Лакове за нокти - 172

• 40 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Стъклени и аз не харесвам, вземала съм като бяха сравнителна новост преди години и ги препоръчваха масово. Не са удобни да изпилиш отстрани и ъглите, прекалено дебели идват. Освен че буквално изгладих 2-3 такива, там където съм търкала ноктите си остана гладко стъкло Joy И до там бях с тия модерности Grinning

# 196
  • Варна
Ехе, Натка, как ги изглаждаш стъклените пили? Аз имам от 10-11 години на SNB и не е мръднала. После си взех една Титания, и една на Лидл наскоро, тя е и най-грапавата, другите са почти гладки още от началото, но нямат никаква промяна. Преди скъсявах само с SNB, спазвах да е в една посока, повече време се губи така. Сега за скъсяване ползвам електрическата, там се спазва за едната посока, то е ясно. За отстрани на нокътя ползвам тънки хартиени.
И метални съм ползвала, но откакто открих стъклените, не съм се връщала към тях. С металните беше по-бавно и ми се отразяваха по-зле на ноктите.

# 197
Де да ги знам, изгладиха се. Коя по-евтина, коя по-скъпа, голямо търкане падаше докато ми изпилят нещо. Накрая вече нямаше и как де, то аз тях изтърках Joy Може аз да не съм случила на пили, но различни пробвах. Но то при мен е чудо, аз в период когато бях все с дълги нокти, си бях изподрала клавиатурата, а не ги нося с остра форма. Имаше следи по пластмасата все едно че с пирон одрано, по най-използваните букви...

# 198
Trend it up I love effect 040 Black Glitter

Скрит текст:

# 199
  • София
И аз ползвам само стъклена пила - на Титания и е на години. Ноктите са ми меки и с метална се разслояваха, и да по същата причина се старая да пиля в една посока
От мен Ink

# 200
  • На изток от Ада
Faby не са български!

# 201
# 202
Първият ми сблъсък с марката беше челен!
SNB Мариана
Освен, че се омазах до ушите, не съм била толкова шукаритетна дори на Нова rодина 😂
Добре, че утре съм с бежов пуловер...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:27 от •mimoza•

# 203

Голдън Роуз е стар но има много хубав розов отенък. Другия лак е холограм от Тему

# 204
  • Mediterraneo
В последните месеци имам проблем с разслояване на ноктите, сега съм си взела стъклена пилa, за първи път ще ползвам такава, да видим как ще ми се отрази.

# 205
Не спазвам правилото за пиленето само в едната посока.

# 206
  • Варна
annonymous 18, кой е номерът на холограма и реален ли е излязъл цветът?

# 207
  • На изток от Ада
annonymous Уау прекрасно

# 208
annonymous 18, кой е номерът на холограма и реален ли е излязъл цветът?

по-скоро на последната снимка - по светлия цвят е реален. Холограмния лак обаче е сложен върху основата от Golden Rose така, че незнам дали ако само холограм сложа цветът ще е същия.
Иначе номера е LS014. Поръчах го преди 2 седмици, но нещо в момента май не ми излиза Sad

Обаче мисля, че си харесях няколко нови Grinning LS 022; LS027 и LS 029 ... май ще ги почъчвам Grinning
https://www.temu.com/bg-en/-nail-lacquer-set--laser-holographic- … ssn_id=ip126slmvk

# 209
  • Варна
Благодаря! Не съм виждала такъв синьосив, интересн е, и в обявата, която намерих няма такъв номер. Те много бързо ги свалят от сайта.
29 и аз го поръчах, но още не е при мен

Нямам по-читава снимка.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:01 от tina_vn

Общи условия

Активация на акаунт