Отговори
# 555
Рейтинга на повторението!!!!!

# 556
Броя на сериите (лично мнение) няма значение, Циала спомена филма Sevmek zamanı, затова е възможно и целия сезон да го изкарат с кома, особено при тия сценаристи, които вече доказаха, че писанията им нямат логика.

А и да не забравяме, че това е първия сериал толкова продаван в чужбина, с толкова висок рейтинг в 1 сезон, защо да е и първия с кома цял сезон?

Аз лично бих се радвала, защото така любовта на СейФер ще бъде чиста (без Дияр и Синан, без диван). Ще се изяснят и въпросите: каква е болестта на Сейран и как така Пелин знаеше за нея. Но пък ще ми е мъчно за Кязъм, така се бе променил, стана добър баща и съпруг, спря да се налага.

мнение в Х за събитията в 92 еп
, за които писах по-горе

https://x.com/itsmet_19/status/1885730476607897995

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 11:23 от ani.zaiche

# 557
Преди една година на този ден 🤍
https://x.com/gull_41_/status/1885979163825230049?s=46
После Афра качи това стори

# 558
# 559
Аз изобщо не вярвам,че Ферит е правил кекс със Суна..Няма такова нещо!И колкото и лошо да се опитват да ме усъмнят сценаристите, не им се получава.Раздвоението при Ферит е по-отрано….Суна манипулира,защото си е злобна по принцип…..Единствено сцената в която Ферит тръгва към Суна да я целува провокира тези небивалици,но това е нереално за мен…цялата сцена беше направена много грозно,за да подлудят нас зрителите🤮…..Суна не спира да бръщолеви глупости и така възбужда съжалението на Ферит,че той да поиска да я целува🤮…..Най-тъпата сцена в сериала изобщо!Няма връзка с образа на Ферит!Но,на Суна й приляга…
Няма да гледам последния епизод….Няма да издържа тъпотиите и опяването на Есме.
От момента в който започнаха да пишат истории от страната на Суна и Аби,сериала стана тъп и безмислен,а и смешен….
Ще ви чета и ще гледам,когато започнат да разказват историята от страната на Ферит и Сейран..

# 560
Здравейте, момичета И аз минах през много различни състояния заради тази проклета сцена.
За мен няма да си позволят сценаристите и продукцията да стигнат до там да напишат,че е имало кекс между Ферит и Суна. Това ще е края. Въпреки, че имах съмнения дали няма да завъртят някой паралел с бременната Пелин и сега Суна. В момента нарочно оставят тази тема отворена, хората да се чудят,заради това, че не спира да се коментира и това им дава сила.
Според мен,ако пак правят паралели ще го завъртят,че или Суна му е налетяла,но Ферит я отблъснал, но понеже е пиян и не помни. Паралел с Пелин от сезон 1. Или ще изкарат,че е имало просто целувка между тях двамата и помнят и затова Ферит толкова се обвинява. Паралел с целувката им от сезон 1, но сега Ферит се чувства виновен, а не Суна.
За мен Сейран за нея си е решила, че Ферит е нейният мъж,не иска друг и ще прости каквото и да напишат. Не казвам, че е правилно,но за мен така ще стане.
Аз също гледам сериала заради Сейфер и ги искам заедно,чисти и неопетнени.
Обичам си и Ферит и Сейран по отделно. Обаче не мога винаги за всичко да ги оправдавам. Всеки е допуснал своите грешки,за да се стигне до тук.
Сега е момента да се осъзнаят и да вземат живота си в своите собствени ръце. Да го градят заедно сами без някой да им влияе. Да се направи един рестарт и да започнат отначало, нов втори живот.

# 561
# 562
Дичката, ти на кой превод се осланяш?
Суна не е бременна в трети месец.

# 563
# 564
Суна не е бременна в трети месец.Доктора казва,че плацентата и матката не са засегнати,но ще я наблюдават до 12-та седмица защото е рисково.Плацентата започва да се образува след третата седмица на бременността и се развива до 12-та.Щом има плацента значи Суна е най-малко бременна след 3-та седмица,което си е почти месец.

# 565
Аз така го разбирам... Не казвам, че е така и е в 3 месец. За плацентата също обясних.
Няма как Суна да е бременна от Ферит, поне за мен.

