Отговори
# 405
Добре че знаем коя е мистериозната жена и какво има в Джиганхир.
Ако поне малко се четеше написаното тук, нямаше да се носят такива "новини".

Тези журналисти са пили някакви хапчета, това си е клевета

# 406
# 407
Как пък не ги оставиха тези журналисти Афра и Мерт на спокойствие. Това вече е терор и издевателство с толкова клюки и неверни публикации. Някой плаща ли им на тези глупаци  да ги следят и злословят?

# 408
Как пък не ги оставиха тези журналисти Афра и Мерт на спокойствие. Това вече е терор и издевателство с толкова клюки и неверни публикации. Някой плаща ли им на тези глупаци  да ги следят и злословят?

Онур 😂

# 409
Като прочета такива новини и се сещам за нашия "жълт" вестник ШОК.

# 410
защо Сейран трябва да е в имението? Какво ще прави там?

# 411
Халис и Сейран са на ход 🙂
Сейран се крие в пристройката на имението (когато прикляква до пердето).

# 412
Това беше единственото , за което гледахме два часа останалия буламач.

https://x.com/i/status/1885434983600279909

# 413
Голям песимизъм, нали трябва да разкрият и другите герои.
Смешно, как фенове мразят и казват, че трети сезон на Рибарче е провал, когато в действителност е показан най-психологическият бит. Това е неловко.

# 414
# 415
Добро утро,дами
изчетох ви,за да разбера какво е станало снощи,защото съм заспала още на 15 мин.😂😅
Мисля си,че тази сюжетна линия със Суна можеха да я развиват в 3 сезон много сполучливо,защото тя наистина не можа да се възстанови след избора на Ферит още в 1 сезон…..Можеха много добре да го напишат и изиграят….Щеше да се получи хубава драма и  игра,но прецакаха нещата още в началото на сезона…
Суна имаше всички предпоставки да се пише интересен сценарий по темата и  съм сигурна,че щяха да покажат добра игра….
Но, получихме кръпки и безмислици и актьорите изглеждат смахнати и шашардисани…Много слаб сценарий!Ужасно ме е яд,заради Афра и Мерт, и останалите актьори…

# 416
  • Яко в Матрицата...
Свет, може и да не сме били любезни, извинявай! И все пак... тази жена е мениджърът на Мерт от поне година и половина, а този апартамент, за който намекват, е превърнат в офис... Такива новини с намеци много дразнят тук. Едва ли някой седи нонстоп в темата, но е добре преди да се публикува нещо такова да се попрочете малко и да се види, че е коментирано.

Добро утро! Чакате ли рейтинга? Wink

# 417
Рени, аз вече нищо не чакам и не очаквам. Дори Star не пинват последните фрагове на сериала в Инстаграм. Ще изгледам оставащите епизоди само и единствено заради АфРам. Само и единствено заради тях.💔

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 08:57 от Iv32

# 418
Добро утро! 🫶
Фрага с бг. суб

# 419
Добро утро ☕️☕️☕️
Рейтингът сигурно ще е нагоре, чакаме го.
Какво да кажем за епизода, ако не беше досадно за стотен път едно и също, сигурно щеше да е трагично. Изобщо не ме трогнаха с рева си, всички знаем, че никой няма да умре, едни сълзи напразно. Сейран я нямаше цял епизод, СейФер още повече. За момент си помислих, че Берилчето ще излезе от сериала, и щях да преглътна, че наблегнаха на нея повече. Но не, Суна няма да ни липсва, нито Абидин. Актьорът на Канан ми харесва, много е убедителен.
Да добавя, вторият Ферит много ми напомня на Джак Спароу, и той така се клонира, малко смахнат, даже луд. В какво превърнаха хубавото дизи....
Никакви съмнения за Ферит и Суна нямам, липсва ми да го обявят извънредно обаче.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 09:10 от Ninka555

Общи условия

Активация на акаунт