Отговори
# 180
# 181
Нямам навика да помня къде и при кого съм прочела нещо.Казвала съм и преди,че нямам Туитър и научавам неща от вас,за което ви благодаря.Четох за Афра в групи и акаунти в Инстаграм и Фейсбук,но написах,че не знам дали е вярно.Останалото са мои разсъждения,но мисля,че и други се чудят,защо няма нищо,черно на бяло за Афи.Аз искам да видя,не някой бил казал.Вярно е,че ни се подава това което искат,но при положение,че до преди 20 дни,беше различно,води до размисли.А и нали има фенове,да не са ги изгонили...

Ееее най-сетне я видях,щастлива съм.Благодаря,Бел Heart

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 11:44 от Милена Тодорова 756835

# 182
Милена, имам чувството, че днес ще ни подадат. Ако искат, разбира се! ✌🏻
И Нагито!

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:19 от BELL-

# 183
Милена, имам чувството, че днес ще ни подадат. Ако искат, разбира се! ✌🏻
И Нагито!

Бел,явно четат,размислите ми Joy
А,дано.

# 184
# 185
# 186
Любими 🧿❤️

# 187
# 188
  • София
Афра от Джихангир днес, прическата е друга, явно снимат различни сцени

# 189
Тука някъде трябва да е и Афра. 😁

# 190
Снимки от сетовете

# 191
Мерт снима, Афра я няма. Афра снима, Мерт го няма... Както казва зеления фон, много искам да ви дам хубав спойлер,  но няма такава сцена. Другия написа, че карат Ферит да бяга като изоглавен напред-назад, за да не му пишат сцени със Сейран.

# 192
Мерт снима, Афра я няма. Афра снима, Мерт го няма... Както казва зеления фон, много искам да ви дам хубав спойлер,  но няма такава сцена. Другия написа, че карат Ферит да бяга като изоглавен напред-назад, за да не му пишат сцени със Сейран.
Еве, аз реших, че ще чакам епизода, за да видя колко сцени имат. Преди като снимаха заедно, в епизодите нищо и половина. Дияр уж не снимаше, пък после я гледахме в половината епизод 🤦‍♀️😳.

# 193
Афра(Сейран) на снимките е все умислена,ядосана,един бог знае какво...все е сама,изобщо,май не ни чака нищо добро.
Исках снимки,ето ми снимки...вместо да се успокоя,то по лошо стана...Аман от глупостите им.

# 194
Афра снима в момента в имението
https://x.com/mervenrydn/status/1884966435488743888?s=46

Общи условия

Активация на акаунт