Къде в Пловдив??? - 108

• 33 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • под тепетата
Благодаря, dolce! Още днес ще проверя! И друг път съм слагала така по това време. Не държа на вида, каквито намеря - такива.

# 151
Има ли в района на Метро Тракия място, от което може да се закупи прежда?

# 152
И аз бях чела, че луковиците трябва да се вадят, съхраняват на сухо място и отново слагат следващата година в саксията. Но една година не го направих, оставих зюмбюла в саксията и го поливах цяла година. На пролет излязаха зелени листа и цъфна. Така стана и с нарциса. Оттогава правя така.

# 153
Момичета, с кой номер автобус мога да се придвижа от Тримонциум до хотел Филипополис на Брезовско шосе?

# 154
  • Пловдив
Момичета, с кой номер автобус мога да се придвижа от Тримонциум до хотел Филипополис на Брезовско шосе?
С 9.

# 155
marzeliva, това 9 ходи ли близо до хотела или ще трябва доста да си походя? Понеже в Гугъл мапс ми дава, че трябва да сляза някъде срещу Кауфланд и ако е така си е доста пеш до там

# 156
9 спира съвсем близо до Кауфланд. Хотелът не знам къде е.

# 157
  • Пловдив
marzeliva, това 9 ходи ли близо до хотела или ще трябва доста да си походя? Понеже в Гугъл мапс ми дава, че трябва да сляза някъде срещу Кауфланд и ако е така си е доста пеш до там
дава 10 мин пеша
9 не минава ли по Брезовско шосе, едно време ходеше и до СБА, ако не се лъжа. Но с тези безкрайни ремонти вече не знам кое накъде отива.
Защо не питаш хотела по телефона?

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 13:43 от dundi73

# 158
9 спира съвсем близо до Кауфланд. Хотелът не знам къде е.
Хотелът е доста по-надолу, почти към последните складове на Брезовско

# 159
Слизаш на спирката след Илиенци, обаче.

# 160
Слизаш на спирката след Илиенци, обаче.
За протокола да кажа, че и 9-ка, и 15-ка ходят точно до там , може на някой да е полезно Simple Smile

# 161
  • Тра-ла-ла
Къде около Пловдив има хотел със СПА, в което допускат външни гости?! Търся да има минерална вода и голямо разнообразие като сауни, парна баня, солна стая, ледена стая, римска баня т.н. Т.е. да има човек какво да прави цял ден, а не просто 1 басейнче и 1 сауна....

# 162
  • Пловдив
Минерална вода в Хисаря, Старосел, Баня.
За хотел не мога да дам инфо.
Хубаво спа в х-л Империя или нещо подобно беше в Хисаря. Питайте.

# 163
Къде около Пловдив има хотел със СПА, в което допускат външни гости?! Търся да има минерална вода и голямо разнообразие като сауни, парна баня, солна стая, ледена стая, римска баня т.н. Т.е. да има човек какво да прави цял ден, а не просто 1 басейнче и 1 сауна....
Всичко описано има в Старосел - Starosel Wine & Spa Complex

# 164
  • Пловдив
Има ли автобус за София след 18 ч и от къде тръгва/ минава?
А за Шумен дали има автобус!?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт