Отговори
# 135
Този зелен фон откъде разбра, че Мерт ще ходи в казарма?
Това са глупости за мен. Ама и тия спойлерджии откъде ги измислят тези неща Simple Smile
Направо си го представих в униформа и с калашников Мерт Grinning

# 136
Време е Ферит да ходи на лечение и да има терапия. Надявам се да няма 4 сезон,а достоен финал на този!

# 137
  • Яко в Матрицата...
Рени, да, Феро бей е невинен 🤩.
Така ще е до победата JoyHeart

# 138
  • София
В Х направиха едно бързо разследване. Мерт вероятно е подал документи за казармата през октомври. Той през декември сам си каза, че има работа по сериала още 6 месеца. Та едва ли си е избрал дата по-рано от юни. Иначе въпросните дати можели да се променят до 10 дни преди постъпване, а самата служба е 21 дни.

# 139
И мен не ме интересува какво се опитват да ни загатват- заблуждават. Надявам се накрая да се окаже, че нищо не е имало и яко са ни "изиграли".
Един от страховете на Сейран е доверието най вече в мъжете, какъв е смисъла да не й го оправдаят.

# 140
Един месец трябва да е казармата (платено). Аз знам за един мой бивш състудент ще ходи и той в казарама тази година, ай дано да се паднат в една група.Joy Трябва да му пиша да предупредя Joy

# 141
Рени, да, Феро бей е невинен 🤩.
Така ще е до победата JoyHeart
👏 Феро шампион! 🥇
И за мен е невинен! 😜

# 142
Добър ден!
Те не останаха много серии до края, че да се чудим още дълго.
Бомбата е в Суна, ще гръмне, уж, може да не е в този епизод.
Сейран преоткри любовта и доверието си към Ферит. Естествено, че ще му повярва и ще избере него.

Понки. На мен ми е много странно какво ще преоткрива,  така или иначе  не е спирала да показва любов и загриженост. Според мен  сърцето й тъкмо, ще намери спокойствие относно държанието на Ферит и ще му вярва безусловно. Когато бам, Суна ще й каже нещо и " избухва тази бомба"... За жалост поредния шамар, който получава от Ферит. Както винаги той е невинен и попаднал в чужди лапи Rolling EyesSatisfied  Естествено ще видим,че не е така както ни загатват, а той е невинен и така...

Нали това е "целта на занятието"- тяхното израстване. Това, че някой прави Сейран на глупачка, не означава, че Сейран е глупава.
В този си пост хептен оневини Суна.

# 143
Аз не вярвам в тази група да има някой,който иска Феро да е виновен.Ама гадовете пускат фитили.Да видим кой ще е изиграният накрая,Феро,Сейран или ние.Дано сме ние,веднага ще го преглътнем.От раз! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 144
Добър ден!
Те не останаха много серии до края, че да се чудим още дълго.
Бомбата е в Суна, ще гръмне, уж, може да не е в този епизод.
Сейран преоткри любовта и доверието си към Ферит. Естествено, че ще му повярва и ще избере него.

Понки. На мен ми е много странно какво ще преоткрива,  така или иначе  не е спирала да показва любов и загриженост. Според мен  сърцето й тъкмо, ще намери спокойствие относно държанието на Ферит и ще му вярва безусловно. Когато бам, Суна ще й каже нещо и " избухва тази бомба"... За жалост поредния шамар, който получава от Ферит. Както винаги той е невинен и попаднал в чужди лапи Rolling EyesSatisfied  Естествено ще видим,че не е така както ни загатват, а той е невинен и така...

Нали това е "целта на занятието"- тяхното израстване. Това, че някой прави Сейран на глупачка, не означава, че Сейран е глупава.
В този си пост хептен оневини Суна.

И  къде точно оневинявам Суна,ще те помоля да бъдеш така добра да ме цитираш!?
Може би стоварвам цялата вина на нея, а Феро излиза невинен ? И как прецени,че изкарвам Сейран глупачка?

ПС.
Аз мисля, че не им стиска да напишат кекс между двамата и бременна Суна от Ферит. Това е твърде извратено.
В реалния живот има жени простили изневери, приели извънбрачните деца и т.н. Но това да го прастиш със собствената ти сестра ми се вижда прекалено психо и мазохистично. Искрено се надявам да не изкарат Сейран такава глупава мазохистка. Ще ме е яд за цялото време,което съм им отделила.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 15:47 от Nina_Richi

# 145
Когато бам, Суна ще й каже нещо и " избухва тази бомба"... За жалост поредния шамар, който получава от Ферит. Както винаги той е невинен и попаднал в чужди лапи

Моля, не бъди иронична!

# 146
Пак питам как точно оправдавам Суна, не се заяждай с мен.

Визирам нея под чужди лапи! Не ми преписвай думи който не съм написала!

# 147
Да, Теро, само на теб и на Димана не ви пука. Обаче е интересно, защо не ви пука? Да, не е нещо невиждано и в реалния живот, обаче е недопустимо в това дизи. Това дизи стигна до 90 и кусур епизода заради любовта на главната двойка, иначе отдавна да сме забравили за него, както и за останалите сериали на шнура. Щом още го гледаме, щом още и вие го гледате, би трябвало да ни/ви пука. Затова беше толкова тежко да го видим това преживяване на дивана, затова и няма да се примирим с него. Снощи си помислих, че дори и го споделих с една дружка. Де да беше умряла Сейран в тази стрелба, че да си спестя по-нататъшните мъки със сериала.
Веднага ти отговарям защо не ми пука. Просто отдавна гледам сериала ей така, защото съм изгледала много епизоди и да го догледам. Вече съм толкова омерзена още от втори сезон, че няма с какво повече да ме потресат. Даже последните 2-3 серии не съм ги и гледала онлайн. В началото на сезона достатъчно се нервирах от творческото безсилие на сценаристите. Вече с каквото и да се "изходят" в сценария - защото точно това правят, няма да ме учудят.
Всички коментират Ферит и Суна, но никой не говори какво направиха с образа на Абидин.

# 148
Снимат и в Шиле

# 149
Да, определено няма как да не ми пука при положение, че вече цели 3 сезона стриктно гледам всеки петък и изживявам всяка стъпка във взаимоотношенията между СейФер. Тази любов която ни показаха и представиха не трябваше да бъде покусена по този начин независимо дали е реална сцена или халюцинации. Ядосвам се страшно много. Сейфер не заслужават това както и зрителите, които въпреки всичко гледат и търпят какво ли не вече 3 сезона.

Как да забравим тези моменти как:

Общи условия

Активация на акаунт