Лакове за нокти - 172

• 39 821
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Аз имам отлепване на палците на краката, което е от 3г. от тесни маратонки. Какво ли не мазах, не се маха и това е. Със сигурност не са гъбички....
Маникюристка ми препоръча това, мажа го от седмица, ще видим дали има ефект.

Три шишенца от него съм измазала на краката. При мен ефект нямаше.
Обмислям да ида на подолог.

# 466
Точно противогъбично е този препарат, но те май препоръчват ако е отлепен нокът да се третира и профилактично че под него по-лесно се задържа влага и да не се настанят пък гъбички дори и да не са те първоначалната причина... А дали се прави по една и съща схема както при лечение на вече налични гъби не знам. Аз и не съм убедена че на ноктите и особено бавно растащите на краката може само с локално лечение да се постигне пълно излекуване.

Насе, останата ми очите в тия холограми, много са хубави Simple Smile
Аз съм се врекла пак че ще съм "на диета" откъм пазаруване на лакове, пък да видим колко ще ме държи... Grinning Че тия приказки всички тук сме ги чували, по много.
Но аз дори почти не се лакирам от известно време, а съм натрупала лакове и ме е яд да трупам още. Ще трябва да им търся друга кутия ако събера още, тази в която са в момента е пълна и за момента успявам с този довод да се озаптявам, че и място за съхранение нямам много. Точно съм намерила място където се побира тази кутия плътно, та се потупвам по рамото че мързелът ми си има и добри страни че не ща да си изкарвам работа Joy

# 467
  • На изток от Ада
Абе преди имаше израз тук Лакова диета!
То и аз трупам де . И уж няма да взимам от тему ама ето ....
 https://share.temu.com/SOfZOf9093A това са другите те са ефекти

# 468
  • Измир
Twenty one 155 светло розовия ми се повтаряше и му капнах син лак и това е крайният резултат 😍

# 469
  • София
Нещо ново от мен 😊

# 470
  • на последния етаж
Днес за Първа пролет Flormar 127:

# 471
Trend it up easy and speedy 270 + BEL mini 244

# 472
Момичета, на щанда с козметика в ЛИДЛ са сложили лакове. Има любимият ми топ, с който ще се запася, има и цветове.

# 473
  • На изток от Ада
Джанис, би ли снимала цеетните Лидл или поне името им .

# 474
Да, Наси, ще снимам, когато отида.

# 475
  • На изток от Ада
Благодаря! Аз ще погледна в Лидл, но се съмнявам да има при нас..

# 476
  • Варна
Barry M Crushed

# 477
  • На изток от Ада
и тези от Тему

# 478
Еха чудни са да си ти честити

# 479

Общи условия

Активация на акаунт