Отговори
# 150
Аз вярвам, че бебето на Суна си е от Абидин и не е имало нищо между Суна и Ферит - надявам се скоро да го изяснят ясно и категорично! Hands Pray Защо непременно новите измерения, които ще доведе новината за бременността на Суна трябва да са свързани с Ферит - аз не мисля така. Wink Според мен това ще е свързано по-скоро с факта, че Аби можеше за малко да убие детето си, както и Суна - макар, че както става ясно не той е стрелял, но това ще го накара да осъзнае грешките си. Simple Smile Надявам се това да накара и Суна да осъзнае своите грешки и Суна и Абидин да се преоткрият и съберат отново. Hands Pray Другите измерения, до които може да доведе тази бременност е факта, че това бебе ще е Корхан - все пак Абидин е Корхан и независимо дали някой иска или не - то ще е от наследниците, освен това ще е вид мост в тази война между Корхан и Чичек - ако наистина тя е майка на Абидин. Thinking Ако оцелее бебето на Суна и Абидин може да донесе мир или нова война - може Чичек да опита да отдели бебето от майка му, както едно време Корхан са направили с нея и Абидин. Но този път вярвам, че Аби е осъзнал грешката си и няма да позволи това и ще е на страната на Корхан. Sunglasses Това е моето мнение - освен това не видях Абидин да се съмнява, че е баща на бебето на Суна, напротив - беше съсипан и плачеше, защото може да ги изгуби. Така, че Суна и Абидин са били заедно и са работили за бебето си преди скарването, както и предположих - така, че се надявам че сценаристите няма да забъркат Ферит в тази ситуация. Нека стане ясно, че не е имало нищо между Суна и Ферит и че бебето си е на Аби! А Сейран и Ферит да започнат да работят за своето дете и да се съберат. Също така Ферит да се излекува от тези психо атаки и привидения. Hands Pray

В трейлъра никъде не видях Абидин да се съмнява в това,че детето е негово въпреки  отсъствието на Суна онази вечер.Видях го да плаче и най-вероятно съжалява за стореното.Видях го и да се кара с новоизлюпения си брат.Освен това,в сцената с Кязъм той стоеше без да предприема нищо сякаш искаше Кязъм да завърши започнатото,а именно да го застреля.Ако беше минало доста време от оная вечер и стрелбата той щеше да е първия който да се усъмни.

Точно така, и аз виждам същото! Аби е толкова съсипан и явно се обвинява за случилото се със Суна и бебето им, затова е готов да умре. Ако имаше съмнения - щеше да подивее и да виждаме нещо съвсем друго. Това е моето мнение. Hands V

Освен това в тези резюмета често преувеличават - примера е още в първото изречение, в което се казва че Ферит, Сейран и Суна са пострадали тежко - а ние ясно виждаме, че  Сейран и Ферит са добре и не са тежко пострадали. Wink

# 151
👏👏✌🏻

# 152
Рени, да, Феро бей е невинен 🤩.
Така ще е до победата JoyHeart

А така.😜

# 153
Дами, мисля, че публиката ще бъде подведена за пореден път, и преживяванията на дивана ще бъдат забравени, без да разберем виновен или невинен.
Отново хвърлят смут с фрага, а в епизода Суна ще иска да каже нещо съвсем друго, няма да е за нея и Ферит. След още седмица ще забравим, че и Сейран беше чула нещо от тях. Ще се хванем за нова линия на сюжета, и така. И мен отново ще ме боли главата, защото може да не ми харесва, но искам да зная категорично истината. И така...

# 154
Хайде, веднага го обръснаха Мерт за казармата Grinning
Много ми е странно, че изведнъж се изтърси това за казармата. Досега не съм го срещала или пък Мерт да е споменавал. Млад човек в разгара на кариерата си, тъкмо му потръгна нагоре, и двамата с Афра говорят за други проекти. Къде сега изведнъж тръгна. Ако не е задължителна за какво му е. Чудя си се просто Simple Smile

# 155
Лиз в Ялъто! Не знам дали е ново!

# 156
За мен е много странно, да ти процъфтява кариерата и да получаваш хубави хонорари, а да искаш да ходиш в казарма, без тя да е задължителна?
Хайде тук в България, почват казарма заради привилегиите, не за друго, но това е разбираемо за хора, които не взимат хубави заплати и не са уредени на хубави работни места.
Но за Мерт ?!

# 157
Доколкото съм запозната , казармата в Турция е задължителна  и е 6 месеца - 1 месец присъствено  и 5 месеца можеш да си откупиш,  , ако можеш да си го позволиш.  Така че , ако Мерт не е ходил в казармата , не е зле да го направи. Току виж са решили да променят закона.
Много актьори минаха през това.

# 158
Белче, рускините ще звънят на стопанина 🤣🤣.
Ако има желаещи тук, ето номера 😁😁🦄🦄

# 159
Майко мила! Стопанинът май ще сменя каишата?! 😂

# 160
Белче, рускините ще звънят на стопанина 🤣🤣.
Ако има желаещи тук, ето номера 😁😁🦄🦄

Еха, хахаха, трябва да си сменя номера сега 🤣 ще го запалят тоя телефон!

# 161
Ето статия за задължителната военна служба по страни за Балканите, вкл. и в Турция:
 https://www.dnes.bg/a/77-balkani/595183-kade-na-balkanite-i-do-d … na-voenna-sluzhba

Най-краткият вариант е да се откупиш срещу  182 609 турски лири (около 5 550 евро) и тогава преминаваш едномесечно обучение само.  Арас Булут Ийнемли постъпи така миналата година мисля.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:32 от teya123

# 162
Момичета, отбой 🤣🤣🤣
Номера бил на Бурак- шофьорът на Мерт. Горкото момче, сигурно са го подлудили 😁🤦‍♀️.

# 163
Направо са му подпалили тел-а! Горкият! 😂😂😂

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 19:23 от BELL-

# 164
Добър вечер ,момичета  Heart
Бел  мерси за превода на резюмето и снимките   от новия епизод Flowers Tulip
Феро е невинен и това е положението  Simple Smile  Бебето на Суна си е от Абидин ,а тя си признава пред Сейран или пред Ферит няма значение какво е направила защото си мисли ,че умира.
Абидин няма съмнение за бебето ,а защо ние трябва да имаме Thinking  Това че сме видели в една сцена ,че Абидин каза ,че е уморен и легна да спи не означава ,че предната вечер не са се консумирали или пък на следващата сутрин или следващата вечер.Ферит в момента мисли ,че е виновен за всички лоши неща сполетели семейството му и затова и в халюцианациите му другото му Аз непрекъснато го тормози ,че е лош ,че има грехове и да си ги признае.
Според мен или в новия епизод в петък или най-късно в следващия всичко ще се изясни и ще спре тази велика драма с Ферит и Суна .  Hands Pray

Лелеее шофъора на Мерт се е намерил в приключение  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Дано не му се наложи да си го сменя номера ,че има бая напористи фенки дето няма да се спрат пред нищо ,за да изкопчат някакво инфо за Мерт.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт