Хранителни добавки за подпомагане на репр. функция - 13 тема

• 16 512
  • 279
  •   3
Отговори
# 270
  • София
Здравейте!
Имам установена поликистоза и липса на менструация. Започнах да пия М2Тон, защото прочетох тук че на много момичета е помогнало. Прочетох хубави отзиви и за Агнес. Знаете ли дали може да се пият и двете, комбинирано?
Здравей!
Да, могат да се приемат... но, все пак, е желателно да се следят и хормоните, защото причините за ПКЯ са различни, респ. на един могат да помогнат, но на друг - не.

# 271
denis, може ли да те попитам -  NAC стимулира ли имунната система? Или е имуномодулатор? A Omega 7?
Също някъде прочетох, че аргинин повишава пролактин, а аз имах завишен при едно изследване. Бях пила кафе тогава и не знам дали е било достоверно, но все пак.

# 272
  • София
denis, може ли да те попитам
Скрит текст:
-  NAC стимулира ли имунната система? Или е имуномодулатор? A Omega 7?
Също някъде прочетох, че аргинин повишава пролактин, а аз имах завишен при едно изследване. Бях пила кафе тогава и не знам дали е било достоверно, но все пак.
За NAC - и двете: действа като имуномодулатор и имуностимулатор
За Аргинин: може да повиши нивата на Пролактин в рамките на един час, след това нивата се нормализират.
За Омега-7 : имуномодулатор

# 273
denis, благодаря ти много Flowers Hibiscus

# 274
Привет, @denis! Дали все още коментираш изследвания? Ако ли да - може ли линк към темата? Благодаря!

# 275
Денис, здравей:) Мога ли да приемам заедно B6, B12,VitD+K,Omega 3 u Q10? И какво е отстоянието от Л-тироксин? Благодаря;)

# 276
Здравей Денис.Търся помощ и съвет ,как да подобря качеството на яйцеклетките си.От Януари започнах четвърти опит инвитро.А от марката.Октомври приемам тези добавки

1.FH PRO X 6 капс.
2.L-Argonine 500mg 2x1
3.Myo inositol  2000mg
4.Resveratrol 500mg x 1
5.Astaxanthin 12mg x1
6.NAC 600mg 2x1
7.Vit D3 5000IU x 1
8.Omega 3 2000mg 2x1
9.R Lipoic Ac.
За съжаление първата пункция беше неуспешна.Имаше доминантен фоликул,Естрадиола беше ок,но се оказа ,че няма яйцеклетка.
При предишните три пункции имах по две-три айцеклетки ,но след оплождане стигнаха едва до 3-ти ден и загиваха.За това и започнах тези добавки,но уви нямаше ефект.
Дали времето в което ги пия е твърде кратко или бих могла да добавя още нещо ,което да пия?!Аз съм с ендометриоза и АМХ 0.150,на спонтанен цикъл с лека стимулация с Кломифен.
Моля за съвет.

# 277
  • София
Здравей Денис.Търся помощ и съвет ,как да подобря качеството на яйцеклетките си.От Януари започнах
Скрит текст:
четвърти опит инвитро.А от марката.Октомври приемам тези добавки

1.FH PRO X 6 капс. приема се вечер, защото съдържа мелатонин
2.L-Argonine 500mg 2x1 
3.Myo inositol  2000mg 2х2000мг
4.Resveratrol 500mg x 1дозата може да бъде от 500 до 1000мг, ако може да си го позволиш
5.Astaxanthin 12mg x1
6.NAC 600mg 2x1
7.Vit D3 5000IU x 1
8.Omega 3 2000mg 2x1 
9.R Lipoic Ac.150мг
За съжаление първата пункция беше неуспешна.Имаше доминантен фоликул,Естрадиола беше ок,но се оказа ,че няма яйцеклетка.
При предишните три пункции имах по две-три айцеклетки ,но след оплождане стигнаха едва до 3-ти ден и загиваха.За това и започнах тези добавки,но уви нямаше ефект.
Дали времето в което ги пия е твърде кратко или бих могла да добавя още нещо ,което да пия?!Аз съм с ендометриоза и АМХ 0.150,на спонтанен цикъл с лека стимулация с Кломифен.
Моля за съвет.
Здравей!
Изборът ти е добър. Срещу всеки продукт ще ти посоча оптимална доза на прием.
Може да включиш: Бета-Каротин, Вит. Е, С, вит. В-комплекс, МВИглика, Омега7, CoQ10, NR (Никотинамид рибозид, антиоксидант), Колаген...
Добавките е желателно да се приемат 3 до 6 месеца/МЦ, като това е средно времето необходимо да подействат максимално, но който иска може да ги приема и по-дълго, след като направи поне 20 дни почивка.
От мен, Успех! Peace

# 278
Smile,  зная, че е офтопик за темата, но исках да те насоча, че когато спират развитие след ден 3 се дължи повече на мъжки фактор. Затова е добре да се насочите натам. Ако не сте изследвали днк фрагментации, е добре да го направите, дори СГ да е ок. Успех! Simple Smile

# 279
Да,мислила съм го и този вариант.Но те по презумция си излизат с кости качество тия яйцеклетки.Понякога даже ембриолозите не считат за необходимо да се прави оплождане.Иначе си имам едно ембрионче ,минало ПИД с екстра качество и без проблеми ,но след ЗЕТ се оказа "кухо яйце"....за съжаление.😟
Smile,  зная, че е офтопик за темата, но исках да те насоча, че когато спират развитие след ден 3 се дължи повече на мъжки фактор. Затова е добре да се насочите натам. Ако не сте изследвали днк фрагментации, е добре да го направите, дори СГ да е ок. Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт