На море в Турция - тема 86

• 60 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Petia_Parkova, мерси, много детайлно и изчерпателно. Хареса ми, че стаите са големини допълнителното легло е легло, а не разтегаем фотьойл, но ако може снимки на банята, че ние пътуваме в конфигурация баба, мама и шефката на 7, та се замислих.
Също, че детските съоръжения са на път за плажа, а не като в Папилон Зойгма, по диагонал на плажа.
Общо взето търся хигиена, стая със спалня и отделно истинско легло и детските съоръжения да са по-към морето, че иначе няма да го видя. Това е и причината да не се върна в Папилон с шефката. А тя продължава да настоява да потретим догодина Делфин Империал, а мен като че ли ми се иска разнообразие.

Има ли луна парк?

# 586
  • София
Здравейте,
Чакахме Роже да се появи, ама явно съм се объркала, че ще почива там. Други Българи не видяхме, чухме родна реч, но от изселници, които говореха главно на турски.
Не си се объркала, трябвяше да почиваме там, но преди месец бяхме за седмица в Ethno Belek и затова отменихме резервацията за Луссо и сме вече две седмици в един уникален и невероятен хотел в Хургада- Steigenberger Pure Lifestyle
https://steigenbergeraldauresort.com/en/steigenberger-pure-lifestyle
И не съжалявам, че сме там. Просто е класи над всички висок клас хотели, които сме посетили в Анталия, а те не са малко....
ПС. Благодаря за хубавия отзив за хотела и се радвам, че почивката Ви е харесала!

# 587
  • Beyond the Frontiers
Роже, да не смениш дестинацията тотално...
Наистина се радвам, че сте доволни. Но за да сме честни малко са хотелите в Египет близко до ниво Турция.
Но пък ценово....Риксос Премиум Seagate за 4-ма около 9000 лв., Риксос Премиум Белек двойно (извън сезон).

# 588
Предстои ни почивка в Sural resort Анталия Сиде.Бих искала да питам какво може да разгледаме вечер .Благодаря!

# 589
Привет,
Качвам линк със снимка към банята от сайт, но отговаря напълно на това, което е на място. Малко е шумно, ако някой стане да си измие ръцете
https://lussosorgun.com/EN/standard-rooms#gallery-4 (ако не се отваря, копнете връзката, че съм на телефон).
Реално мивката е на гърба на 1 стена (но няма врата, която да формира помещение) в дясно се вижда врата към душ кабина, а в гръб (това, което е срещу мивката) е врата за тоалетна. Вратите са стъклени.
Аквапарка и детската площадка с катерушките са преди плажа, но реално визуално не се виждат добре. На самия плаж имаше само люлка, и то тип инстаграмски снимки. Лунапарк няма, за разлика от другите хотели от двете вериги на Royal. От стаите и хигиената сме доволни. Не бих казала, че е хотел насочен към деца, по-скоро смесено положение, т.че всички да са доволни с някакви компромиси.

Petia_Parkova, мерси, много детайлно и изчерпателно. Хареса ми, че стаите са големини допълнителното легло е легло, а не разтегаем фотьойл, но ако може снимки на банята, че ние пътуваме в конфигурация баба, мама и шефката на 7, та се замислих.
Също, че детските съоръжения са на път за плажа, а не като в Папилон Зойгма, по диагонал на плажа.
Общо взето търся хигиена, стая със спалня и отделно истинско легло и детските съоръжения да са по-към морето, че иначе няма да го видя. Това е и причината да не се върна в Папилон с шефката. А тя продължава да настоява да потретим догодина Делфин Империал, а мен като че ли ми се иска разнообразие.

Има ли луна парк?

# 590
Прочетох първите 5 страници, и видях, че сте много напред с материала.
Бил ли е някой в Cirali и Kas? ИИ ми ги препоръча, по седмица във всяко едно. Изглежда чудесно. Далеч от данданията и шумни деца, сред природа, неподправена местна атмосфера и автентична храна.
Джиралъ и Каш ли се произнасят? Ще летим директно Прага-Анталия, после трансфер.

Вчера се върнах от Истанбул и Кападокия, и планирам лято 2026. Това вече е организирано.

# 591
  • Берлин
Dez, така се произнасят. В Каш сме били преди повече от 15 години и ми се губят спомени, но беше магично, това ми е останало.

# 592
  • София
Каш е страхотно място. Но не си го представям за ол инклузив - на собствени начала ще сте, нали?

# 593
Каш е страхотно място. Но не си го представям за ол инклузив - на собствени начала ще сте, нали?

На собствени начала, да. Най-вероятно края на април и началото на май, да хвана двата празнични петъка. 24.04.- 10.05.2026. Времето би трябвало да е идеално.

# 594
  • София
Бих искала да помоля за съвет тъй като се колебаем между Kaya Palazzo Golf и Selectum Luxury resort?
Държим на хубав плаж с индивидуални чадъри, хубава храна, хигиена. Пързалки и аквапаркове не ползваме.
90% съм сигурна че плажът на Kaya Palazzo е добър, защото е на една линия със Sirene (за него ще се опитам да пиша скоро, направихме кратка междинна почивка там 3 дни, но не е нашето място).
Преди и двата хотела бяха много класни по отзиви из групите, но нещо нивото пада доста масово сякаш, та ако сте чели скоро за тези двата или имате мнение, ще съм признателна.

# 595
  • София
Някой почивал ли е в района на Текирдаг? Има ли плаж, алеи за разходка? Не е популярна дестинация за българите и се чудя каква е причината за това.

# 596
Някой почивал ли е в района на Текирдаг? Има ли плаж, алеи за разходка? Не е популярна дестинация за българите и се чудя каква е причината за това.
Доколкото зная има малък плаж. Но по брега има доста пристанища и е като промишлена зона. Има крайбрежни алеи за разходка и доста малки хотелчета. Мои близки са били там и казват, че не става за летуване.

# 597
Ако е за кръчми, сигурно има.  Предполагам, не си мислите за море.   

# 598
  • София
Ако е за кръчми, сигурно има.  Предполагам, не си мислите за море.   
Напротив, интересувам се за почивка в Текирдаг и дали има плаж, хубави места за разходка, алеи. Може ли да се къпеш в морето, има ли паркове, изобщо ще ми е полезно всяко мнение по темата.

# 599
Два пъти съм ходила в Текирда, и двата пъти не ми хареса. Не бих си причинила почивка там. Крайбрежната им е някаква  - никаква и изглежда някак мизерно.

Общи условия

Активация на акаунт