Отговори
# 255
Най ми хареса предположението на Мими. От нейната клавиатура в тая на сценаристите. Дай Боже!

# 256
А защо да не е погребението на Суна?Нали и на погребение се ходи с официални костюми.

Защото Суна имаше сет,преди два дни в Джихангир,не е умряла.

# 257
А защо да не е погребението на Суна?Нали и на погребение се ходи с официални костюми.

Спомен , ретроспекция… това може да са снимали 😁

# 258

Спомен , ретроспекция… това може да са снимали 😁

И на мен ми се ще,ама спомен в Джихангир,Суна от де ще има?Освен да е обрисала мъжете и там,че в Ялъто остана само Халис и Орхан..

# 259
Аз съм изпаднала в някаква дупка по отношение на сериала и нямам търпение да почне 92, та да свърши ... Толкова анализи, толкова обсъждане, много ми е интересно дали ще успеят да ни изненадат с нещо. Гледам към 93 аз, та се надявам на фраг.
Моята схема от няколко епизода е една и съща- псуване и реване 🤕🤦‍♀️.

# 260
Идиотите от OGM Head Band
Демек, как влизала в стаята и как излизала Close

Диче, по същата схема съм. Но гледам вече да наблягам на първото.

# 261
На погребение ще са,както писах един от куршумите при стрелбата е улучул Айшен/това четох във Фейсбук/

# 262
Вал, ако си права да не тръгне сега и Шефика да отмъщава на Корханите,че погубиха дъщеря й.
Следващата драма Simple Smile

# 263
Надя,хич няма да се учудя
Да вземе да ги отрови,че да им се види краят най-после
Измъчиха се Корханите,че и ние покрай тях

# 264
Не искам да гледам спомени и ретроспекции на Суна.  Знам ли ги какво диванче ще ни покажат тия гадове.

# 265
# 266
Хайде с интерес ще следя какво пишете по време на епизода довечера!
Надявам се да бъдете активни, за да можем и ние четящите да сме в час и да се вълнуваме заедно с вас. 😊

# 267

На този спойлерджия се доверявам за сега! ✌🏻 ако започне да пише и кога е това скоро! 🤣
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:49 от BELL-

# 268
Аз вече не се ядосвам, защото не само нашите сценаристи са смотани става ли въпрос за 3-ти сезон.😁 Спомням си преди години като гледах 1001 нощ, който беше голям хит, такива безумия сътвориха сценаристите през 3-ти сезон, че беше ужас.🤪 Просто истината е, че много трудно се измисля сценарий за 90 и кусур епизода от по 2 часа и половина. Като сложим и алчността на Шнура и липсата му на акъл и ето го резултата. 😃 Ще си гледам колкото епизода има още, защото по-добре с малко СейФер, отколкото без никакви, както ще стане като свърши "Рибарчето". 😔

# 269
Още много малко до 1М за красивото ни момиче! ❤🔥❤🔥❤🔥

🪬♾🤍🧿🧄

Общи условия

Активация на акаунт