaha
Между другото мой познат се върна преди два дни от Кападокия и също се оплака от голяма скъпотия.

# 349
  • Burgas, Bulgaria
Ами аз чета.  За Alhambra Palace side, има 60 коментара в Букинг, които са смешни като бройка и не проумявам защо са толкова  малко.
Туроператорът ,настоява да отидем там и твърди, че ще сме доволни.
Изрових де що има коментар - Класика . Ама за толкова малко пари ,наистина съм със свито сърце ,ако трябва да съм честна . Добре, че мъжете са над нещата и философски мислят 🤭

За Gural premier tekirova,  не бяха уау коментарите когато ходихме, а компанията до сега казват ,че мястото е ТОП . Всъщност  цената там си беше доста , но важното е ,че всички бяха доволни.

# 350
  • София
Що говорите щуротии за това, че няма видеа, вие сигурно тука ги искате, просто не знаете къде да ги търсите. Лично познавам 3ма които във фейс групите пускат освен от инфоруровете, които преди дни приключиха, пускат и от личните си почивки. Двама с от Турс, а един който най-обширни неща пуска е от Белпрего. Дори в момента двамата от Турс са в Rubi и бълват репортажи от мястото на събитието. Търсете във фейса тука няма кой да се занимава.

# 351
Хайде, да не си говорим с такъв тон! Видеа не търсим в бг мама.
За фейсбук групите: никой не иска да омаловажи труда на тези хора като нас, които пускат постове със снимки, обяснения (или този, който пише, за каквото се е сетил). От агенциите постовете са разпокъсани, в различни дни, не е систематизирано. Член съм на тези групи.
Някои разказвали за личните си почивки, ами и всички ние също разказваме с думи и снимки за личните си почивки.
Като напишете във интернет пространството хотел, който ви интересува колко видеа на бг ви попадат, които са систематизирани по всичко?

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 06:07 от Daniela_Nikolova78

# 352
  • Варна
Valerko, дай ми едно 30+ минутно видео с ПОДРОБНА информация за всичко на конкретния комплекс, а не снимка на коктейла и визитката.
Хайде, явно тук всички не знаем къде да търсим, покажи ни.
А квалификациите за глупостите даже не искам да ги коментирам.

# 353
  • София
Има едни поляци, които правят страхотни видеа, много ги харесвам. Нещо като колекционер хотели им е канала, вероятно са агенция. И да не ги разбираш, пак се вижда всичко.
Имам доста наум към фейсбук групите за Турция, но човекът от Белпрего наистина пуска интересно съдържание, с хотели извън масовите и доста подробна информация.
По принцип когато си проучиш сам, а не разчиташ на агента да намери точно каквото ти искаш, рискът е много по-малък според мен.

# 354
Yordan, дано да имате късмет.
Преди (по спомен) аквапарка и единият бар на плажа отваряха чак след 25 май.
Да разкажете после какво е работило през май. Искаше ми се да направим почивка в последния момент в началото на май, но не бях сигурна какво ще работи и сменихме плановете.
Ние ще сме в Текирова в ревютата пише че всичко работи ,ще видим!

# 355
  • Luxemburg
Daniela_Nikolova, Ronicat, благодаря ви!
Рони, за същия период ли търсиш?
Малко по-късно - 24.05-01.06. Отказах се и сега гледам за о.Крит. На същата ширина е, което означава че ще е еднакво топло. Просто няма да е all inclusive, макар да има няколко хотела предлагащи тази услуга, но пак отива само хотела над 2000€. Успех!

Не разбирам защо се джафкате за глупости. Руският пазар е огромен. Най-големият. Нормално е да имат подробна информация с видеота понеже руският турист не иска да ходи на северно море, а на топло и ако агенцията изпрати своите членове да проучи хотелите в Сиде например и им плати за цял месец да обходят хотелите, то още същата година ще им се върне многократно таи инвестиция. А колко туриста ще прати една наша агенция. Все едно да се сърдим защо в хоп он-оф автобусите защо няма на български аудио тур, а има на руски. Полша, Унгария са също много големи страни без свое топло море (едва ли се кефят поляците да ходят на балтийски море) и затова и там се наливат пари за реклама, понеже инвестицията се връща. 
Нелка* може ли линк към тази полска група?

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 09:45 от ronicat

# 356
  • Варна
peterky2002, ти май не схвана за какво говорим, ама да си контра? Ето за какво говоря-  по препоръка на туроператора Глобул турс да избереш това. Ами не всеки чете, масово хората около мен не го правят, доверяват се и избират по лъскави картинки и добра цена.

Точно за едно и също говорим - със сигурност за всеки хотел има коментари като на TiFoNi  за хотел Omer в Кушадасъ както и точно обратните. За да се отсее зърното от плявата никога не е лесно , а и зависи от кошницата. Все пак е реално и да вярваш на ТА на която се доверяваш !!!

# 357
  • Burgas, Bulgaria
Аз много ви се радвам на всички, така се ражда истината.  Ама ,защо толкова лично всичко се приема ,не знам . Все едно сте колеги от конкурентни ТА 😁

# 358
  • София
ronicat, вв ютюб ги гледам, не знам дали имат група:
https://youtube.com/@kolekcjonerhoteli?si=wE1ZUI4gh3HcPJWn

# 359
Здравейте, видях че има хиляди теми и попрочетох но реших да питам директно тук.  5 приятелски семейства искаме да пътуваме около 10ти октомври със децата си. 3 от тях са между 1 и 2, 2 ще бъдат на около 2 години и едно е на 8. Бюджета на възрастен е около 1000 евро като естествено може да качим малко за правилното място.  За нас е важно да има детска площадка (защото са много малки за мини клуб), пясъчен плаж и първа линия за да можем да стигаме лесно. Също се чудя дали на тези дати ще може да вечеряме навън и да ходим на плаж? Благодаря много предварително.

Общи условия

Активация на акаунт