Лакове за нокти - 172

• 38 055
  • 740
  •   2
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
Нотино 595 Dark mind:

# 31
  • Варна
Също за първи път ползвах спрей за бързо съхнене.. бях забравила дори. Купен от Джъмбо.
И как е?
Аз съм доволна от изсушителите на Avon и Flormar, прехвърлям ги в шишенце с капкомер и си ги ползвам на капки.

# 32
Gabriella Salvete, 4 - Grey Indigo, 1 - Narcissus

# 33

Golden rose color expert 45 и на единия 42. Много покривен и лесен за нанасяне

# 34
Лака ми се задържа от сутрунта до вечерта и то,ако не пипам нищо. Гел лак не понасям. Дайте идея как да задържа лак поне 3 дена-Иначе слагам база,лака и топ лак. Самия лак минавам 2 пъти. Май така много слоеве стават...
Преди лака ми стоеше по цяла седмица,без да мръдне
Ползвам дрогерийни -по-скъпи или евтини,...,все тая е..

# 35
Защо да са много слоевете? Стандартна "пълна програма" маникюр си е това, повечето носим по толкова слоеве че понякога и по още 1 отгоре.
Обезмасляваш ли ноктите с нещо преди да се лакираш? Освен по-мазна плочка друго не ми идва на ум чак така да става от нещо...

# 36
  • село в ямболско
Зависи от нокътната плочка ако е мазна не стой лак, ако е наранена ...
Аз също съм с проблемни нокти 1ден държи лак

# 37
Неравна е леко,но затова е базата,нали?
А заздравител  става ли да се ползва като база?

# 38
  • село в ямболско
Става и заздравител

# 39
  • Mediterraneo
Отдавна се наслаждавам на красотите, които показвате. ам не смеех да питам нищо. Сега ще си позволя няколко въпроса.
Как се "обезмаслява" плочка?
Задължително ли е ползването на база?
Дали капките за бързо съхнене могат да "развалят" лака и да се бели бързо?
Как, по дяволите, оправяте до съвършенство кожичките?!

# 40
Отдавна се наслаждавам на красотите, които показвате. ам не смеех да питам нищо. Сега ще си позволя няколко въпроса.
Как се "обезмаслява" плочка?
Задължително ли е ползването на база?
Дали капките за бързо съхнене могат да "развалят" лака и да се бели бързо?
Как, по дяволите, оправяте до съвършенство кожичките?!
- Аз обезмаслявам с лакочистител
 - Базата е препоръчителна - предпазва ноктите от оцветяване,  заглажда ги, така, че лака да се нанесе по- лесно и качествено.
 - Имам 2литра изсушител ОПИ, който не съм ползвала,защото открих топ лака Seche Vite. Преди него ползвах капки на Аура, но не съм забелязала лака да съхне по- бързо, нито да се разваля.
 - Що се отнася до кожичките ползвам ремувър за кожички на Essence, метален избутвач и клещи за рязането им. Не са перфектни, но се старая.
Вчера съм сменила лака, а с предходния бях точно 2 седмици.

# 41
Аз си купих обезмаслител от ДМ. Много съм доволна откакто го ползвам. Някакъв полски с грозде е и беше за 4-5 лева. Заслужава си опредлено. Сега лака ми трае минимум седмица. Докато преди на 2-3 ден вече беше заминал. Също така от ДМ си взех един мини спрей изсушител също за 3-5 лева и пръскам с него като сложа последния слой и съм доволна. Ако мога и да изчакам 15 минути след напръскването няма следи, но ако бързам може да се появи някоя, но не се вижда ако не гледаш, тоест с просто око не се забелязва.
Сега започнах да купувам на промоции Есита и Опита (Лили и Емаг) и те като слоеве съхнат много бързо, а това на мен ми помага да не ги размазвам.
Чакам утре или в сряда 3 нови лака на Опи от Емаг и ще постна всичките нови, че напоследък много съм насам натам и не стигам до снимки.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 18:33 от Lale_Lili

# 42
В търсене съм на най стабилната база и топ. Целя дълготрайно и оптимален блясък/Гелев ефект. Как постигате най  - добрия гел ефект?

# 43
  • село в ямболско
Лале покаже този обезмсдлител от дм.

# 44
В търсене съм на най стабилната база и топ. Целя дълготрайно и оптимален блясък/Гелев ефект. Как постигате най  - добрия гел ефект?

Най-добрият гел ефект и дълготрайност от по 10 дни постигам със следната комбинация:

1 слой заздравител на Перфект, лилавият, който се водип активен
1 слой база за лак, в момента съм с една на Sally Hansen (понякога не слагам база, а само от заздравителя, който може да се използва като база) използвала съм бази на Виктория бюти, Перфект, Ейвън и др.
2 слоя цветен лак за нокти, като задължително минавам и ноктите отпред
1 слой топ лак с гел ефект на Аура

Без проблем стоя 10 дни с лака, мия чинии на ръка и постоянно правя нещо с ръцете си. Обаче го има и факторът, че не при всяка дама лакът държи толкова. Всеки човек е различен, съответно и ноктите му са различни. Може би при една и съща комбинация на един ще държи 5 дни, на друг 10, а на трети 2.

Общи условия

Активация на акаунт