# 566
Здравейте ,момичета  Kissing Heart
Историята с комата не ми се вярва много много вероятно  да се случи, но ако  вземат ,че я реализират все пак нашите сценаристи това би било най-доброто разрешение на всички проблеми. Най-главното е ,че няма да ги има историите с  Дияр ,Синан и най-вече със  Суна  и всичките небивалици ,неточности, несвързанности и глупави решения ще получат своя чудесен отговор ,че всичко се е случило по време на комата на Сейран или на Ферит.Та с две думи винаги съм готова на едно такова чудесно разрешение на всичките ни сериални проблеми ,ноооо дали ще се случи така предстои да разберем.  Thinking  Simple Smile
За това ,че бебето е на Абидин съм сигурна ,че е така не защото Суна му го казва ,а защото Абидин изобщо няма и грам съмнения по въпроса. Той така както беше започнал да се съмнява  в нея ,да и припомня стари работи и направо да си я обвинява ,че предпочита Ферит изобщо ако имаше и грамче съмнения вече да беше убил и Суна и Ферит.
Сценаристите от 89 епизод на сам продължават да градят тази несъществуваща история между Суна и Ферит с разни недомлъвки ,едни такива двусмислени разговорчета и полуспомени от страна на Суна .До сега защо не са ни показали спомените на Ферит ,даже и да няма такива те и това не са ни показали  Thinking .Само ни се показват допълнителни и допълнителни разпилени факти които да ни накарат да продължаваме да се съмняваме в това какво точно се е случило.И даже когато Суна на висок глас казва ,че нищо не е имало ние пак имаме съмнения и си казваме дааааа ама тя го казва това щото Ферит да не се хвърли в Босфора и даже когато Суна няма съмнение от кой и е бебето ние пак се съмняваме  Thinking .И тези всички съмнение може би ще се изчистят тогава когато самата Суна признае истината ,но кога ще стане това пак зависи от сценаристите.  Angry
Голяма грешка беше това което се случи в 89 епизод и още по-голяма е грешката ,че тези от които зависят тия работи не се постараха колкото се може по-бързо да я оправят ами продължават смело и безотговорно да действат. Simple Smile
Ако нещо е станало между Суна и Ферит то със Сейфер нещата ще се променят страшно много.Нищо няма да е същото ,Сейран дали ще прости и кога би го направила не знам ,но феновете няма да простят ,защото красотата на СейФер би била опорочена така че заради това както и заради това което е бил Ферит през всичките предишни серии преди 89-та не може да се е случило нещо между Суна и Ферит. 

От епизода може и да нямаше много  СейФер ,но и малкото им моменти бяха много красиви и милички. А също и моментите на  Ферит както и на Ферит  и неговото друго Аз също бяха много добри. Heart

https://x.com/marwabenrabeh/status/1885651686603055535

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 12:25 от Eny87

# 567
Добро утро Kissing Heart
Момичета, ако Ферит е правил секс със Суна, какво значение има чие е бебето?
Ако Ферит се е натискал със Суна, какво значение има дали е правил секс с нея?
Ако Ферит се е целувал страстно със Суна, какво значение има дали се е натискал с нея на дивана?
Някак пак отиваме в едни дебри, за които уж казахме, че си имаме червени линии.
Ако някое от тези неща се е случило, за мен Ферит е виновен. Айде мога да му простя отмъщението с женитбата, както и отвратителното държание и отвратителните думи, които казваше на Сейран 2 серии преди това. Понякога с омраза ги казваше, дали я мрази?
Как стигна пак въпроса до това, че някой тук мрази Ферит? Обич ли е, когато виждаш грешките му, виждаш лошите му постъпки, но упорито ги отричаш? Например, аз най-много критикувам хората, които най-много обичам. Обратното за мен е лицемерие.
Какво значение има дали ние ще простим на Ферит? Ако се е случило нещо, Ферит сам няма да си прости...
Абсурд до абсурда, да го кажа пак, че отдавна не съм...
Аз си чакам комата. До финалните надписи ще я чакам.

# 568
Е, щом просто са се целували, значи няма проблем Stuck Out Tongue Winking Eye

Щом ще го изкарват кома, сценаристите имат картбланш да пишат още простотии и накрая се събуждаме. Голяма радост ще настане в последния епизод хахахах.

Мнение от Х:

Човешката чернова, която ще стане Суна, казва в трейлъра, че или това дете ще знае, че си мъртъв и ще живее така, или предпочитам да умре, отколкото да те познава. Тя е толкова мръсен човек, че жертва всички, включително и детето си, за Ферит. Ферит е причината да държи Абидин настрана и дори жертва детето си за това. Какво остава за сестра й? Тези реплики наистина ме притесняват и от трейлъра носът ми долавя лоша миризма.

Между другото, Ферит също го знае. Какво каза втория Феро на първия?

Суна защо поиска да се разведе с Абидин? Защо поиска да остане в ялъто? Абидин защо полудя?... и т.н.
и това:
Не е ли заради твоята разглезеност?

# 569
Аз така го разбирам... Не казвам, че е така и е в 3 месец. За плацентата също обясних.
Няма как Суна да е бременна от Ферит, поне за мен.

И аз не казвам, че е бременна от Ферит, просто питах за превода.

Общи условия

Активация на акаунт