💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря за втория линк. Забавно име, да видим от Нетфликс кога ще се усетят какво е това.

Филма е приятен, през повечето време гледах с усмивка. Много ми допаднаха Ханде и Баръш като двойка на екрана.

Единствената забележка имам към избора на актьора, който играе Дженк. То хубаво да е противоположност на Баръш, но все пак не е възможно красива жена като Аслъ да се занимава с такъв грозник Grinning

# 436
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Възхитих се на скоростта, с която преведохте и сложихте субтитри, невероятни, работливи пчелички! Flowers Hibiscus

Благодаря ви безкрайно за всичко, което правите за нас! Бъдете много здрави и щастливи!

Веднага след броени дни излъчване на "Оставете го на вятъра", Ханде Ерчел е на върха на IMDb Starmeter тази седмица. Ханде влезе в топ 900 сред повече от 15 милиона души по света и беше класирана на първо място сред турските актьори.

Статия от аржентинския телевизионен канал A24 за филма „Оставете го на вятъра“, турска романтична комедия с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч, която току-що беше пусната и се превърна в най-гледания филм в топ десет на Netflix.
Номер 2 в Аржентина в първия си ден на пускане:

Netflix: Турска романтична комедия, която току-що излезе и стана най-гледан филм в Топ 10

"Ако харесвате романтични комедии с харизматични герои и история, която преплита бизнес, любов и напрежение, този нов турски филм на Netflix е идеалният избор. 15 февруари 2025 г. Netflix продължава да залага на жанра романтична комедия и току-що добави пикантен турски сериал към своя каталог, който вече предизвика много дискусии.

Със своята комбинация от романтика, бизнес конфликти и неустоима химия между главните герои, този филм има всички шансове да се превърне в следващия хит в стрийминг услугата.
Филмът „Оставете го на вятъра“ наскоро излезе в Netflix и обещава да завладее феновете на романтичните филми. 120-минутната турска продукция е класифицирана от платформата като „сантиментална“ и „романтична“, въпреки че нейният смел тон и искрящата динамика между главните герои я отличават от другите романтични комедии.

За какво е филмът „Остави го на вятъра“?

Официалният синопсис описва сюжета по следния начин: „Отдадена бизнесдама и безгрижен сърфист, и двамата наследници на една и съща компания, откриват, че имат много общи неща, когато обединяват усилията си в заседателната зала.“

От самото начало историята съчетава сблъсък на личности с неизбежното привличане между главните герои. С напрегнати диалози, разположени на райски места и романтична връзка, която става все по-интензивна с времето, Leave It to the Wind е перфектният избор за тези, които търсят романтична комедия с пикантен ръб.

Освен увлекателния сюжет, филмът се отличава и с впечатляващ продуцентски дизайн. Голяма част от снимките се състояха в Истанбул и Чешме, крайбрежен град в Турция, известен с красивите си плажове, горещи извори и оживена туристическа дестинация. Тези декорации създават изискана и спокойна атмосфера, която перфектно допълва историята.

Защо този филм си струва да гледате този уикенд?

Ако харесвате романтични комедии с харизматични герои и сюжети, които преплитат бизнес, любов и напрежение, „Оставете го на вятъра“ е идеалният избор за следващия ви филмов маратон. Химията между главните герои, луксозната обстановка и увлекателното разказване на истории правят двучасовото шоу незабележимо.

В допълнение, тази продукция вече е широко обсъждана в социалните мрежи: зрителите отбелязват нейната свежест, забавни диалози и привлекателността на главните герои."

Оценка от главния редактор на Harper's Bazaar Турция:

gulenyelmen – Красота Елегантност Естественост Браво @handemiyy

Силве, Flowers Hibiscus много ми хареса коментара ти, както винаги! Напълно го споделям!

Днес прочетох, че сестрата на Илон Мъск - Тоска - има продуцентска компания, режисира и създава романтични филми по романи от този жанр.

Скрит текст:
"През 2017 г. Тоска става съосновател на Passionflix - подобна на Netflix платформа, зад която стои едноименна продуцентска компания. Премиерата на всички заглавия е по Passionflix, а абонатите плащат по 5,99 долара на месец за достъп до тях.

Любовта й към розовите книги не е от вчера. Майка й - Мей Мъск - разказва, че е била жертва на домашно насилие и въпросните книги са били единственото й спасение. Години наред Мей бяга в свят, в който мъжете не са насилници, а са галантни кавалери, които се грижат за жените си. Когато Тоска е на 5 години, майка й се развежда и започва да работи като съветник по здравословно хранене, като продължава да се грижи за трите си деца.

Двете обаче започват да споделят обща страст към романтичните сюжети и Тоска мечтае все повече и повече да навлезе в кино бизнеса. Тя обаче забелязва, че индустрията е твърде фокусирана върху мъжката аудитория. Камерата например показва в близък план женското деколте или крака, даже и в момента те да нямат особено отношение към сюжета. Мъск иска да покаже нещата през женския поглед.

Тоска казва, че мъжът сценарист обикновено пише как мъжът целува жената и нищо повече, сякаш жената автоматично е съгласна на целувката. Според нея не се прави така, трябва да бъде описан бавният поглед на жената, секундата размисъл и чак после как тя надига лицето и устните си към него."

https://webcafe.bg/gradat/toska-mask-koyato-prevrashta-erotichni … tichni-filmi.html

# 437

Много благодаря! Flowers Hibiscus Истинско удоволствие е играта на Ханде! Филмът е пълен със симпатични сцени Blush

# 438
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 439
Добро утро Animal Bee

И днес времето е ужасно за излизане т.е. идеално за гледане на новия филм "Който не харесва Ханде, да не гледа". Grinning

Силве, чудесен коментар. Изобщо не се бях замислила, че хвърлянето на камъчета е като да хвърлиш тежест от гърба си.

Мирка, задължително го гледай пак, най-малкото заради хубавото качество на картината, тези гледки не са изпускане. Nature Sunrise

И нещо за добро утро, което ме замисли.

Скрит текст:
Като ударя чертата
в живота ми любовта си има свои три етапа.
В първия смятах, че любов без пеперуди не е любов.
И си чаках пеперудите, трепетите, онова щракване, онази Дисни магия, дето се беше загнездила в момичешкото ми сърце... ама чаках ви казвам. Нищо по-малко от рояк не беше достойно за пламенната ми същност. И не да нямаше пеперуди. Имаше, имаше.
Казвам ви, мене кучета не са ме хапали така, както ме хапеха тея крилати проклетии. Отвътре, цялата ме късаха. До гърлото се качваха, като че ще спра да дишам. Нито да спя ме оставяха, нито да ям .
Нито да вярвам.

И така съвсем естествено, дойде втория етап на любовта.
Оня, в който "няма любов".
Не съществува. Измислица е.
Нещо друго е. Нищо не е.
Казвам ви, аз толкова категорични "не"-та в живота си не съм произнасяла. И то с абсолютна увереност. Не книга, енциклопедия можех да напиша, която да обясни адекватно, защо двама души са заедно. Ползи да искаш. Интереси да искаш. Травми, самота, секс. Хиляда и сто причини, двама да се държат за ръце... и нито една от тях- любов.

