На море в Турция - тема 86

• 60 354
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте момичета ! Почивали ли сте в Дидим ? ММ тегли натама като ни предложиха хотел Аквасис , но аз като че ли се притеснявам , че хотела е в нищото и опции за разходка няма кой знае какви . Аз съм се насочила към Селектум Фемили в Белек , но в  клубната част има само стаи , а веднъж бях в клубна част и хич не бях очарована , та голяма чуденка . Някой има ли мнения за хотелите като цяло ?
Общото мнение за Дидим е , че много духа. Мои близки потвърдиха . Бяха в хотел Дужа  преди седмица и казаха , че са захващали хавлиите с щипки за шезлонгите.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 21:06 от ninoto

# 481
За тези като мен, които чакаха отзиви за Sy Hotels в Белек, на 5 юни беше открит. Отзивите са малко притеснителни. Не всичко е готово. Днес излезе и подробно ревю, което ме кара да се откажа от този хотел. Ресторанти, барове и стаи що-годе са добре, но не е и чак лукс, както го представяха. Най-вече ме притесни, че ще се ползва градския плаж на Белек, на който всеки може свободно да си лежи, возят те с автобус на 4 км. Също така, че в хотела са добавили опция за дневен прием, т.е някой си плаща за 1 ден и ползва басейни, барове, ресторанти до 18 часа, без стая. Около малдивския басейн много малко шезлонги. Територията е малка. Нещо се разочаровах от този хотел. Не мисля, че си струва.
Прикрепям ревюто, сами да прецените:

https://youtu.be/Q81Zf15iP14?si=11SgvyAGGw9U_7jX

# 482
  • В.Търново
Искам да ви питам. Когато ни караха с трансфера от хотела към летището качвахме и хора, които не бяха с нас на трансфера на отиване, та минахме през няколко хотела в Сиде и ни направи впечатление, докато чакахме на отворени врати, че от отвън идваше ужасна миризма на фекалии и мръсна канализация. Има ли проблем в тоя район с отпадните води?

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 18:35 от Русалка_1

# 483
Здравейте!
Спряхте ли се на нов хотел и бихте ли споделили кой?!
За тези като мен, които чакаха отзиви за Sy Hotels в Белек, на 5 юни беше открит. Отзивите са малко притеснителни. Не всичко е готово. Днес излезе и подробно ревю, което ме кара да се откажа от този хотел. Ресторанти, барове и стаи що-годе са добре, но не е и чак лукс, както го представяха. Най-вече ме притесни, че ще се ползва градския плаж на Белек, на който всеки може свободно да си лежи, возят те с автобус на 4 км. Също така, че в хотела са добавили опция за дневен прием, т.е някой си плаща за 1 ден и ползва басейни, барове, ресторанти до 18 часа, без стая. Около малдивския басейн много малко шезлонги. Територията е малка. Нещо се разочаровах от този хотел. Не мисля, че си струва.
Прикрепям ревюто, сами да прецените:

https://youtu.be/Q81Zf15iP14?si=11SgvyAGGw9U_7jX

# 484
Ellinor*, все още даже не сме го отказали. Имаме време, защото сме от 5 октомври. Тъй като цените вече са доста високи или ще чакаме нещо на last minute, или ще изберем нещо за нова година.
Впечатли ме Akka Antedon в Кемер. Отзивите са страхотни, най-вече голяма и зелена територия, както и отопляем външен басейн и аквапарк. Само дето има много руснаци.
Все още се колебаем.

# 485
Прегледах споделенито ревю. Имах очаквания да е малко по-голям хотела (основно откъм площта с басейните).
 Това не ме притеснява защото не обичам грамадните хотели, в които е настанен малък град. Удовлетворява ме това, че ще е чисто и ново. Четейки постове на по-предни страници, в които имаше забележки за други хотели, бих искала да нямам притеснения.
Предполагам, че пускат външни хора защото хотела работи, а първите гости не заемат целия капацитет. Споделеното ревю е от 2 -ри ден, след откриването.  Цената, на която направихме резервацията ни се струва добра.  До плажа едва ли ще стигнем, като знаем предпочитанията на нашата група. Нямаме и малки деца, а тинейджъри (които предпочитат басейна и телефоните на сянка). Ще имаме няколко морето преди това на хубав пясъчен плаж, затова и не очакваме много от Турция. Наясно бяхме  и обсъдихме разстоянието преди да запазим почивката. Засега решихме резервацията ни да остане. Местоположението също е добро, има къде да си правим разходки вечер.
Успех на всички с избора и дано никой не остане разочарован.
Има промяна в някои дати за полети към Анталия (преместени с 1 ден).
Проверете си мейлите!

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 10:25 от Ellinor*

# 486
Някои с мнение за Ramira beach hotel  Авсалар. Бюджетен е, и се чудя дали да отидем.

# 487
Ние в крайна сметка резервирахме Selectum Family Resort Belek  от 23 юни , та в края на месеца ще напиша едно ревю . Сега търся инфо дали пред хотела минават долмуши или градски транспорт наблизо , за да можем да се разходим в самият Белек и легендите .

# 488
Здравейте! Ще почивам за първи път на Турция с двете си деца.Спрях се на Selectum Family Resort Side от 27.06. Искам съвет за паркингите на летището,тъй като ще се наложи да оставя колата за целия период.На самото летище или на паркингите в близост е по-удачно да я оставя ?

# 489
  • Варна
За кое летище питате?

# 490
За кое летище питате?

За Летище София

# 491
  • Варна
На паркингите около летището е по-изгодно. Няколко страници напред в темата се коментира.

# 492
Ние ползваме Park&Fly . Близо и до летището и има включен трансфер в цената

# 493
Ние винаги ползваме паркинг Ал. Доволна съм.
Скрит текст:
бул. „Христофор Колумб“ 5, 1528 София
Резервирам парко място предварително,  коректни са.

Като гледам местоположението на картата на Селектум Белек, с долмуш 22 ще пътувате до Легендите.

# 494
  • Велико Търново
Включвам се набързо от waterside side. Бях страшно предубедена че няма да ми хареса, че ще е кофти и няма да издържа престоя. За щастие, всичко е страхотно! Фамилната стая е всъщност гарсониера, комфортно и чисто, добре поддържан и доста приятен хотел. Храната е също добра, разнообразна и свежа. Аз се храня много избирателно ( претенция съм си), но мм е всеяден и е доволен. Сладоледа не ми харесва, но това е един от малкото недостатъци, които мога да спомена. Плажа е на 2 мин пеша ( през пустинята Simple Smile) а и има бус на всеки 15мин. Плажа е предимно пясъчен, каменист е само брега. Плажния бар също е супер - кафе, вода, алкохол и плодове в изобилие. Децата ядоха пици от там и им харесаха, а мм яде гюзлеме при една възрастна жена, която точеше корите на място пред бара - страшна екзотика Simple Smile
Турция не е моята страна за почивки, в това вече съм убедена, но няма как да кажа че е дотук съм видяла нещо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт