Отговори
# 435
Иначе с фондьотен намазана главната Grinning
Ферит поне го дадоха, че му правят някаква превръзка (макар и под раната да я правеха), шевове имал, ама все със зеления пуловер хахахах. Как става тази работа? А Сейран как се оказа простреляна в ръката? Веднага скокна и хукна пък тя. Ку-ку Grinning
За народната песен накрая нещо да кажете? Събуди се, моя Суна Grinning

# 436
Иначе с фондьотен намазана главната Grinning
Ферит поне го дадоха, че му правят някаква превръзка (макар и под раната да я правеха), шевове имал, ама все със зеления пуловер хахахах. Как става тази работа? А Сейран как се оказа простреляна в ръката? Веднага скокна и хукна пък тя. Ку-ку Grinning
За народната песен накрая нещо да кажете? Събуди се, моя Суна Grinning

Не стига че ни занимаваха с тъпата й драма, а и на всичкото отгоре и песен за нея пуснаха

Ето я и хубостницата, която "повиши рейтингите"

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 10:06 от anabeell

# 437
Докъде ни докараха!!!¡Нито по епизода, нито по фрага има какво да обсъждаме.Аааа, и да се молим да гледаме поне Сейран повече от 10 мин.За Сейфер вече не говоря,напуснаха историята.

# 438
Сикорски, не си намирам място от яд Grinning Това исках да напиша и аз, няма какво да се коментира по епизода. За фрага искам да кажа. Явно ще пишат сега някакви глупости пак. Какво прави Сейран в ялъто? Каква работа има тя с буюк ханъмата? Драма ще вкарват галиба, сякаш ни беше малко снощната хахахаха

Hands Plus1

https://x.com/mrd_eng_page/status/1885601016600813660

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 10:20 от Еванджелин

# 439
Вчера написах, че няма да се тръшкам, ама едва се сдържам.🤪

# 440
Не ми е ясна тая АБ група, ама мога да си направя изводи и за тях! Какъв критерий могат да са, след като гледат Шербета?! Ей това ми е много интересно. 🤣

# 441
Сикорски, не си намирам място от яд Grinning Това исках да напиша и аз, няма какво да се коментира по епизода. За фрага искам да кажа. Явно ще пишат сега някакви глупости пак. Какво прави Сейран в ялъто? Каква работа има тя с буюк ханъмата? Драма ще вкарват галиба, сякаш ни беше малко снощната хахахаха
Еве,освен да се случи нещо лошо с нея,че скоро не е.Да добавят към подозренията и и малко още екшън ,че главната им не се справя с рейтинга.А що се отнася до дивана мисля,че прекалиха с отлагането на развръзката.Ще я дадат в момент,в който на никой вече няма да му пука и ,ако мислят,че ще постигнат някакъв интерес жестоко се лъжат.Трябва да има някаква мярка във всичко.Не мога да повярвам какво направиха.Все едно да имаш диаманти в ръката си,да ги строшиш на сол и да вземеш един циркон ,примерно, и да убеждаваш ,че той е по-красив от диамантите и те не струват.

# 442
Не ми е ясна тая АБ група, ама мога да си направя изводи и за тях! Какъв критерий могат да са, след като гледат Шербета?! Ей това ми е много интересно. 🤣

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 10:54 от anabeell

# 443
Общо взето до края, когато и да е той, дано е скоро,  ни чакат само тъпотии. Каква магия, какви пет лева, гледам и не вярвам на ушите си! Слаб екшън, с елементи на психо трилър, и фантастика в съвременната медицина. Другото е отдавна претоплена манджа.

# 444
Пътят, който изминахме 🥺💔

# 445
  • София
АБ са интелигентните, определят скъпите реклами. Но нещо не ми се връзва, защото цял сезон въпреки рейтинга имат много реклами. В продукции с по-високи резултати не е така, много е странно.

# 446
Здравейте,
Много ми беше скучна серията, но стоически я изгледах Grinning
Рейтинга е заслужен, даже им е много. Дано сега разберат, че никой не иска да гледа цял епизод Суна и Абидин,  както и нова/стара драма с бащинство. Това вече го гледахме, но с по-добър сценарий

# 447
anabeell, друго имах предвид! Иначе ето какво е АБ групата им!

# 448
  • Яко в Матрицата...
ABC1 групата е на по-младите, но и техният рейтинг явно не е важен вече. Не разбирам и няма и да мога да разбера защо сами унищожиха проекта си. Мерт има някакво предизвикателство в актьорската игра, но всичко друго е тотал щета. Особено драмите на АбСун. Не може това да е главната тема в сценария толкова време, особено на този етап от сериала. Сейран никаква я няма, защо? Суна ли е по-важна? Ми не, не е… поне не и за зрителите. Няма Сейран, няма СейФер - няма и рейтинг. Толкова е просто 🤣 Ама Шнура едва ли го вълнуват зрителите и рейтингите. Нямам друго обяснение на ситуацията.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 10:52 от Reni 🧿

# 449
Дано АфРам пуснат някоя снимка, че да си оправим вкуса.😃

Общи условия

Активация на акаунт