“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 948
  • 708
  •   1
Отговори
# 90
Ох, заболя ме направо! Разсипа се тоя човек. Отслабване за здраве, ама сякаш е късно. Остаря изведнъж с 15 години! Верно има вид на болен.

Има значение  как се слабее определено.
Аз също имам свалени 50 кг, но не изглеждам болнава.
Но май всички с такава операция имат такъв вид.

# 91
Ами онзи, чалга продуцента, забравих му името, той сякаш не беше толкова зле на вид като отслабна, ама той пък май бързо си върна килограмите.
Не знам, Геро беше сладур и чаровник, сега е мъка да го гледа човек. Отиде си всичко сладко в него!

# 92
Голяма драма с това тегло, като беше пълен как трябвало да вземе мерки пък сега не изглеждал като преди. Мисля,че изглежда много добре.

# 93
  • София
Има много кофти структура за мъж - ханш по-широк от раменете. И преди изпъкваше, сега сякаш повече. Но това не е крайно важно, разбира се.

# 94
Аз му се радвам на Геро и е хубаво публични личности да дават пример с промяна към добро. При такова екстремно отслабване докато не се натрупа мускулна маса и не се отстрани излишната кожа, тялото изглежда доста странно. Кожата на лицето също увисва и се получава един уморен и състарен вид.

# 95
Dania1, да ме цитираш, че ми е било драма когато Геро е бил пълен и съм си мечтала да отслабне? 🤔

# 96
Благодаря за темата. Обичам Капките, даже бях на живо на един от епизодите и беше уникален кеф. Ще гледам с удоволствие.

# 97
  • София
Благодаря за темата. Обичам Капките, даже бях на живо на един от епизодите и беше уникален кеф. Ще гледам с удоволствие.

На живо ли е по-хубаво или се губи част от кефа там?

# 98
На живо е уникално, малки прекъсвания, за да се монтират рекламите, на една ръка разстояние си от изпълнителите и менторите. Озвучаването е перфектно, настаняването на гостите и напускането след края са организирани, без голямо изчакване и блъскане. Автомобилите се паркират на 100-150 метра от залата. Ако имам възможност, ще отида пак. Посещението ми беше със спечелена от ФБ покана, вместо 2-ма ни разрешиха да сме 3-ма.

# 99
Николаос Цитиридис и дуетът Торино и Пашата също ще участват:
https://fakti.bg/life/949143-nikolaos-citiridis-vliza-v-kato-dve-kapki-voda

# 100
  • софия
Торино и Пашата ги харесвам, ще ми е интересно да ги видя в образ.
Как са решили пък точно Роксана да поканят не знам, не я виждам да се справи.

# 101
Ще дават на Роксана някакви лесни за нея песни....

# 102
Цоп и аз в темата. Харесвам Веселин  Маринов като жури, някак на място ми е спрямо останалите. Участниците са ми малко странни като подбор, надявам се на разнообразие от бутона, че всяка година едни и същи песни. Малко като на сватба вече почнах да се чувствам - бяла роза и още някое и друго хоро, бон джоуви за разнообразие и после разни шлагери.

# 103
Цоп и аз в темата. Харесвам Веселин  Маринов като жури, някак на място ми е спрямо останалите. Участниците са ми малко странни като подбор, надявам се на разнообразие от бутона, че всяка година едни и същи песни. Малко като на сватба вече почнах да се чувствам - бяла роза и още някое и друго хоро, бон джоуви за разнообразие и после разни шлагери.
И аз харесвам Веселин Маринов! И в закачките му с Рачков,как се прави ,че не  ,,вдява" и се прави на ,,сух " и сериозен! И не разбирам как много хора не го виждат това и мрънкат,че не разбирал от шеги!

# 104
Аз много искам да пеят автентични народни песни, за да може да звучат в ефир и да достигнат до по-младите зрители. Например до момента не помня да са изпълнявали песни на Вълкана Стоянова в Капките ("Аврам Зорница думаше", с която Петя Панева спечели Гласът на България е нейна песен). Няколко пъти през годините са се падали Валя Балканска, Стефка Съботинова и др. Помня, че Милица Гладнишка имитираше Гюрга Пинджурова преди години. Но като цяло много рядко избират да изпълняват такива песни. Повечето участници нямат нужната тяга на гласа, за да ги изпеят и гледат да не се изложат. За тях фолклора се изчерпва до "Бяла роза" и толкова, а то дори не е народна песен.

Също така могат да имитират повече БГ поп изпълнители - Графа, Д2, Део, Антибиотика, Мастило, Сленг и др. Също така има качествени поп-фолк песни, особено в периода 2000 г. - 2008 г., но те като чуят този стил и винаги го обръщат на гавра и кючеци.

Омръзнало ми е от образи на Тина Търнър, Лили Иванова, Майкъл Джексън, и разни никому неизвестни у нас чуждестранни групи и изпълнители.

Общи условия

Активация на акаунт