Лакове за нокти - 172

• 39 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Една Афера Heart

# 106
  • Варна
Ето от 01.05.23 е:

Някъде явно минават метър, някъде не. В темата за Али ги нищят видовете доставки и стоките, за които се дължи.

# 107
  • Ст Загора
бкитайците от Тему

# 108
  • Стара Загора
В сръбския Лидл от 10.02 ще има лакове за нокти, но при нас за жалост не виждам в новата брошура.

# 109
  • Варна
Наси, честити лакове! И аз поръчах тъмнозеления, както и светлолилав, чудех се за синия. Имаш ли някой подобен холограм да ги сравниш като цветове, ако може още снимки?

# 110
Наси, честити лакове! Много са хубави! Purple Heart

Тина, такава табела в пощенския клон, в който ходя изобщо няма. Но интересното е, че от 2023 съм поръчала 100 неща от Алито и за първи път платих…
Тази информация дали ще се доплаща трябва да я има в приложението/сайта, а не да ти я сервират със СМС, когато вече си платил. Можеше да не става въпрос за 5 лева, а за 50…
Смешното е, че снощи към 00:30 получих СМС, че днес със Спиди ще дойде пратка за мен от Алито, а аз нищо не съм поръчвала и не чакам. Да видим какво ще стане .

# 111
  • Варна
Да, защото се плаща за определени стоки. И аз поръчвам често, досега 3-4 пъти са ми искали пари, понякога ги отказвам пратките. Китайците няма как да знаят каква такса ще ти сложат местните пощи, как да ти излезе в кошницата?
П.п. минах през магазина на Нотино, лакове не видях.

# 112
  • Ст Загора
Имам цяла кутия холограми. Мога да сравня евентуално тези дни

# 113
Наси Честити придобивки да покажеш после какво си сътворила

# 114
Момичета, в ДМ има намаление на лакове на Catrice, 2.35 лв за брой от серията Ico. Хвана ме яд, че не купих и един в лилавата гама. Купих цвета 162 raspberry pie.

# 115
  • Варна
Кремовете им като че ли не са нещо уау, имам няколко от тях, и на 2-3 доста се различават цветовете при нанасяне. Иначе харесвам нюд серията и ефектите им.

# 116
С един много любим нюанс- Revlon African Tea Rose от ароматизираната им серия, която отдавна вече не се предлага, за съжаление.
Търся му достоен заместител, моля за предложения.
Дами, ако някоя от вас има Еssie Pencil in me и OPI Big Bow Energy, моля за снимка

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 12:20 от chery_k

# 117
Момичета, идея от какво може така да се обели лак слаган вчера следобед... няма и 24часа..
База, лак и топ Опи:

Същият опит имам и аз с Опи.Повече няма да си купя нищо на тази марка.

# 118
  • Варна
Чери, този Катрис ми се струва близък
No one's lover

Виж и на Флормар и Вибо за подобно цикламено. Но не са ароматизирани.

# 119
На мен направо ми е странно като лак за около 20 лева даде такъв кофти резултат, а лакове за 4-5 лева не го првят. Убедила съм се за много неща, че не винаги скъпото е по-качествено и по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт