На море в Турция - тема 86

• 60 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,моля да ме извините,че пиша тук,четох много,но навсякъде различна информация.Имам нужда от съвет относно влизане в Турция с личен автомобил.
Как стоят нещата,ако колата е моя,на мое име,а шофира друг човек.
Както и за мини кученце,което трябва да е с нас.

# 91
Здравейте момичета,моля да ме извините,че пиша тук,четох много,но навсякъде различна информация.Имам нужда от съвет относно влизане в Турция с личен автомобил.
Ако собственика е в колата няма проблем да шофира друг и да се премине границата, ако не е в колата необходимо е пълномощно преведено на турски или английски. Във феисбук групата " Почивка в Турция " ще намерите много полезна и компетентна информация. За пътуване с автомобил в Турция, маршрути, магистрални такси, начин на плащане, проверки, приложения и всякаква друга полезна информация.

# 92
Ако собственика е в колата няма проблем да шофира друг и да се премине границата, ако не е в колата необходимо е пълномощно преведено на турски или английски. Във феисбук групата " Почивка в Турция " ще намерите много полезна и компетентна информация. За пътуване с автомобил в Турция, маршрути, магистрални такси, начин на плащане, проверки, приложения и всякаква друга полезна информация.
  Много благодаря за отговора и за насоката към подходящата група 🙂

# 93
Здравейте моля да  ме извините за въпросът но питането ми е отностно трансфера от летището към хотелът.Автобусът превозва туристите като обикаля всички курорти или са разделени по райони Сиде,Белек и т.н.
Също така искам да питам дали  си заслужава персонален трансфер.
Благодаря !

# 94
  • София
Здравейте моля да  ме извините за въпросът но питането ми е отностно трансфера от летището към хотелът.Автобусът превозва туристите като обикаля всички курорти или са разделени по райони Сиде,Белек и т.н.
Също така искам да питам дали  си заслужава персонален трансфер.
Благодаря !

В самолета пътуват 20 човека например, 5 за Сиде, 9 за Белек и 6 за Алания....минават през Белек оставят 9-тимата, минават през Сиде оставят 5-мата, и пътуват за Алания да изсипат 6-мата за Алания.

Индивидуален трансфер ще ти свалят кожата до Белек, а без кожа на тая жега е много кофти. Цената беше 50-60 евро лани, до Алания сигурно ще е двойно, а няма начин да не са вдигнали цените, тая година мисля всигнаха 2 пъти, мостове, магистрали, глоби.

# 95
  • Sofia
Valerko, не подвеждай момичето с невярна информация! Трансферите от летището са до съответния курорт (Лара, Белек, Сиде, Алания или Кемер), в никакъв случай не се обикалят всичките. В зависимост от бройката на почиващите за дадения курорт, може да ви трансферират с микробус или автобус. Вече в самия курорт, но само в него се обикалят хотелите.

# 96
  • София
Valerko, не подвеждай момичето с невярна информация! Трансферите от летището са до съответния курорт (Лара, Белек, Сиде, Алания или Кемер), в никакъв случай не се обикалят всичките. В зависимост от бройката на почиващите за дадения курорт, може да ви трансферират с микробус или автобус. Вече в самия курорт, но само в него се обикалят хотелите.

Току-що питах дъщерята. През 2023 бяха с гаджето в Джакаранда. Преди да ги разтоварят в Джакаранда са оставяли други хора, а Джакаранда е един от първите в Сиде, така, че със сигурност са минавали през Лара или Белек, не можа да ми каже. На долмуш от летището са ги натоварили около 10-12 тина души, за Джакаранда те са останали последни, така, че никого не подвеждам. И защо да няма съвпадение на дати и агенция в един полет за 2 различни курорта?

# 97
Нас (последно самолет 2022) ни бяха разделили в автобуси/микробуси за Сиде,Белек,Алания....там вече падна обикаляне щото развозвахме по различните хотели

# 98
  • София
Нас (последно самолет 2022) ни бяха разделили в автобуси/микробуси за Сиде,Белек,Алания....там вече падна обикаляне щото развозвахме по различните хотели

Може би голяма агенция така прави...дъщерята беше с Белпрего и то с полет от Пловдив.

# 99
Е, от Пловдив може и да се обикалят курортите, но от София почти винаги е било курорт по курорт /повече от 15 г. почивам в Турция и ако е имало изключения, това трябва да е било около 2007-2010 г./

# 100
Този септември бяхме до Белек с чартър наЕмералд, полет от Пловдив- организацията им беше супер- след като взехме багажа от агенцията на всеки казаха кой номер микробус да търси на паркинга, качихме се в черните мерцедеси като ванове, не знам как се водят и след 15 мин тръгнахме ние за Белек, другите за другите курорти.
Аз бях много доволна - 4 семейства в 4 различни хотела ни разтовариха и всичко беше точно.

# 101
  • Sofia
Този септември бяхме до Белек с чартър наЕмералд, полет от Пловдив- организацията им беше супер- след като взехме багажа от агенцията на всеки казаха кой номер микробус да търси на паркинга, качихме се в черните мерцедеси като ванове, не знам как се водят и след 15 мин тръгнахме ние за Белек, другите за другите курорти.
Аз бях много доволна - 4 семейства в 4 различни хотела ни разтовариха и всичко беше точно.
Е то надали ще има мераклии да ги таралянкат с един автобус през всичките курорти! По тази логика тези, които са избрали хотели в Алания ще стигнат на другия ден, ако обиколят всички курорти. Още повече, че автобусите за Сиде изобщо не минават през Белек. Затова и написах, че информацията на Валерко е грешна, но той упорит, дъщерята, та дъщерята. 😂

# 102
Благодаря ви за полезната информация.Ние тази година ще летим до Сиде  с Турс клуб към краят на юни и се замислих как ще е трансфера.Надявам се да не ни разкарват по курортите и полетите да не закъсняват.

# 103

Може би голяма агенция така прави...дъщерята беше с Белпрего и то с полет от Пловдив.
2023,пак с Белпрего и полет от Пловдив,за Сиде,бяхме натоварени в малко автобусче,само за съответния курорт.Сигурна съм, защото бяхме последни оставени в хотела.
От ноември имам резервация за лятната почивка.Докато не го видим този нов Омер,няма да мирясаме 😂. Странното е,че цената за нашата концепция беше същата,като предишната ни несъстояла се там почивка.

# 104
  • София
Цитат
Е то надали ще има мераклии да ги таралянкат с един автобус през всичките курорти! По тази логика тези, които са избрали хотели в Алания ще стигнат на другия ден, ако обиколят всички курорти. Още повече, че автобусите за Сиде изобщо не минават през Белек. Затова и написах, че информацията на Валерко е грешна, но той упорит, дъщерята, та дъщерята
Няма да вярвам на нея ами на тебе ли, къде са разтоварили преди тях хората от ДОЛМУША не от рейса, като Джакаранда е от първите хотели и те двамата са били ПОСЛЕДНИ. Па ти си философствай че не минава през Белек.

Относно личен трансфер, към днешна дата, цената за двама летище Анталия-Сиде-Анталия началото на септември с бус Майбах е 90 евро

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 13:06 от valerko

Общи условия

Активация на акаунт