Отговори
# 570
Диче, мисля, че точно това ни показват - как Ферит не си прощава.

# 571
  • София
Вторият Ферит каза на първия да убие човек, само да го спомена, между другото.

# 572
Момичета ама защо изобщо му се връзвате на приказките на Ферит.  Thinking  Човек ,който вижда умрелия си брат ,говори си с него ,смее се на шегите му и още по-зле ,че вече взе да си говори на себе си ,може ли изобщо да му се има доверие на приказките.  Thinking Е сега така като го пиша то не може да му се вярва и в двата варианта  де  Simple Smile  ама аз понеже вярвам ,че е невинен  затова предпочитам да вярвам ,че другото Аз на Ферит му шепне за всичките му така наречени грехове.Всичко което до сега Ферит си го  е  таял дълбоко вътре в себе си сега излиза на повърхноста.Това другото Аз сякаш е ехото на всички тези които през годините са казвали на Ферит ,че не става ,че е безотговорен и глезен  и ,че на него не може да се разчита и ,че носи само неприятности на близките си.Това че по негова вина Корхан изгубиха толкова много и това ,че Ферит не може да бъде достоен за доверието на дядо си и на Сейран явно много му тежи и след всичките проблеми от последните месеци ,е даже и години си казаха думите и наш Феро малко взе да превърта.

# 573
Гледах с руски превод.Там  е "плацентата и матката".Сега го гледам с български превод и звучи така:"Куршума не е причинил сериозни щети на плацентата и матката.Но след 12 седмици такива наранявания могат да причинят сериозни проблеми по време на бременност...."

# 574
Дичката, ти на кой превод се осланяш?
Суна не е бременна в трети месец.
Аз така го разбирам... Не казвам, че е така и е в 3 месец. За плацентата също обясних.
Няма как Суна да е бременна от Ферит, поне за мен.

И аз не казвам, че е бременна от Ферит, просто питах за превода.
Гледах при рускините, а също и в Плейтюб. Но там не го превеждат, че е бременна в 12 седмица. Това си е мое тълкуване.

# 575
Цитат
Щом ще го изкарват кома, сценаристите имат картбланш да пишат още простотии и накрая се събуждаме. Голяма радост ще настане в последния епизод хахахах.
Ааа, Еве, не съм сигурна, че ще настъпи всеобща радост със събуждането. Smile Защото тези простотии, които сътвориха двамата, ще излезе, че са подтискани в будно състояние желания. И се отнасят както за Суна, така и за Ферит. Първата целувка беше инициирана все пак от него, а Суна го изгледа учудено... само за малко де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз предпочитам да ги третирам като спонтанни простотии, резултат от натрупани неудачи и психична неустойчивост в онзи случай.

# 576
Цитат
Щом ще го изкарват кома, сценаристите имат картбланш да пишат още простотии и накрая се събуждаме. Голяма радост ще настане в последния епизод хахахах.
Ааа, Еве, не съм сигурна, че ще настъпи всеобща радост със събуждането. Smile Защото тези простотии, които сътвориха двамата, ще излезе, че са подтискани в будно състояние желания. И се отнасят както за Суна, така и за Ферит. Първата целувка беше инициирана все пак от него, а Суна го изгледа учудено... само за малко де. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз предпочитам да ги третирам като спонтанни простотии, резултат от натрупани неудачи и психична неустойчивост в онзи случай.
И аз така си го обяснявам, Кате.
И само да спомена между другото, че мотивите на Суна всички ги знаем, без значение дали ще ги каже Феро 2.

# 577
# 578
  • София
Всичко е игра на ума за мен, така е написано, затова са и споровете.

# 579
Диче, мисля, че точно това ни показват - как Ферит не си прощава.
Еве, ако е направил нещо, той ще се самоубие, няма да го понесе. И тръгна да го прави...Аз все още не вярвам, че е имало нещо между Ферит и Суна. Ферит, който виждаме в момента се обвинява за всичко, за абсолютно всичко, което става в семейството...За Суна също. Чувства се отговорен, че избирайки Сейран е съсипал живота на Суна. А Суна сама си е виновна за всичко...Все не й беше достатъчно 🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬

А думите на Ферит към Сейран- Ще се събудим от този кошмар ги приемам за спойлер🫣

# 580
# 581
Ева, каквото си пожелае Суна това ще стане 😂
Mystery, съгласна съм, Ферит направи избор, като не послуша дявола в себе си- не уби човек, например Чичек.

# 582
Цитат

Никакъв шанс няма Ферит някога да е подтискал желания към Суна. 😁 Към нея може да изпитва единствено вина, че не е отговорил на очакванията й за сватба и съвместен живот с нея.

# 583
Ферит е вече твърде болен и има спешна нужда от лечение…Глупавата Суна вижда ли това?Не показват Сейран и не можем да разберем тя вижда ли го…..Показват ни,че Ферит е много душевно разстроен,но Есме вдига толкова шум с това опяване и сценария е толкова трагичен,че най-важното ни убягва….Да не се окаже,че Ферит халюцинира,а глупавата Суна си фантазира….

# 584
Онур Акай е изтрил поста си за Мерт в Инстаграм,защо ли? Проверих моето споделяне на поста,няма го..

Общи условия

Активация на акаунт