И така, съвсем през просото, без очаквания, пеперуди и вяра
намерих човек, дето го кара съвсем през просото, без очаквания, пеперуди и вяра.
Идеално, казвам.
Театъра затвори.
Питам го черното какво е -казва черно. Питам го бялото какво е- казва бяло.
Рай.
...Не знам, кога точно го заобичах.
Не го усетих в стомаха си, като ток.
Не знам и той, кога обикна мен.
Знам само, че бавното обичане се оказа обичане на същността на човек.
Със всичките му нелепи ситуации , несигурност, апатия, затваряне на врати и погълнати ключове.
Любов, като обич. Дето бръчките са чар, излишните мазнинки- уют, чорапите на пода- бели кахъри.
И му казвам онзи ден, искам да острея до теб. Побеляла и сбръчкана.
"Страхотна баба ще си" казва ми.
И го вярва. В очите му виждам.
И ето третия етап. Дано последен.
Да виждаш човека до тебе в залеза си. Да виждаш себе си в залеза му.
Да искаш точно този човек да ти затвори очите, един ден.
... И да ти се свива стомаха от страх, да не дойде първо деня, в който да затвориш ти неговите.
Толкоз.
Ariadna

# 440
Здравейте, 🌞

Сега остана да чакаме Платоничния, но и той е по Нетфликс ( сигурно и там ще има същия проблем с бг. суб. )

# 441
Flowers Herb Мики, отрезвяващо и много истинно! Добър Ден!
И нещо за добро утро, което ме замисли.

Скрит текст:
Като ударя чертата
в живота ми любовта си има свои три етапа.
В първия смятах, че любов без пеперуди не е любов.
И си чаках пеперудите, трепетите, онова щракване, онази Дисни магия, дето се беше загнездила в момичешкото ми сърце... ама чаках ви казвам. Нищо по-малко от рояк не беше достойно за пламенната ми същност. И не да нямаше пеперуди. Имаше, имаше.
Казвам ви, мене кучета не са ме хапали така, както ме хапеха тея крилати проклетии. Отвътре, цялата ме късаха. До гърлото се качваха, като че ще спра да дишам. Нито да спя ме оставяха, нито да ям .
Нито да вярвам.

И така съвсем естествено, дойде втория етап на любовта.
Оня, в който "няма любов".
Не съществува. Измислица е.
Нещо друго е. Нищо не е.
Казвам ви, аз толкова категорични "не"-та в живота си не съм произнасяла. И то с абсолютна увереност. Не книга, енциклопедия можех да напиша, която да обясни адекватно, защо двама души са заедно. Ползи да искаш. Интереси да искаш. Травми, самота, секс. Хиляда и сто причини, двама да се държат за ръце... и нито една от тях- любов.

И така, съвсем през просото, без очаквания, пеперуди и вяра
намерих човек, дето го кара съвсем през просото, без очаквания, пеперуди и вяра.
Идеално, казвам.
Театъра затвори.
Питам го черното какво е -казва черно. Питам го бялото какво е- казва бяло.
Рай.
...Не знам, кога точно го заобичах.
Не го усетих в стомаха си, като ток.
Не знам и той, кога обикна мен.
Знам само, че бавното обичане се оказа обичане на същността на човек.
Със всичките му нелепи ситуации , несигурност, апатия, затваряне на врати и погълнати ключове.
Любов, като обич. Дето бръчките са чар, излишните мазнинки- уют, чорапите на пода- бели кахъри.
И му казвам онзи ден, искам да острея до теб. Побеляла и сбръчкана.
"Страхотна баба ще си" казва ми.
И го вярва. В очите му виждам.
И ето третия етап. Дано последен.
Да виждаш човека до тебе в залеза си. Да виждаш себе си в залеза му.
Да искаш точно този човек да ти затвори очите, един ден.
... И да ти се свива стомаха от страх, да не дойде първо деня, в който да затвориш ти неговите.
Толкоз.
Ariadna

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:22 от Yassy_N

# 442
Здравейте! Flowers Hibiscus

Гюпсе Йозай за филма "Остави го на вятъра":

„Гледах филма с Баръш, много ми хареса, бяхме заедно и по време на снимките, много е красив, много естетичен, Енгин Ерден е перфектен режисьор, който те кара да ти липсва лятото, Ханде изигра невероятна роля, а Баръш – много обичам съпруга си.
Такива неща (ревност) се пишат за нас от 10 години, ние нямаме такъв проблем."

https://x.com/BArduc_world/status/1891791618958569742

# 443
  • Dupnica
Привет на всички прекрасни момичета,
Безкрайно благодаря за това,че сте тук и домът ни е винаги уютен , с новини и чудесни изяви на нашите патрони Heart
Изгледах на един дъх филма с Хайде и един от любимите ми актьори Баръш Ардуч.
"Остави го на вятъра" - Леко,забавно,очарователно с хубаво превъплъщение и  много красота Heart

За всички вас ,работливи Animal Bee с уважение и респект

Благодаря ви за труда, за споделянето!
Със закъснение поздрави за всички пропуснати празници - Бъдете здрави!:sparkling_heart:

# 444
Здравейте! Flowers Hibiscus

Гюпсе Йозай за филма "Остави го на вятъра":

„Гледах филма с Баръш, много ми хареса, бяхме заедно и по време на снимките, много е красив, много естетичен, Енгин Ерден е перфектен режисьор, който те кара да ти липсва лятото, Ханде изигра невероятна роля, а Баръш – много обичам съпруга си.
Такива неща (ревност) се пишат за нас от 10 години, ние нямаме такъв проблем."

https://x.com/BArduc_world/status/1891791618958569742
Мъдра жена, не ревнува. Само присъства на снимките ...

# 445
# 446
  • София
Nature Dizzy RüzgaraBırak

Тина, Smiley

18.02.2024 г. Керем Бурсин, Boxing Championship NightTrophy

https://x.com/bibixbrsn/status/1759268547757318335

# 447
Здравейте, момичета! Hug
Най-после и аз изгледах “Остави го на вятъра”.
Не ми хареса и с риск да ми се смеят злобарките, дето да не останат по-назад от предната, се повтарят една след друга за нашата бездарница - според мен Ханде изнесе филма.
Чудя се кое повече ме дразнеше - героят на Баръш, играта му или и двете? Не знам как е играел в иначе сензационното име “Любов под наем”, не го казвам с лошо, заслужили са успеха си с този сериал!
Ханде играеше адски освободено и не говоря само за хот сцените. Изключително артистична, забавна, различна. В първите минути виждах Лейля Гедиз, но след това - не.
Сюжетът - доста познат, като американските продукции на “Hallmark”, дето пускат по телевизията по празници. Иначе красота - и на природа, и на двамата ни актьори. Наистина много приятна романтика имаше последните 30-40 минути.
Много естествено играеха заедно, личи си, че се чувстват спокойни в компанията на другия, но аз химия не усетих в сравнение с предишните партньори на Ханде, с които съм я гледала- Керем и Бурак. Страшни сладури са заедно Ханде и Баръш, красиви жена и мъж, талантливи. Тук сме да си казваме истината и аз споделям моето мнение. Hug

# 448
Гледайки сега, както и миналия месец ми остана това чувство, че Ханде с персонажа си изнесе изцяло филма. За мен те двамата тук не са равностойни партньори. На моменти играта на Баръш ми идваше неестествена. И да, тези които четат, но за тях Ханде не може да играе, представете си, Баръш не ми хареса толкова. Satisfied Присъствието на жена му сигурно е оказало влияние. Satisfied

И ако трябва да си призная, като прочетох онзи ден, че Баръш ще снима отново филм, първо ми мина през ума "дано не е с Ханде".

# 449
Та да си кажа и аз мнението за филма. Sunglasses

Не е лош. Забавен, летен, типичен ром.-ком., но не е нещо УАУУУ...

Този филм набра такава популярност единствено заради Ханде. Баръш ми стоеше странно. И ако забелязахте през по-голяма част от филма се чуди какво да прави с ръцете си. Все едно му пречат.
 А в по-горещите сцени … малко притеснен и срамежлив, не може да се отпусне ( явно Гюпсе е наблюдавала оперативната обстановка изкъсо).
Става да се "убие" час и половина ... ама дотам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт