Лакове за нокти - 172

• 39 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Използвам обикновен топ, но заедно с бързо съхнещ лак от Ейвън. Дават ги че  за една минута изсъхват и мисля че наистина е толкова. Доволна съм.

# 76
Е такова пък чудо не съм срещала до сега... Никакъв шанс да сложа база, 2 пласта лак и после топ и това да съхне за минута. И то пак казвам - не търся само на докосване да е сухо, а да е втвърдено за да не трябва да го пазя а да си върша всичко нормално. Ако е само един слой сам за себе си - тогава да, той изсъхва докато лакирам и останалите нокти. Но само тогава.

# 77
Естествено, че след като си измия ръцете, ги оставям да изсъхнат, преди да нанесат лак.
От бързосъхнещите топове харесвам тези на Ейвън ( преди години много ги купувах, но цената им вече е доста висока), на Голдън Роуз- Quick Dry, на Essence Gloss to go. В момента ползвам на Евелин X-trime и при мен съхне сравнително бързо.

# 78
Имаше и един на Perfect - Speed dry май се казваше. От него също бях доволна. Както и от лидълския, но него рядко го пускат.
Сеш не съм ползвала, че съм стисната и не ми се дават толкова пари. 😆

# 79
И на мен не ми се дават, аз защо все питам като похвалят някой друг че е бърз Grinning
Той пада на не много над 10лв като го намалят, а пък е 14мл шишенцето, не свършва бързо. Но е досадно да трябва да го дебна така, че и само онлайн и съответно или трябва да платя и доставка, или да поръчам за над определена сума и то става дълга и широка Grinning Преди се комбинирахме със сестра ми и поръчвахме и за двете по повече от един, ами та започна да ходи с гел за по-лесно и вече не й трябва на нея.
Ако намеря дрогериен да ми върши същата работа, хич няма да се занимавам. Това го казвам понеже аз май най-често го хваля, да не би да звучи твърде настоятелно на някого че го пробутвам него.

# 80
  • Ст Загора
Имам гел типа на аура трябва да го видя как е !

# 81
От бързосъхнещите топ лакове, освен посочените от мен по-горе, много харесвах Сеш и Поп. Сеш не мога да издебна да си го взема, когато е намален, а Пош си поръчвах от чужбина чрез една лакова фея, която пишеше тук.

# 82
Топът на Аура при мен се напуква на втория ден. Пробвах го върху различни лакове/марки/ и не... Със Сеш изкарвам по две седмици. Не ми е цел, просто понякога нямам време да го сменя.

# 83
Имах предвид единия слой лак съхне за минута

# 84
Един слой съхне, но един не ме устройва... Поне за мен това не е завършен маникюр. Иначе не съм и имала лак дето на един самостоятелен слой да не изсъхне за минута. Съхнат си. Проблемът е като станат няколко слоя колко ще ги чакам.

# 85
  • Варна
SNB Тодор и Essie As gold as it gets

# 86
Момичета, и аз да споделя моя опит. Откакто Преслава сподели за базата на Delia, реших, че така и така поръчвам от базата, та да пробвам и топ лака им. Първо, Преслава, много съм ти благодарна за информацията! И после - открих, че като сложа един слой от бързосъхнещия им на Delia и след това един пласт от нормалния им топ лак, целия ми маникюр става бетон, издържа ми нормално по 5-6 дни, което е и търсен от мен ефект. Аз искам лака ми да издържи работната седмица и след това да го сменя, повече не ми е нужно. Та комбинацията на двата топ лака при мен действа чудно. Оказа се, че бързосъхнещият изсушава много хубаво слоевете под него, докато обикновеният топ лак над него предотвратява отдръпването на бързосъхнещия, плюс това, тъй като бързосъхнещият създава ефект на изсъхнал лак, обикновеният отгоре му изсъхва почти моментално. Не съм имала "чаршафи" на сутринта и се държи отлично. Аз съм доволна и ако на някоя от вас дам идея да пробва подобна комбинация и да намери своята работеща такава, ще съм доволна 🙂
Скрит текст:

# 87
  • Ст Загора
Тина това реален цвят ли е на Тодор?
Имам го де....
Орхидея благодаря че показа тези на Делия !

# 88
  • София
Аз имам на Делиа и двата продукта и грам не съм доволна. Девойките също пробваха..
Всичко е до нокът☺
Утре заминвам за Берлин и се надявам да забърша нещо ново 😆

# 89
Имаше и един на Perfect - Speed dry май се казваше. От него също бях доволна. Както и от лидълския, но него рядко го пускат.
Сеш не съм ползвала, че съм стисната и не ми се дават толкова пари. 😆

Лидълският, който се води glossy е един от любимите ми лакове, но пуснаха по-миналото лято и повече никога не видях да пуснат. Иначе тогава се запасих, но само един ми остана.

Общи условия

Активация на акаунт