Лакове за нокти - 172

• 39 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Включвам се и аз с нежен полъх на пролетта Flowers Cherry Blossom
От доста време ми се иска да си направя такъв лак  Blush

# 616
  • На изток от Ада
Пролетно от Джъмбо

# 617
  • София
Purple panic

# 618
  • София
nasito8988 - кога успяваш да се лакираш с всички тези лакове,които купуваш ? Thinking
Дано не ти прозвучи като заяждане, напротив

Чудя ти се- аз имам не повече от 40 разновидности и с някои не съм се лакирала с години
Но понеже харесвам само определени цветове и не купувам всеки лак просто за да ми стои в кутията и да го имам, се чудя на това как успяваш да се лакираш в всички нови покупки

п.с. не показвам нищо,защото съм със счупени до дъно нокти,покрити само със засдравител и лек шимър- де не е съвсем без хич Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 619
Може Насито да обича експериментите. Аз съм голяма сухарка, за съжаление и често залагам на червени нюанси. В момента съм с къси нокти, защото ми се начупиха и ходя в нюд тонове, за да не бият на очи. Но се надявам скоро да се завърна към любимите червени лакове.

# 620
  • София
Vnd, с дъщерите ми имаме около 200 лака и съм сигурна, че някои няма дори и да тестваме. Просто желанието да имаш даден лак,цвят е много силно и просто купуваме до забрава…😀😊

# 621
Няма оправия с купуванетона лакове, то няма нищо общо с логиката кога и дали ще ги измажеш Grinning Особено както има и немалко които са много достъпни като цена, все си казваш - ее, какво толкова, 2-3 лева къде не съм ги дала, а пък какъв е хубав... И уйде коня у ряката Joy
И аз съм пак в дълъг период в който почти не посягам към лак, нямам желание нещо и мажа безцветен или някой бозав нюд. И съм се врекла да не купувам лакове че само си пълня къщата. И пак се заглеждам. Ако нещо много ми хареса, вероятно няма да устискам Joy

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 12:25 от natka

# 622
  • На изток от Ада
Vnd , лакомания.
Аз не работя, мога да слагам нов лак всеки ден, рядко го правя.
Просто ми е интересно да купувам нови цветове и марки.
Дори дете нямам та имам финанси хаха .
Преди около 3г една съфорумка ме накара да й купя Няколко лака. Купих й ги и покрай нея при запознах да трупам...
Мъжа ми не прави проблем.. Имам и лакове от Тему за показване металик са

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 12:27 от nasito8988

# 623
При някои си е колекционерство наистина, но това като че ли не е толкова често. Но си е изкушаващо всякак, като видиш нещо и ти хареса, че и е лесно да го вземеш.

# 624
  • На изток от Ада
покривани са на 1 слой имам 008 показах го.
За Тему ме зариби друга съфорумка тя си знае

# 625
  • София
nasito8988- щом покупката им те радва, продължавай Wink

Така като показваш - може й аз да се престраша да купя нещо от Тему, защото много харесвам холограми , хамелеон и нестандартни цветове....а все по рядко намирам по магазините,
От старите , които имам си пазя всяка капчица като съкровища Satisfied

# 626
  • На изток от Ада
Абе знам че да ми много лаковете.
Вероятно ще разчистя но кога ?
Аз съм също по  експеримента с цветове. Всичко нося !

# 627
  • В полите на Пирин планина
И аз едва ли ще измажа моите... честно казано просто ми е удоволствие да си купя някой лак. Знам, че едва ли ще е нещо, което нямам (с редки изключения). Затова се сдържам да пускам поръчки от Тему, че съвсем ще стане неконтролирано положението, а място за повече кутии с лакове нямам. Simple Smile

# 628
здравейте, знаете ли някоя хубава италианска марка?

# 629
  • София
nasito8988,💋🌸
Много хубави цветове!

Общи условия

Активация на акаунт