Лакове за нокти - 172

• 39 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Essence holo bomb 02

# 631
  • Варна
здравейте, знаете ли някоя хубава италианска марка?
Kiko.

# 632
Толкова ми е познато това с купуването на още и още лакове. Имам доста, не зная точния брой, само предполагам приблизително към колко клонят. Държа ги в шкаф в килера, който вече едва се затваря (шкафа, не килера😉) Някои са на повече от 5-6 години, но капвам разредител и се лакирам. Радват ме малките и пъстри шишенца, обичам да се лакирам и да си слагам вадейки, преди и печатчета ползвах...

# 633
Пък и купуването/трупането на лакове излиза по-евтино от обувки 🫣, а и заемат по-малко място 😀 (за една приятелка говоря...)

# 634
  • София
Значи.....обувките са друго нещо Smiley
За тях не смея да повдигна въпроса изобщо  WinkStuck Out Tongue Closed EyesRelaxed

# 635
  • На изток от Ада
есънс Дисни

# 636
Я, тоя лак го бях гледала но реших да се въздържа че наскоро стана дума колко се и лакирам напоследък Grinning Обаче нанесен изглежда даже по-добре отколкото в шишето. Като гледам снимката и сравнявам цвета и на капачката - според мен го виждам реалния цвят, капачката все пак съм я виждала на живо в магазина.

# 637
  • Стара Загора
Седмицата започнах с този красив розов пастел на Флормар, но довечера май ще го сменям с нещо друго свежо. Омръзна ми. 🙂😌

Полазвала съм го и преди, но сега му е сезона. Ако някой се интересува от номерче, довечера мога да го напиша.

# 638
  • Поморие
Лак-омията е истинска 😄

Пак се отпуснах в Одрин, ама..
Скрит текст:

# 639
  • В полите на Пирин планина
Красиви са! Simple Smile

Аз си поръчах последно от Нотино 3 ОПИ-та, но кремовете на ОПИ са по-зле от тези на Пастел, независимо, че са три пъти по-скъпи.

# 640
  • София
Ох, така добре разбирам лакомията Grinning Аз ви споделих, че рядко се лакирам в момента, но пътувах малко и от всяко място си купих лак и топ, че ме засърбяха ръцете Grinning Уикенда бях в Гърция и намазах два свежи пролетни цвята на Oh Boy. Вчера мацнах зеления, който стои готино, но супер много ми оцвети ноктите. Сега съм със синия

# 641
  • На изток от Ада
Раче показвай шишенца поне!

# 642
  • София
Извинявайте, изпратих мнението, преди да прикача снимките - явно съм отвикнала да поствам в групата Simple Smile

# 643
  • На изток от Ада
Извинявайте, изпратих мнението, преди да прикача снимките - явно съм отвикнала да поствам в групата Simple Smile
то има редакция на коментар

# 644

Общи условия

Активация на акаунт