“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 41 007
  • 708
  •   1
Отговори
# 180
И аз гледам със закъснение. Голямо закъснение даже. Сега гледах изпълнението на Тома и Никола. Много харесвам тази песен и сега също ми сонесе настроение. Тома силно напомняше визуално на Джъстин Тимбърлейк.

Страхотни резултати е постигнал Геро! Впечатляващо!

Скрит текст:
Може и са не съм права, но така на телевизора ми изглежда, че Геро носи някакъв колан или корсет да прибере кожата.

Елена Петрова с какво си занимава в момента? Защо я лансират? Няма лошо, просто на мен не ми и симпатична и бих предпочела да не я виждам.

# 181
  • София, България
Елена е посланик на UNICEF не от скоро. Може би няколко години вече. И втора или трета година участва в благотворителното предаване на Капките. Симпатична или не, занимава се с благородна мисия, така че… другото не е от голямо значение Simple Smile

# 182
Елена е посланик на UNICEF не от скоро. Може би няколко години вече. И втора или трета година участва в благотворителното предаване на Капките. Симпатична или не, занимава се с благородна мисия, така че… другото не е от голямо значение Simple Smile
ОК, попитах и изказах лично мнение (никъде не твърдя, че е от значение, но все пак си го имам). Иначе съм наясно, че беше и в предните издания.

# 183
Ребел,
Скрит текст:
колана се носи дълго време особено при сериозни коремни операции. Не е заради кожата, заради разреза е и да придържа при евентуално натоварване при обикновено стандартни житейски дейности. Не знам колко време е минало от неговата оперативна намеса, но колана се носи от 1м. до 6м. в зависимост от операцията, а може и повече, някои "преносват", защото свикват. Пък и не е зле да го носиш, докато укрепнеш, щото пази при вдигане, напън и тн. обикновени дейности, които са ти забранени дълго време, а някои доживот.
Отървах предаването. Аз пак не разбрала. Ама то това с деца. Утре ли ще е с дъртите. Joy

# 184
Нещо не успях да разпозная Ивет Лалова, много различна ми изглежда. Да не би и тя да си е правила някакви корекции?

# 185
  • София
На всяка песен по 10-15 минути реклама, в началото за технически проблем 30 минути реклама.

# 186
  • Буркина Фасо
Заедно за всяко дете, особено за тези на сцената дето ги държат будни до 12 вечерта Trollface

Оф няма спасение от тоя
децата са там с радрешение на родителите им.  виновни може да са те.

# 187
Кой е първият участник, казаха ли?

А сега прочетох - Иван от Иван и Андрей.

# 188
  • София
Снощи обявиха Михаела Филева и тя изпълни финалната песен.

# 189
  • София, България
Ако не е Маринова, ще е Филева. Ако не е Филева, ще е Маринова Grinning въртим се в омагьосан кръг.
Иван е готин. Те с Андрей нещо май са го закъсали с продуцирането. Не знам имат ли работа сега, май нямат предаване, по което да работят.

# 190
  • София
Нали подготвят филма за Емил Димитров. Имат също нещо като подкаст, а се занимават и със събитията на Bulgaria wants you.

# 191
Ужас! Кой гримира и фризира Ивет Лалова,че я направи като селска даскалица от едно време?

# 192
  • Буркина Фасо
и без грим щеше да изглежда зле. започнала е и тя да си тунингова лицето.

# 193
Хареса ми това журе,обожавам Данчето Христова,Ивет също ми хареса. Защо да не се "тунингова",тя е вече на 41 почти,много добре си изглежда,добре облечена и гримирана беше,въобще всички говореха премерено. Виж старите муцуни след малко едва ги издържам, особено Хилда с нейното мяукане.

# 194
Гледаме ли?

Общи условия

Активация на акаунт