Лакове за нокти - 172

• 40 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Започвам седмицата с този красив тюркоазен шимър  Avon Festive.

# 211
  • Измир
Pastel 411 и 412(зеленият)

Пролетно настроение.

# 212
  • Някаде там
Сеш е бързосъхнещ топ лак, домързяло ме е да му изпиша цялото име - Seche Vite. Много е хубав, но е много тъпо че го няма във физически магазини...
От къде го поръчвате ?

# 213
От Мейкъп предимно, като дебна когато го намалят де. Има го и на други места, просто другаде не съм виждала да му пада чак толкова цената.

# 214
  • София
Аз скоро открих Seche в кварталния магазин за професионална козметика ( на 10 мин.от мен пеша)за коса и нокти. 17 лв. е цената му , което ме устройва.

# 215
Я, това е новост, мислех че никъде няма по физически магазини. Има надежда явно.
А иначе в Мейкъп пада на 10-11лв, ти ако само един такъв поръчаш, той с доставката пак там някъде ще излезе... Вече ако е по-голяма поръчка или ако вземеш повече от един както аз се запасявам, тогава излиза друго. Но да имаш откъде да си го купиш на място и когато си решиш си е несравнимо удобство.

# 216
  • Sofia
И аз съм фен на Сеш-а. По-добре никой топ не ми изсушава лака.
Днес получих този, но вероятно няма да го отворя преди да приключа наченатото шише Сеш.

По дискусията за пиленето – пиля в двете посоки, така и не свикнах в една. Обаче всъщност гледам почти да не пиля, май съм от малкото. Ноктите ми са крехки, разслояват се и най им е добре като ги отрежа и само съвсем леко довърша ъглите с пила. Извивката на нокторезачката ми върши идеална работа в моя случай.

# 217
  • София
Нати, наистина е супер удобно да можеш да си го купиш от близкия магазин. Продавачката каза, че не винаги е наричен, но го зареждат често.
Аз пиля така както ми е удобно. Не спазвам правила, но и нямам проблем с ноктите. Използвам измивни картонени профи пили от същия магазин от който купувам Seche vite.

# 218
  • у нас
Момичета, какво ви е мнението за лаковете на Дъглас? Покривност, издръжливост?

# 219
  • София
Аз скоро открих Seche в кварталния магазин за професионална козметика ( на 10 мин.от мен пеша)за коса и нокти. 17 лв. е цената му , което ме устройва.
Моля да споделиш къде е магазина(дано е близо до мен).

# 220
  • Варна
Момичета, какво ви е мнението за лаковете на Дъглас? Покривност, издръжливост?
Аз ги харесвам, имам няколко. Кремовете са покривни и на един слой (поне тези, които имам). Издържат ми 5-6 дена, колкото нормално ми издържа лак. И много приятно се нанасят.

# 221
  • София
Моля да споделиш къде е магазина(дано е близо до мен).

Втория адрес е на скоро откритият им магазин.
Имат и други продукти на марката , които мисля да купя и изпробвам.

# 222
  • у нас
Tina_vn, благодаря. Все ги заглеждам тези лакове. Но доста несполучливи други имам и се възпирам.

# 223
  • На изток от Ада
,за трайността мн зависи от нокътната плочка.

# 224
Момичета, черпя ви за рождения ми ден!

Общи условия

Активация на акаунт