Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 002
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 185
Чак пък. Рф си харесал някоя, тя го отрязала и той продължил нататък. После първата решила, че й липсва това внимание и се сетила, че щом приятелката й го харесва, значи има защо. Той нито е казал, че го е направил нарочно с цел манипулация, нито, че се е върнал при първата, защото това е бил първоначалния замисъл.
Бившата на мой близък приятел го заряза и решаваше, че го иска пак всеки път, когато разбираше, че има нова.

# 1 186
  • Обран бостан ;)
Подлизурско ми е това с приятелката.
Покрай абсолютно всичките ми гаджета досега е имало по 1 приятелка сингълка, идвала е вкъщи, гостува, дори се разхождаме тримата, взимаме я ние като решим да ходим някъде. Но и през ум не ми е минавало да ги "трескам", не да не съм виждал влажните им очи. Какво остава, разменяйки контакт "паралелно" да се "опознаваме" и лигавчим в чата. Държал съм дистанция винаги.

Ще дойде време ще се чудиш на акъла си. Trollface

# 1 187
И за мъже важи това поведение - вижте само в този подфорум колко потребителки пишат как мъжът им уж ги е зарязал, но започва да има претенции за връщане обратно, когато чуе за следваща тяхна връзка.
Това е един от многобройните човешки типажи, не са 100 процента от мъжете или жените.

# 1 188
  • София
...
"Прекалената квалифицираност" и на мен не ми е чужда. Общо взето се е получавало с жени с не толкова високо самочувствие с покритие. Тези с "покритието", когато усетя да се дуят, като кокошки Animal Chicken, да не проявяват нужното уважение и отношение (след като ти го правиш), автоматично са аут.
Whistling
Това не е самочувствие. Дуенето като кокошка. По-скоро е обратното, плюс липса на възпитание.
Хората със самочувствие са спокойни и уверени и нямат никаква необходимост от подобни демострации.
Включително са мили и внимателни с всички.

# 1 189
  • Out of the Mix
Ал, ама пълно е със самотни жени 30-40.
Следващите 5 г. процентът ще е още по-висок. Такава е демографията и тенденциите. Мъжете 37-44 в момента са в много добра позиция, не само това, а са в най-добрите си години. Идеално ми влиза една 31-33 годишна в момента.
Са, не може да опрашваме всички. Mr. Green

Манди
, предпочитам да гледам в бъдещето, и то не включва минали хора, хора покрай други хора.
Защото ти малко, или много средата вече я познаваш, и се познавате, нямам нужда от "препратки".
Новичко, на чистичко.
Нагледал съм се иначе на какви ли не "разделянки и събиранки".
Разделим ли се, чао бамбина. Може да има някой друг момент на осъзнаване, премисляне преди окончателното, но дойде ли, дотук.

Да, Ази спокоен съм, мерси. Дори не може да си представиш хладнокръвието ми. Relieved
Whistling

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 10:21 от Revoker

# 1 190
Съвсем друго написах. Никой не пише, че трябва да се събереш с приятелката или с бившата. А просто, че се случва да те поискат като си недостъпен и това не е по вина на искания.
Не виждам нищо лошо, ако приятелка от компания ти каже, че не те харесва и никога не сте имали нищо помежду си, да започнеш връзка с друга обща позната. Дай да изключим цял кръг от познати жени, защото някоя не ти отговорила на чувствата.

# 1 191
  • Обран бостан ;)
Ал, ама пълно е със самотни жени 30-40.
Следващите 5 г. процентът ще е още по-висок. Такава е демографията и тенденциите. Мъжете 37-44 в момента са в много добра позиция, не само това, а са в най-добрите си години. Идеално ми влиза една 31-33 годишна в момента.
Са, не може да опрашваме всички. Mr. Green

Шшшшшшт !  Trollface

Тихо, че ей сега ще те питат какво дириш тук Wink

# 1 192
  • Пловдив
Съвсем друго написах. Никой не пише, че трябва да се събереш с приятелката или с бившата. А просто, че се случва да те поискат като си недостъпен и това не е по вина на искания.
Не виждам нищо лошо, ако приятелка от компания ти каже, че не те харесва и никога не сте имали нищо помежду си, да започнеш връзка с друга обща позната. Дай да изключим цял кръг от познати жени, защото някоя не ти отговорила на чувствата.

Е това бие малко на отношеният по малките населени места.Дето като седнат на една маса и всичко е общо.Ми съжалявам много , но отношения с бивши, приятелки на бивши и въобще работа в обща компания с бивши нямам.

Ето ти си куклите, дай си ми парцалите!Всеки по пътя  и компанията си.

# 1 193
  • София
Човек не се разделя, заради сексуални проблеми с някого, поне в общия случай, та ако сексът е ок и сте приятели изобщо няма да се разделяте. Затова не виждам какви приятели могат да са бившите. Миролюбиво и възпитано отношение да, но повече, не мерси.

# 1 194
  • София
Спомените от народната република са тези препратки в миналото. Една компания, 20 годишни момчетии и момичета на сходна възраст.
След 30 никоя не рециклира бивши или ако да, толкоз им е акъла.
Баджаначки и баджанаци не.

# 1 195

Да де, ама първоначално не беше ли написано, че го отхвърлили, пък се завъртял в приятелския кръг, пък заградил друга, пък се появили пеперудки с първата, дето преди това го отхвърлила, видиш ли.

# 1 196
  • Обран бостан ;)
Човек не се разделя, заради сексуални проблеми с някого, поне в общия случай, та ако сексът е ок и сте приятели изобщо няма да се разделяте. Затова не виждам какви приятели могат да са бившите. Миролюбиво и възпитано отношение да, но повече, не мерси.

Как какви ? Интимни. Wink

Скрит текст:
Само да ви кажа, за целомъдрие дават тиквени медали на 90 годишния юбилей.
Да знаете един вид, да не прецакате награждаването
Trollface

# 1 197
  • София
Да, някой да ти е пейка, секс бъди, може, но приятели едва ли. Имам си мъже приятели от по 30-35 години, и са само приятели и сега, и преди. Бивш да е просто приятел...

# 1 198
. Проблемът идва, когато жената изкара повече пари тоя месец или си боядиса сама хола и реши, че превъзхожда мъжа.
Четейки постовете от биологичните мъже в темата, проблемът е друг, а именно - абе тая какво си мисли, че като е направила Х, и вече е повече от мене ли? А тя жената го е свършила, защото мъжът е отказал. След няколко такива дейности естествено се появява и еретичната мисъл, че този конкретен мъж и подобните му всъщност не са необходими. Не защото има някакво мъжемразие, търсене на друг клон, въобразяване за много възможности или друга проекция на по-некомпетентните биологични мъже, а защото тези мъже конкретно са в действителност излишни, безполезни и пречещи.

# 1 199
  • София
Ами точно така възникна основата на конфликта с БМ - че ме беше оставил аз да правя всичко и в един момент ми се видя тотално излишен.

Общи условия

Активация на акаунт