Човек ,който вижда умрелия си брат ,говори си с него ,смее се на шегите му и още по-зле ,че вече взе да си говори на себе си ,може ли изобщо да му се има доверие на приказките.
Е сега така като го пиша то не може да му се вярва и в двата варианта де
ама аз понеже вярвам ,че е невинен затова предпочитам да вярвам ,че другото Аз на Ферит му шепне за всичките му така наречени грехове.Всичко което до сега Ферит си го е таял дълбоко вътре в себе си сега излиза на повърхноста.Това другото Аз сякаш е ехото на всички тези които през годините са казвали на Ферит ,че не става ,че е безотговорен и глезен и ,че на него не може да се разчита и ,че носи само неприятности на близките си.Това че по негова вина Корхан изгубиха толкова много и това ,че Ферит не може да бъде достоен за доверието на дядо си и на Сейран явно много му тежи и след всичките проблеми от последните месеци ,е даже и години си казаха думите и наш Феро малко взе да превърта.
Защото тези простотии, които сътвориха двамата, ще излезе, че са подтискани в будно състояние желания. И се отнасят както за Суна, така и за Ферит. Първата целувка беше инициирана все пак от него, а Суна го изгледа учудено... само за малко де. 
Защото тези простотии, които сътвориха двамата, ще излезе, че са подтискани в будно състояние желания. И се отнасят както за Суна, така и за Ферит. Първата целувка беше инициирана все пак от него, а Суна го изгледа учудено... само за малко де. 
Препоръчани теми