Антибиотик преди пътуване

• 539
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • Somewhere far away
Пила съм, но това е по -различен антибиотик и точно такъв не съм пила. И знам че не е хубаво да се смесват такива силни антибиотици с каквото и да било.

# 16
  • София
Не отлагай антибиотика, за да не стане по-голям проблем с венците.

# 17
Безпокои се от страничните ефекти и да не предизвка разстройство, което често се случва като страничен ефект. Но аз бих го пила, за да не доведе това възпаление до инфекция.А колко болят възпалени венци. Ужас е.

# 18
Пила съм, но това е по -различен антибиотик и точно такъв не съм пила. И знам че не е хубаво да се смесват такива силни антибиотици с каквото и да било.

Грешна ти е информацията Simple Smile
Няма силнии слаби антибиотици. Един влияе на едно друг на друго, затова са различни.
Няма проблем да се пият заедно с други лекарстава. Даже хора на химиотерапия пият АБ, когато се налага.
Бремените също пият АБ с други неща.

A върху страха ти за летене трябва да се работи. Ужасно е и със сигурност не ти влият добре.

# 19
  • Melmak
Ако те е страх от диария, просто вземи да имаш в себе си лекарства като лопедиум.

Също така пий пробиотик, който да предотврати подобни проблеми.

# 20
  • Somewhere far away
Пробиотик ще взема задължително.
А това, че няма проблем да се пият с други лекарства не е вярно. Пише си го в листовката, да не цитирам цялото , но има доста лекарства с които не е ок да се пият.

# 21
Пробиотик ще взема задължително.
А това, че няма проблем да се пият с други лекарства не е вярно. Пише си го в листовката, да не цитирам цялото , но има доста лекарства с които не е ок да се пият.
Да, защото някой лекарства както и алкохола намаляват действието му.
Хубаво е човек да вярва на лекарите с който се среща. Все пак учат 6 години и специализират поне още три.

# 22

И в този списък фигурират ли тези, които имаш намерение да пиеш?

# 23
  • Пловдив
А за кой АБ става въпрос?
Не може ли да си купиш вода за уста с хлорхексидин на място ?

# 24
  • Somewhere far away
То с машинката се видяхме в чудо, ти вода за уста...
 Случая е доста по -сериозен и няма да се оправи с вода за уста.
Антибиотика е Родожил

# 25
  • Пловдив
Ами тогава то голям избор няма . Започни АБ , както е предписан от лекаря.
Въпреки че е силен , всеки организъм реагира по различен начин и не е задължително да изпиташ някое от страничните реакции.
И задължително пробиотик.

# 26
  • Somewhere far away
Почнах го. Реших, че е по-добре да не се отлага.
Темата е за ключ. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт