Лакове за нокти - 172

• 40 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • На изток от Ада
Лале четити! Много са хубави
Аз чакам още лакове от Тему

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 12:50 от nasito8988

# 166
Лаленце, честити да са ти! Purple Heart
Отдавна му се катя на Lilacism

# 167
Мерси, Nasito и Джанис.
Красив е много Lilacism. Само чакам да запролети леко и го почвам. ❤️

Да попитам, имам някакъв далечен спомен че тук похвалихте лаковете на Faby. Така ли е или нещо съм се объркала? 

# 168
Имам 2 техни глитера и са хубави, купувани са преди4-5 години и са все още с нормална консистенция , използвам си ги с удоволствие. Цветове други не съм пробвала и не мога да дам мнение.

Това е единия който  имам, снимам, че ми е под ръка.

# 169
Много благодаря! По спомен са български, но ме съм на 100% сигурна, бих поръчала един два за проба. А ако са и трайни 👌👌👌

# 170
  • На изток от Ада
Лале от къде тези Fabye?

# 171
Пак от Емаг. Няма много бройки, към 10-15 цвята са мисля. Но червените ме впечатлиха и сега им се чудя Simple Smile Искам нещо ярко и дамско червено. Красиво и изящно. Търся идеалният червен цвят.

# 172
  • Mediterraneo
Валентинки

# 173
Много красиви Тарталета. И аз съм валентинска. ❤️
Смес: OPI Cajun Shrimp и Essie - Aperitif.

# 174
  • Mediterraneo
Мерси, Лаленце, изрязах до дъно днес, че два ми се счупиха едновременно.

# 175
Винаги съм мечтала да мога да докарам такава красива овална форма, но за съжаление все не успявам. Затова се радвам на вашите тук Simple Smile

# 176
В сайта на Faby https://faby.bg/ в секция "Промо" има намалени лакове. Не съм ползвала лакове на марката, но ми изглеждат много хубави.

# 177
Руми пусна ме по пързалката право към касата 😆 Веднага отидох да ги разгледам и да, напълно съм съгласна. Изглеждат супер, и цената им е напълно приемлива с намалението.
Благодаря за споделянето 💐

# 178
Винаги съм мечтала да мога да докарам такава красива овална форма, но за съжаление все не успявам. Затова се радвам на вашите тук Simple Smile
Като откриеш тайната, ела кажи и на мен Grinning Правя, струвам, пиля, псувам... И накрая пак все едно малко дете ги е оформяло, един с един ако има с еднакъв и симетричен овал - случайно ще е! Joy
Иначе ми стои нелошо, но се дразня че не ги докарвам добре и рядко се и опитвам. А харесвам тъмни лакове и с тях познай дали не ми вади съвсем очите...

# 179
Тъмните лакове седят страхотно на овалната форма. Имам сигурно 100 скрийншоти на телефона къде заради тъмния лак, къде заради формата на нокътя. Но не мога по никакъв начин да докарам този овал. Като съм ходила на маникюр се е получавал добър резултат, но аз сама така и не успях да се справя и да се науча. Успокоявам се че е до форма на пръста и тн. Но знам че не е напълно така. 😆

Общи условия

Активация на акаунт