“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 254
  • 708
  •   1
Отговори
# 690
В Dancing stars ми направи впечатление журито - изразяват се професионално и оценяват уменията на учениците - изкарват определени моменти от изпълненията и коментират. Виждаш,че всички са известни,но пък се вижда и "йерархията". В Капките сякаш всички се познават и журито се преструва,че ги оценява или просто не могат да оценят професионално изпълнението. От години едно и също - пеенето ти малко куца, поздрави на гримьорите, танците не ги докара, изтръпнах всичко едно към едно, не мога да гледам, ще отида някъде сред публиката ( Фънки)...

# 691
В Dancing stars ми направи впечатление журито - изразяват се професионално и оценяват уменията на учениците - изкарват определени моменти от изпълненията и коментират. Виждаш,че всички са известни,но пък се вижда и "йерархията". В Капките сякаш всички се познават и журито се преструва,че ги оценява или просто не могат да оценят професионално изпълнението. От години едно и също - пеенето ти малко куца, поздрави на гримьорите, танците не ги докара, изтръпнах всичко едно към едно, не мога да гледам, ще отида някъде сред публиката ( Фънки)...
Плюс ,,настръхнах цялата" ! Да не го забравяме !

# 692
  • София
Сигурно e коментирано но  - Поредно-очебийните нагласени бутони Simple Smile ще си го гледам, но се надявам pone журито да започнат с откровенните коментари Simple Smile

И дано не е вече повече от 3часа, защото трябва да спя Simple Smile

Изпитвам известни съмнения и аз (от няколко сезона). Може би е резонно де, не знам.....все пак гледат да им "натъкмят" по-лицеприятен образ. Чак се зачудих - дали в неделя нямаше "грешка" - напр. на Иван много повече щеше да му подхожда Веселин Маринов, отколкото на Филева....., а пък то на Иван се падна някаква фолк певица....

# 693
  • София
...Чак се зачудих - дали в неделя нямаше "грешка" - напр. на Иван много повече щеше да му подхожда Веселин Маринов, отколкото на Филева....., а пък то на Иван се падна някаква фолк певица...
Ами Филева не беше много изненадана, че и се падна Маринов, така че може пък и да няма грешка.

# 694
Офффф и в "Здравей България" по НОВА тв, още в началото на интервюто с М. Филева - еди кво си докато акробатираше там, се справи великолепно да пееш НА ЖИВО...

Абе няма и грам шанс да се скача, акробатира и подобни и даже да се говори, пък камо ли да се пее без задъхване!
Колкото и да си професионален певец това е невъзможно!

Евала за уменията с акробатирането, но стига ми натъртвайте тази лъжа с пеенето...

# 695
Вкъщи снощи най-накрая догледахме епизода. Филева бих я сложила някъде в средата на класацията, определено не ми беше най-добрата за вечерта. Даже мъжът ми няколко пъти спомена, вкл. и накрая, докато даваха дуета - и Михаела е спечелила пред това?!?
Харесвам я като изпълнител, харесвам някои нейни песни, но в случая не ми беше топ изпълнението ѝ.

# 696
На 3 пъти го гледах. Убийствено е 4 часа. И поради тази причина няма как да гласувам. Едно, че не мога да седна да ги гледам в реално време. А и да го направя, няма да изкарам до последното изпълнение.
Иначе добър старт на сезона. Мишето нищо не ми е направила, но не я харесвам. Като другата Мише ми е. Дивна нещо също ми е противна. От катастрофата ли беше, имаше някакво изказване, че спира да пее и да се показва и като хората я позабравиха, излезе ни лук яла, ни лук мирисала. Разбирам, че инцидентна няма общо с певческите й данни и че на всеки може да се случи, но нещо не ми харесва в това момиче.
Вениамин за първи път го чувам, но мъжа ми го знаеше. Лошо, че го порязаха. Лашкова и Дивна бяха по-зле от него.
И Лашкова за първи път я чувам, но не буди симпатии в мен. Дуетът също са ми непознати, но им симпатизирам.
Роксана, ако ще се прави на Софка, айде мерси. Разбирам, че трябва да има представител на поп-фолка (за всеки по нещо), ама извивките от този етнос не мога да ги изтрая.
Мен Рачков ме забавлява. С Иван и Цитиридката ще има смях.
ЖурЕто ми е до болка втръснало. А изказването на Фъньо в национален ефир към жена, беше истинско дъно. Сигурно е искал да се направи на интересен, но този път не му се получи.

# 697
На 3 пъти го гледах. Убийствено е 4 часа. И поради тази причина няма как да гласувам. Едно, че не мога да седна да ги гледам в реално време. А и да го направя, няма да изкарам до последното изпълнение.
Иначе добър старт на сезона. Мишето нищо не ми е направила, но не я харесвам. Като другата Мише ми е. Дивна нещо също ми е противна. От катастрофата ли беше, имаше някакво изказване, че спира да пее и да се показва и като хората я позабравиха, излезе ни лук яла, ни лук мирисала. Разбирам, че инцидентна няма общо с певческите й данни и че на всеки може да се случи, но нещо не ми харесва в това момиче.
Вениамин за първи път го чувам, но мъжа ми го знаеше. Лошо, че го порязаха. Лашкова и Дивна бяха по-зле от него.
И Лашкова за първи път я чувам, но не буди симпатии в мен. Дуетът също са ми непознати, но им симпатизирам.
Роксана, ако ще се прави на Софка, айде мерси. Разбирам, че трябва да има представител на поп-фолка (за всеки по нещо), ама извивките от този етнос не мога да ги изтрая.
Мен Рачков ме забавлява. С Иван и Цитиридката ще има смях.
ЖурЕто ми е до болка втръснало. А изказването на Фъньо в национален ефир към жена, беше истинско дъно. Сигурно е искал да се направи на интересен, но този път не му се получи.
За Фънки! Не : този,а И този път не му се получи! Този тип плоски , каруцарски изказвания не са нито за мъж, нито за жена.

# 698
  • София
Винаги съм се чудел: възможно ли е така да подскачаш (абе, както и да подскачаш) и да пееш сам или има - как се казва, пелйбек отзад?

# 699
Много ми е днешен Фънки уж не слушал чалга пък не спира да обикаля по дискотеките с Коцето бе мееен

# 700
Като дръпне две линии и хич не му пука каква е музиката около него.

# 701
Да,ама иначе на приказки...

# 702
  • Вестерос
Досега дует печелил ли е формата?
Ако не е, може този сезон този дует да го направи.
Имат много потенциал според мен, направиха “летящ старт“, някак....различни са.
То до сега това май е втория дует, първия всъщност го направиха в самото предаване с Димо Алексиев май и не помня коя актриса.
Това е трети дует.
Димо и Ралица бяха вторият.
В трети сезон имаше дуел между .. забравих имената... Светльо, който изгря от Слави и онзи, който им преподаваше актьорско.

# 703
  • София
Излезе ми реклама за финала. Ще бъде на 18-ти май, билетите са вече пуснати в продажба от 60 лева. Аз ще се повторя, но към момента си нямам фаворит, ще гледам пак, но може би ще го пускам по-късно или в друг час, за да превъртя рекламите.

# 704
  • Stockholm
Помните ли Фицата на същата песен на Пинк. Много яко се задъхваше, той определено пя наживо.
https://www.videoclip.bg/watch/472993_kato-dve-kapki-voda-27-04- … lip-avramov-kato-

Общи условия

Активация на акаунт