Отговори
# 420
Рейтинг, трагедия!

# 421
Добро утро!
Очевидно лъжат спойлерджиите, че Суна и Абидин напускат сериала заради реалната й бременност!
Ако наистина напускаха, снощи беше перфектната възможност, а именно тя да умре в болницата, но както се вижда, в следващия епизод е здрава, права и на крака, дори и във вихъра си!
Но ми се стори, че Абидин е на земята застрелян.

# 422
Явно са доволни от япъма, благодарят

Аз мисля, че простреляните Абидин и Каран/м са кошмар на Чичек.
Сложили са снимка на Сейран/Афра, явно тя е отговорна за рейтинга Grinning

# 423
То всички ще напуснат скоро. Вече съм сигурна, че приключваме. Дали епизодите ще са 100 или 101 няма значение за никого вече. За никого.💔
Еве, сложиха я, защото вчера я издирвахме под дърво и камък. Добре, че към края все пак имахме няколко сцени с Афи.💔

# 424
  • Яко в Матрицата...
Чак толкова зле и аз не очаквах Scream
Трябваше Ерсин или Берил да сложат на снимката с рейта, защото това е тяхно постижение Rolling Eyes Много ме е яд, много Triumph

# 425
Рейтингът е потрес, в АБ-то сме тръгнали към единицата. 😵‍💫

# 426
Ив, сцените на Афра бяха поддържащи, обслужващи новите главни. Прави са хората в Х. Защо накараха Афра да се прибере в тъмни зори от Рияд, като ще има 10 минути време в епизода?

# 427
Ооо, да. Абсолютно съгласна съм, Еве. Просто в началото на епизода дори поддържащи сцени нямаше с Афи, ако изключим СейФер на стълбите. Това имах предвид с коментара си по-горе.

# 428
Радост за очите ми Heart Eyes

Явно не разбират, че докато не изчистят, каквото ще чистят (и ако има за чистене, разбира се), никаква драма не минава в този сериал.

# 429
Чудесен е рейтинга даже за тези глупости е висок. То бива безумия и простотии ама това минава всякакви граници. Толкова голям поддръжник бях на сериала, толкова обичам АфРам, но за Бога това е направо мъчение за всички ни. АфРам превзеха като буря сърцата на толкова хора по цял свят, така се раздават и работят неуморно, а в каква идиотия превърнаха сериала не е за вярване. За снощи....чудя се Айшен май имаше повече екранно време от Афра....

Блестящо изпълнение на Дирен и Рамо.
Ферит 2 ми е любимец.

# 430
Добро утро!
Смело са се запътили да постигнат цифри от рода на 0,.....Освен омазания сценарий решиха за по-сигурно да сведат присъствието на единия уж главен герой до санитарен минимум. Май Афи има едни 10 -на мин.в този епизод.Като гледам фрага и следващия ще е нещо такова.Този път и общи сцени може да няма според това,което излезе от сетовете тази седмица.
Ако Халис и Сейран играят заедно и крият от Ферит,дали според вас нашия пак няма да изревнува и да хукне отново да плаче на рамото на Суна.Мисля,че има възможност нещата вместо да се поизчистят и изяснят да се задълбочат.Все повече ми мирише на финал,чийто край няма да ни хареса.Огромно разочарование,това изпитвам.

# 431
  • София
Ами не може да даваш разстреляни едва ли не главните ти герои в края на едната и да са на системи и на крака в началото на другата серия. Аз и преди писах, кой от категория АБ ще гледа чак такива измислици. И вместо главната да е с опасност и бременна ти правиш поддържащата.
Към това като добавим, че Афра я няма в епизода, могат да се радват на заслужените си оценки.

# 432
Или поне главната! 🤣🤣🤣 Както са направили в ю туб! 🤣🤣🤣

Чак толкова зле и аз не очаквах Scream
Трябваше Ерсин или Берил да сложат на снимката с рейта, защото това е тяхно постижение Rolling Eyes Много ме е яд, много Triumph

# 433
Привет, момичета Simple Smile
Не съм гледала, но ви прочетох.
Интересен рейтинг в групата АB. Grinning А това май е групата на интелигентните. Интересен, защото баш те трябва да схващат психо драмата. Ъъхъъ, ако е разказана достъпно и интересно, обаче.
Що се отнася до числото 100, аз отдавна съм го приела като санитарно...

# 434
Добро утро!
Смело са се запътили да постигнат цифри от рода на 0,.....Освен омазания сценарий решиха за по-сигурно да сведат присъствието на единия уж главен герой до санитарен минимум. Май Афи има едни 10 -на мин.в този епизод.Като гледам фрага и следващия ще е нещо такова.Този път и общи сцени може да няма според това,което излезе от сетовете тази седмица.
Ако Халис и Сейран играят заедно и крият от Ферит,дали според вас нашия пак няма да изревнува и да хукне отново да плаче на рамото на Суна.Мисля,че има възможност нещата вместо да се поизчистят и изяснят да се задълбочат.Все повече ми мирише на финал,чийто край няма да ни хареса.Огромно разочарование,това изпитвам.

След този рейтинг, ще е тъпо да пишат нещо такова отново между Суна и Ферит

Общи условия

Активация на акаунт