Отговори
# 120
Мистери, много е наивно да си мислим, че толкова лесно ще се разбере за Суна, при това като й пишат и бременност. Ясно е като бял ден, че пак ще потънем в дебрите на идиотизма.

Ако детето е на Ферит тогава няма смисъл Абидин да остава в сериала, и аз избирам да съм наивна и да вярвам че детето няма как да е на Ферит.

# 121
В трейлъра никъде не видях Абидин да се съмнява в това,че детето е негово въпреки  отсъствието на Суна онази вечер.Видях го да плаче и най-вероятно съжалява за стореното.Видях го и да се кара с новоизлюпения си брат.Освен това,в сцената с Кязъм той стоеше без да предприема нищо сякаш искаше Кязъм да завърши започнатото,а именно да го застреля.Ако беше минало доста време от оная вечер и стрелбата той щеше да е първия който да се усъмни.

# 122
Чета това резюме и умирам от смях Grinning Сейран и Ферит били тежко ранени. Къде го видяхте това нещо и как го показвате на хората. Новият герой бил най-довереният човек на Халис Ага. Защо тогава никой не го е чувал досега. Това за Суна и в какво измерение ще ни пренесе въобще ме е страх да го коментирам. Нищо не искам да си мисля и да предполагам, защото при всички случаи ще бъда разочарована след това.
Този сериал от якият мафиотски екшън рязко минава на комедия, пародия.
Ужас

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 13:18 от Надя Б. Василева

# 123
Не съм казала, че бебето е на Ферит, а че ще ни карат да се чудим още дълго. Не виждам причина иначе да я пишат бременна Суна. Не знам защо постоянно търсите логика там, където липсва.

# 124
"Въобще ли не те срам? Недей да мълчиш!
Направи необходимото! Списъка ти набъбва.Списъка ти за греховете ти...
Виж какво направи!"

Докато Ферит е убеден,че е станало нещо между Суна и него в онази нощ,подозренията за бащинство му ще са налице.С една дума, докато не се разкрие истината ще играят на тази струна.Въпросът е кога възнамеряват да го направят.

# 125
Само на мен ли не ми пука дали са спали, или не?Не е нещо невиждано и в реалния живот, така че...

# 126
Да, Теро, само на теб и на Димана не ви пука. Обаче е интересно, защо не ви пука? Да, не е нещо невиждано и в реалния живот, обаче е недопустимо в това дизи. Това дизи стигна до 90 и кусур епизода заради любовта на главната двойка, иначе отдавна да сме забравили за него, както и за останалите сериали на шнура. Щом още го гледаме, щом още и вие го гледате, би трябвало да ни/ви пука. Затова беше толкова тежко да го видим това преживяване на дивана, затова и няма да се примирим с него. Снощи си помислих, че дори и го споделих с една дружка. Де да беше умряла Сейран в тази стрелба, че да си спестя по-нататъшните мъки със сериала.

# 127
На мен не ми пука , дали са се изконсумирали  или не. Повече ме интересува как Сейран ще го приживее , как се прощава такова нещо , как двамата хубавци ще  излязат от ситуацията . Ако се  е случило е било  по взаимно съгласие , така че не се  притеснявам  за тях двамата.  Каквото са искали , това са направили. Да си носят последствията !

Но Сейран ....... Как всички беди все за нея  и все прощава.

# 128
Зеленият фон е писал за финал на 101 епизод. Много скоро след това Мерт ще отиде в казармата.

# 129
На мен не ми пука , дали са се изконсумирали  или не. Повече ме интересува как Сейран ще го приживее , как се прощава такова нещо , как двамата хубавци ще  излязат от ситуацията . Ако се  е случило е било  по взаимно съгласие , така че не се  притеснявам  за тях двамата.  Каквото са искали , това са направили. Да си носят последствията !

Но Сейран ....... Как всички беди все за нея  и все прощава.
Ками, аз пък не искам Сейрна да премине и през едно такова предателство, затова много ми пука да не са се изконсумирали. Не искам да я гледам как се пече на бавен огън и е разкъсвана между любовта си към Ферит и невъзможността да бъде с него, ако наистина е имало нещо. Аз с прошката не съм много на ти, затова не искам да я гледам прощаваща, макар и това да е представено като проява на зрялост.

# 130
Добър ден!
Те не останаха много серии до края, че да се чудим още дълго.
Бомбата е в Суна, ще гръмне, уж, може да не е в този епизод.
Сейран преоткри любовта и доверието си към Ферит. Естествено, че ще му повярва и ще избере него.

# 131
  • Яко в Матрицата...
Мистери, благодаря за новата тема HeartHeartHeart

Феро е невинен Wink Stuck Out Tongue Winking Eye Но Сейран при всички случаи ще е предадена... Малко ли е сестра ти да иска да ти забие нож в сърцето, не в гърба...

# 132
Добър ден!
Те не останаха много серии до края, че да се чудим още дълго.
Бомбата е в Суна, ще гръмне, уж, може да не е в този епизод.
Сейран преоткри любовта и доверието си към Ферит. Естествено, че ще му повярва и ще избере него.

Понки. На мен ми е много странно какво ще преоткрива,  така или иначе  не е спирала да показва любов и загриженост. Според мен  сърцето й тъкмо, ще намери спокойствие относно държанието на Ферит и ще му вярва безусловно. Когато бам, Суна ще й каже нещо и " избухва тази бомба"... За жалост поредния шамар, който получава от Ферит. Както винаги той е невинен и попаднал в чужди лапи Rolling EyesSatisfied  Естествено ще видим,че не е така както ни загатват, а той е невинен и така...

# 133
Моя дружка по сериал казва, че Мерт е бил в казармата 🤷‍♀️🤔. При всички положения аз лично мисля, че ще си изкараме сезона до края. Единия спойлерджия пише за 4 сезон от няколко дни 😁.  Търпение...
Що се отнася до Ферит, смятам, че той е като снежна топка, която застрашително се търкаля и увеличава размера си. Всичко това, което се е трупало с години в него, сега излиза на повърхността...Сейран го вижда, Халис също...
Рени, да, Феро бей е невинен 🤩.

# 134
Fi79 , самият акт не ме интересува. Каквото и да ми покажат , аз вече си  имам мнение.  Интересуват ме последствията  за Сейран. Другите изобщо не ги мисля.
Ако Сейран прецени че Феро е невинен и му прости , няма лошо.  Просто това не е моето.
Искам СейФер , но не и на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт