Лакове за нокти - 172

• 40 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
До форма на плочката е на 90 %. На последната снимка моите са изрязани с нокторезачка до дъно, не съм оформяла нищо. Моите щерки имат ноктите на баща си и, широка и къса нокътна плочка и се тюхкат, че са изтеглили късата генетична клечка Simple Smile

# 181
Струва ми се че и аз съм така с късата генетична клечка 😆🤭😆🤭😆 Тюх 🙈

# 182
Моите позволяват, ако и да не са с такава издължена форма на плочката. Умението и търпението ми не са на ниво за целта, това е истината Grinning

# 183
Като заговорихме за оформяне на нокти, да ви питам - всички ли спазвате правилото за пилене в една посока. Само на мен ли ми е трудно така? 🫤
Както се разбра, аз не го спазвам. 😀

# 184
Аз предимно спазвам. Но те моите нокти са едни твърди чудовища дето унищожават картонените пилички, та на тях пиленето какво да им направи? Joy Не съм забелязала разлика, ама гледам да го спазвам де. Особено ако скъсявам с електрическата пила. Макар че там си довършвам на ръка после.

# 185
Аз ползвам само картонени пили, забравих да уточня.

# 186
Не, не го спазвам. Никога не съм го спазвала. Не съм имала проблем с ноктите от това. И аз ползвам от години картонени пили, но и с металните пак ми беше окей.

# 187
Аз така и не се научих да пиля в една посока, както не ми се отдава и поддържане на кожичките без нокторезачка. За днешния маникюр по стечение на обстоятелствата не съм я ползвала, просто не е с мен и много се чудих дали да се лакирам.

Picture polish - Deep. Цветът е по-скоро тъмно лилаво.

И без светкавица

# 188
Не мога да пиша само в една посока, уж започвам пиленето така, но после, незнайно как, ръката ми прави завой... Lale_Lili, ако не ти харесат лаковете, да не ми се сърдиш после 😄. Аз само искам да съм полезна. Много се изкушавам и аз да поръчам Faby, но засега успявам да се въздържа, че бройката на лаковете ми е голяма и вече няма къде да ги съхранявам.

# 189

GR Keratin 72.
Аз моите нокти ги режа с нокторезачка, за да отнема дължината, защото ги скъсявам веднъж в месеца и после дооформям с пила. Гледам да е в една посока, но понякога не го спазвам така стриктно това правило. Ако трябва да ги скъся изцяло с пилата, сигурно ще изхабя една пила и ще ми отнеме един час 😁.

# 190

Essie Watermelon

# 191
Руми не се притеснявай, аз имам липси да попълвам. Колекцията ми е скромна в сравнение с дамите в темата.
Но всички което тук си споделяме много помага във всяко едно отношение. Откакто чета тук толкова много идеи видях, мнения, съвети. Много благодаря на всички ви! 💐💐💐

# 192
Не мога с нормална нокторезачка, хич. Прекалено са твърди и само ги начупва. Е, мога примерно току-що излязла от дълъг душ ама пак последните вече ще са се втвърдили напълно докато стигна до тях... Установих че ми е най-лесно и бързо ако ще ги режа да е с клещи от типа на тези за кожички само че по-стабилни естествено а не от тъничките. Повече контрол имам и става по-бързо, освен и че успявам да си оставя много малко за оформяне с пилата, ако е пак след "накисване". С ел пила става също бързо но пак имам работа и на ръка, не ми е удобна за оформяне на мен. И трябва веднага и прахосмукачката да яхна след това... За момента клещите с права "човка" са ми най-добрата опция. И пак съсипвам по една нова картонена пила почти всеки път, докато дооправя формата и загладя ръбовете... Ако са и начупени от нокторезачка сигурно ще съсипвам по две Joy Та, на тия нокти малко все тая дали пиля в едната посока или напред-назад когато е на ръка.
Но ако на някого са сравнително меки или се делят, ще си има значение това да се пилят правилно.

# 193
  • Измир
И аз не пиля в една посока. Опитвах, но си развалям формата. Явно си трябва практика. Ползвам стъклена пила.
И моите валентинки! Пастел 381 и she 315

На безименният пръст рисувах сърчица с тъмно розовия цвят, но едното ми стана криво и изтрих лака и сложих ваденка.

# 194
За първи път чувам това за пиленето в една посока. Пиля както ми е удобно, само с метална пила, ако намалявам дължината - първо с нокторезачка. Нямам търпение да пиля дължини, предпочитам да изрежа и леко да оформя.
Не харесвам стъклените пили, защото са много фини и непродуктивни, нито картонените защото трябва да се сменят. Имам няколко метални , че ги губя понякога.

Тази седмица реших да използвам базата и топа на opi infinity shine, да видя как ще се държат, скоро не съм ги слагала, защото предпочитам бързосъхнещи топове. Напоследък обаче лакът ми издържа само от неделя до вторник или сряда, а не ми остава време да го оправя, и се случва да ходя с повреден маникюр на работа.

Общи условия

Активация на акаунт