Лакове за нокти - 172

• 39 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Аз имам на Делиа и двата продукта и грам не съм доволна. Девойките също пробваха..
Всичко е до нокът
Утре заминвам за Берлин и се надявам да забърша нещо ново 😆

Ето това е същественото.
Явно всеки трябва да намери своето решение. На принципа проба - грешка.

# 91
Момичета, някоя от вас писа, че са ѝ искали пари при получаване на пратка от Алиекспрес в пощенски клон. Поръчвам от сигурно 15 години и за първи път ми се случи и на мен. Поръчах олио за нокти, 2 броя, които изобщо не пристигнаха. Върнаха ми парите и поръчах от друг продавач един брой. Струваше около 2-2,50лв. а на гишето в пощата ми взеха още 5 лева. То излезе златно, да бях си взела за 13 лева на Еси от намаленията в Нотино.
Лакът е до болка познатият Aura classy red.

# 92
  • Ст Загора
Пиши в Али експрес, за Али не знам. Но в Тему можеш да пишеш за доставчика и дали си доволна!

Аз ще покажа лакове от Тему тези дни.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:11 от nasito8988

# 93
Не пазарувам от Тему. Да, и в Алиекспрес мога да напиша ревю, просто не изненада това плащане, което обаче може да не е по вина на подателя.

# 94
  • Ст Загора
Аз пък не съм се навила за Шейн и Али експрес.
Аз от Тему благодарение на съфорумка пазаря. Реших да й купя нещо (писа тук) и вече 6 пратка чакам...

# 95
Catrice iconails 95 + Flormar Pearly pl375

# 96
  • Варна
Наси, реален е цветът на Тодор, в зависимост от светлината жълтее или зеленее повече. Не е лош, но имам и по-хубави подобни цветове. Той е малко непокривен и на 2 пласта личат четки.
Джанис, това с таксата в пощата е от година-две, отнася се за козметика, разни други течности, батерии и др. Преди беше 3 лв, сега направо ме изуми Open Mouth Имаш право да откажеш пратката и да не плащаш, те я връщат. Китаецът ще ти върне парите. Аз съм го правила.

# 97
  • Ст Загора
Аз нямам този проблем с лаковете от пощата , от Тему. Слава богу!
Трета пратка чакат в пощата днес трябва да се вземе

# 98
Лаковете са Trend it up i love effect 060 pink и 010 silver

Скрит текст:

# 99
Добре де, при завършване на поръчката в Алито пише VAT included, което означава, че това е крайна цена за артикула с включени такси. Вече не помня дали при всички, но вижте си в поръчката. Доставката се начислява отделно. На мен и колежките ни ги носи пощенски служител на служебния адрес. Не плащаме нищо.
Никой ли не пита за какво са тези 3- 5лв и защо веднъж ги плаща продавача и втори път клиента? Да дадат адекватен отговор!

# 100
Мимоза, цена на доставка нямаше, пишеше, че е безплатна. Цялото плащане ми беше 2 лева и нещо. Нямаше нищо описано в артикула или в кошницата за доплащане при пристигане.

# 101
VAT included означава че няма да начисляват тепърва ДДС ами е включено. Не означава абсолютно всякаква такса възможна че влиза.
А това доплащане май само в пощите го правят, някакво тяхно си при специфични условия. Не е данък, не е и митническа такса или от сорта. Нямам идея обаче защо е за сметка на купувача, едва ли да го държат в тайна от продавача че ще го има, пък и им става повод за връщане и губят от това.

# 102
  • В полите на Пирин планина
Някаква такса за митническо представителство има в пощите (при някакви, неясни ми условия). Освен случаите, в които се поръчва извън ЕС над 150 евро, когато винаги я има тази такса.

# 103
Да , така е. Това е ДДС. Да обяснят тогава защо събират такса.

# 104
Както ви споделих, от 15г. поръчвам от Алиекспрес и за първи път ми се случва да ми искат пари. На опаковката имаше червен печат "наложен платеж". В СМС-а, който получих, също пишеше, че дължа 5 лева, което малко ме изненада, защото първо, че никога не съм доплащала при получаване на пратка от Китай с БгПощи и второ, защото 5-те лева се оказаха два пъти стойността на олиото за нокти.
Моя грешка е, че бързах и изобще не питах защо ми искат този наложен платеж, а ми стана любопитно. Все пак поръчвам от тях редовно, за първи път се случва, но ако така започнат да ми искат пари при всяка поръчка и то двойно на вече платенето, ще се насоча към Тему или доставка само с Чойс.

Общи условия

Активация на акаунт