Защо непременно новите измерения, които ще доведе новината за бременността на Суна трябва да са свързани с Ферит - аз не мисля така.
Според мен това ще е свързано по-скоро с факта, че Аби можеше за малко да убие детето си, както и Суна - макар, че както става ясно не той е стрелял, но това ще го накара да осъзнае грешките си.
Надявам се това да накара и Суна да осъзнае своите грешки и Суна и Абидин да се преоткрият и съберат отново.
Другите измерения, до които може да доведе тази бременност е факта, че това бебе ще е Корхан - все пак Абидин е Корхан и независимо дали някой иска или не - то ще е от наследниците, освен това ще е вид мост в тази война между Корхан и Чичек - ако наистина тя е майка на Абидин.
Ако оцелее бебето на Суна и Абидин може да донесе мир или нова война - може Чичек да опита да отдели бебето от майка му, както едно време Корхан са направили с нея и Абидин. Но този път вярвам, че Аби е осъзнал грешката си и няма да позволи това и ще е на страната на Корхан.
Това е моето мнение - освен това не видях Абидин да се съмнява, че е баща на бебето на Суна, напротив - беше съсипан и плачеше, защото може да ги изгуби. Така, че Суна и Абидин са били заедно и са работили за бебето си преди скарването, както и предположих - така, че се надявам че сценаристите няма да забъркат Ферит в тази ситуация. Нека стане ясно, че не е имало нищо между Суна и Ферит и че бебето си е на Аби! А Сейран и Ферит да започнат да работят за своето дете и да се съберат. Също така Ферит да се излекува от тези психо атаки и привидения. 
Точно така, и аз виждам същото! Аби е толкова съсипан и явно се обвинява за случилото се със Суна и бебето им, затова е готов да умре. Ако имаше съмнения - щеше да подивее и да виждаме нещо съвсем друго. Това е моето мнение.

Освен това в тези резюмета често преувеличават - примера е още в първото изречение, в което се казва че Ферит, Сейран и Суна са пострадали тежко - а ние ясно виждаме, че Сейран и Ферит са добре и не са тежко пострадали.